Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí pohřeb?

Od: hannnah3 odpovědí: 5 změna:

Prosím rádce,kolik asi stojí nejlevnější pohřeb zpopelnění bez obřadu? Existuje ještě nějaký příspěvek jako pohřebné nebo zda je možno žádat o nějakou dávku? Mám velice malý důchod.Děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

socialni-davky-2012.cz/...

nejlevnější pohřeb stojí kolem 12tis.

zabu
hodnocení

0x

zpopelnění s převozem a skladovámím, stojí kolem 7-9 tisíc. Podle krematoria.

hodnocení

0x

hannah, to se staráte, že potřebujete pohřbít někoho nebo mít peníze nachystané pro sebe? Aby vaši blízcí nemělo výdaje? *hi* Zní to strašně, kyž to po sobě čtu, ale mí rodiče si platili ŽEH po mnoho let. Jestli si dobře pamatuji, tak odjakživa.*sok*

doplněno 20.08.12 16:35:

Jednou jsem vyslechla hovor, kdy starý pán svému kamarádovi řekl: Však oni mě nahoře nenechají. :D

krkovicka*
Taky se zeptám-když po smrti dám svou tělesnou schránku k vědeckým či medickym účelům,osvobodím své pozůstalé od poplatků za pohřeb?
K otázce-před dvěmi týdny jsem byla na obyčejným rozptylu-Zpopelneni,urna a místo na loucce 22tis.Bez obřadu,hostiny,nikde nic.Je to dost drahý.Kdyby urnu měla doma tak možná ušetří těch 6tisíc.

hodnocení

0x

A nebo skočit do sopky... (já vím,to už je černej humor...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]