Nejste přihlášen/a.
Koupili jsme si přes aukro el.vrtačku, přišla poštou, ale něco v ní chrastilo a nejde přepínat chod dopředu - dozadu. Když jsme se podívali dovnitř, vypadnul kousek plastu, něco se tam zřejmě ulomilo a přepínání teď nefunguje. Co byste mi radili, že s tím můžu dělat? Odesílatel ji zřejmě měl lépe zabalit...? nebo zklamala pošta...? nefunkční vrtačka mi je na nic... oprava bude něco stát...
Dobrý den, jestli jste si koupil vrtačku přes Aukro, musíte se spojit s prodejcem. Otázkou je, zda jste ji koupil přes shop, nebo od jednotlivce,který vám nabídl k prodeji svoji vrtačku. V prvním případě byste mohl uspět, v druhém těžko. V každém případě byla vrtačka špatně zabalená, pokud to nebyl již zlý úmysl od prodávajícího. Vy jste také udělal chybu, jestli v ní něco chrastilo, měl jste si o tom nechat sepsat poštou zápis při převzetí, před otevřením balíku. Píši vám proto, že já sama také obchoduji na Aukru a to již 4 roky a mám zatím samé pozitivní zkušenosti. Jestli se jedná o seriozního prodejce, vezme vrtačku zpět. Přeji vám, ať se vám to podaří.
Ještě dobrou radu do budoucna.Pokud budete kupovat na Aukru,každý registrovaný prodejce má své stránky, kde se píšou recenze. Před nákupem je dobré si v nich počíst, uděláte si obrázek o solidnosti prodávajícího.
Dobrý den, ta vrtačka byla v poměrně velké krabici, tak se tam asi pohybovala víc, než bylo vhodné... že něco chrastí, se dalo zjistit až po otevření, vyndání vrtačky a zatřepání s ní... na reference jsme se samozřejmě dívali, většina pozitivní, jen dvakrát problém...
to museji mít na poště radost jak jim tam lidi zkoušeji nářadí... jinak kontaktovat prodejce.. ale to že jste tu vrtačku rozebirali si raději nechte pro sebe.. i když nevim jestli jste s tim neporušili plomby... pokud vás prodejce odbyde tak vám nezbývá než kontaktovat aukro.. je tam přimo možnost že vám bylo zaslano nefunkční nebo poškozene zboží a uvidite jak se k tomu vyjádří..
To asi bohužel nepůjde, musel by být sepsán reklamační list při převzetí zásilky od pošty a to než se balík otevřel. Pak by poškození platila pošta. Také záleží na tom, zda byl balík pojištěn. V každém případě byl špatně zabalený.Nejlépe se domluvit s prodejcem,buď mu vrtačku vrátit, nebo jestli to je poškození opravitelné, tak ať alespoň zaplatí opravu. Je to na domluvě. Jestli jde prodejci o dobré jméno, vezme si vrtačku zpět. U shopu to je jednodušší, tam můžete do 14ti dnů zboží vrátit s udáním dúvodu, ale po předchozí domluvě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.