Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otravné dopisy z půjčky

Od: vici* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,potřebuju poradit.Mam dluh u spol.provident,který splácím po menších částkach než bych měla.Stále mi posílají dopisy jak do práce tak k rodičům kde vůbec nemám hlášený trvaly pobyt a mojí rodiče mi dopisy otvírájí.Dá se zabránit nějak tomu aby mi nadále neposílali dopisy na adresy kde nemám trvalý pobyt.Předem díky za jakékoliv rady a poznamky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

felicitas01*
hodnocení

1x

Nejlepší by bylo splácet tolik kolik vám společnost určila a pak zavolat na společnost Provident a domluvit se s nimi.A pak pokud to bude jen trochu možné-NEBRAT si od Providentu UŽ ŽÁDNOU PŮJČKU,není to půjčka ale lichva.

doplněno 26.11.08 22:59:

Zavolejte jim a řekněte že tam kam vám posílají dopisy nemáte bydliště.

vici*
hodnocení

to jsem právě udělala,ale nějak mě neberou navědomí a pořád mi tam ty dopisy chodí.

chabr*
hodnocení

0x

Felicitas má pravdu ale pokud jde o dopisy stačí dojít na poštu a vyžádat si aby nechávali dopisy na poště a tam si je pak vyzvednout ...joooo ty dluhy-pozor na ně*placni*

vici*
hodnocení

asi si zajdu na tu poštu,dík za odpověď

8976*
hodnocení

0x

bohužel využívají všechny legální prostředky aby od Vás dlužnou částku dostali tak se jim nedivte , ta procenta co Vám nasadí jsou jejich ziskem, a není to lichva - jsou nebankovním subjektem tak si nasazují smluvní úrok jaký jim umožnuje zákon, takže vztekat se můžeme jedině na naše dokonalé zákonodárce...a jak řekl náš jedovatý dědeček z hradu špinavé peníze neexistují / nebo je nezná - jako pojem/...hezký den ...

doplněno 27.11.08 09:17:

jo a ještě pozor na smluvní pokutu / pokud ji máte ve smlouvě/ pri splácení dohodnutých splátek...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]