Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

4 roky a nuda?

Od: halala odpovědí: 5 změna:
S manželem budem 4 roky sezdaní,předtím jsme spolu chodili 7 let.Rozešli jsme se na půl roku víceméně kvůli blbosti a z mé strany.tedˇjsem byla utěšovat kamaráda,kterého znám chvíli z rozchodu.Najednou jsme se začali líbat a osahávat.Zarazil se,že co na to manžel,ale já že si užijem,tak jsme pokračovali.Jen mazlení to bylo,byl nadšený,že se s nikým tak skvěle nelíbal.Byla jsem z toho rozhozená,nic takového jsem nikdy nedělala a ani by mi to nenapadlo.Psala jsem mu ještě druhý večer,že jsem z toho rozhozená,ale že toho nelituji,ale musíme si to vyříkat-to bylo večer,ráno jsem tuto sms dementovala,at ji ignoruje,že se s tím vyrovnám sama.Napsal,že v pohodě a že zůstanem kámoši a dík.manžel se mi v poslední době odcizil,pořád pracuje,na směny,moc se se mnou nebaví.Zatrpkla a ochladla jsem vůči němu,ale on se vůbec nesnaží!nevím ,co s ním,vše aktivity i na sex vyvíjím já,připadám si jak žena i muž v jednom.Co s ním,jak ho přimět k aktivitě nebo vytrestat za to jak se ke mně chová.Asi mě má moc jistou,už nemůžu.Chci něco víc.Nebo chci toho kamaráda?užila bych si pomoct:kamarád je o 4 roky mladší.Co si asi o mě myslí,začal by si se mnou?chlapi radťe!X

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

halala
doplnit odpověď
hodnocení

ten rozchod byl po 4 letech chození.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
To se nedá nic dělat!I když je to jenom po 4 letech.Když manžel je jak"blůma"tak žena potřebuje stále aktivní"pohyb"jako muž.Ale Tvůj muž"zklamal"po 4 letech,místo aby vyvíjel a zdokonavoval Vaše manželství.V manželsví hraje první roli sex,a když není tak nastane situace jako u Tebe.Jestli je kamarád mladší nebo starší nehraje žádnou velkou roli.Hlavně musí být k ženě/milence/milý,taktní,ohleduplný a v sexu aktivní.Nepíšeš kolik Ti je let,ale není Ti asi ještě 35.Život máš před sebou.Hodně štěstí.*pusa*
nensy*
zwiki- Tak to nemá u Vás chybu, ale moc těžko se hledá milí něžný a co dokáže pochopit jeden druhého i milenec dokáže moc ublížit citem něhou láskou*plac*.SO.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
halala- Nepíšeš jsouli tu děti - podle co píšeš nikoho netrestej to nemá smysl jen budeš trpět ty i on myslím, že máš tolik charakteru, že jesli nemáte děti tak raději to ukonči myslím manželství nic stím nenaděláš jen budeš více trpět. To z tím přítelem to se stane u tebe převládl cit pohlazení něhy.Já jsem si tím prošla, ale musela jsem ustoupit dětem a čekat až budou aspon dospělé moc jsem se snažila z mužem to urovnávat ale k ničemu to nevedlo, tak ted jsme se aspon domluvli jako kamarádi a odešli od sebe v klidu myslím ,že by jsi si měla o všem taky popovídat z mužem. Jak to všechno myslí a potom to zaleží jen na tobě jak se rozmyslíš v tvém manželství*pusa*.SO.

pashik
doplnit odpověď
hodnocení

0x
I kdyz se ti zda, ze tvuj soucasny vztah je k nicemu a existuje naopak nekdo, kdo ti dokaze dat vse po cem touzis, je to predevsim jen zdani. Uvedom si, ze soucasny vztah si s manzelem nejakou dobu budovala a usli jste spolu nejaky kus zivotni cesty. Pokud ti vadi stereotyp, bud si na nej zvykni, nebo se snaz nejak odreagovat. Ale urcite nevymenuj soucasny vztah za novy. Protoze i jakykoli novy vztah upadne do stereotypu. Takove stavy ale nelze resit pokazde hledanim noveho partnera. Mam spostu vdanych kamaradek, ktere tohle resi tim, ze si najdou milence. Nenabouraji rodinne zazemi a zaroven si dokazi nezavazne uzit zivota s jinym muzem, ktery v postaveni milence musi ze same sve prirozenosti byt stale zabavny a pozorny. To je jedina cesta, jak nabourat pocit zivotniho stereotypu u zen kolem tricitky. Proste je to takovy zensky teleci vek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]