Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stoji novy zub?

Od: vladka31* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den kolik stoji novy zub? děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

2x

Bílý je od 2000 - 7000 Kč.

hodnocení

2x

Dobrý den, Vlaďko. Vše záleží na Vašem zubaři. Z jakého materiálu Vám zub nabídne, zda máte zdravý kořen zubu. Může to být různé i 4.000,- Kč.

doplněno 25.08.12 15:32:

Důležité je. První se domluvit se zubařem, než něco začne dělat, co bude dělat, z jakého materiálu a kolik to bude celkem stát. To vše Vám zubař může říct hned, když si udělá rentgen zubů. Vlastní zkušenost.

doplněno 08.09.12 20:36:

Reaguji na S.Hejkala. Tiše závidím, Vaší zlatou zubařku. Za vyvrtání 4 zubu, našroubení a nalepení vrutu a udělání 4 zubů, stojí u našeho zubaře 20.000,- Kč. Nedělám si legraci, to je ještě levné.

hodnocení

2x
Jak tak čtu ty ceny, začínám si více vážit moji zubařku. Zlomila se mi jednička nahoře. Doktorka navrtala do zbytku díru, do ní zalepila kovový trn a na něj vymodelovala po vrstvách nový zub z takového komponentního materiálu, který vytvrzovala každou chvíli tím UV světlem.
To vše trvalo něco přes hodinu a stálo mne to 5 (slovy pět) € Drží to už dost dlouho.
Vím, že porcelán, nebo co se to dnes používá na zuby, to není. Ovšem je to zřejmě tvrdší jako moje staré zuby, a když nebudu kousat do kostí nebo otvírat pivo zuby, tak to snad do smrti vydrží. Jeden dneska neví, kdy ta s kosou zaklepe, takže nějaké velké investice do mé tělesné schránky už neplánuji.
A kousat moje víly do zadku už prostě musím opatrněji!

hodnocení

0x

asi jak kde. včera jsem se o tom bavil se známým a jemu zubař nabídl zub za 30 000,-Kč. 15 za "trn"a 15 za zub. . .

do úst se dnes, bez rpoblému, vejde auto vyšší střední třídy v plné výbavě!

doplněno 25.08.12 15:41:

něco více je tady

hodnocení

0x

Máte na mysli implantát? pokud ano, mám ho od ledna a múžete se ptát, ale chce to víc info.

namyslenecek*
hodnocení

0x

Ja si ho delal za 11 000 :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]