Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červené fleky které vypadají jako lupenka

Od: tomy1997 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,už asi cca 6měsícu se mi objevily takové červené fleky které svědily a pak vypaj jako lupenka...Byl jsem u doktora ten mi dal zirtex a nějakou mast..Vůbec to nepomohlo,ale lupenku nemám...Fleky se mi začli dělat nejdřív nad jakoby loktama a po měsící jakoby v podkoleních jamkách(Nebo jak se to jmenuje)..Hrozně to svědí i na stehnách,ramenách to svědí ale tak žadné fleky nejsou,když to svědí je to rudé a když to přestane tak jak po strupu bíla kuže(ale to je tím že sem si to rozdrápal).
Alerigii mám jen na pyl,na nic víc..nic neobvyklého se do jídelníčku nezařadil ani oblečení,rostliny nic..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kratast*
hodnocení

1x

pravdepodobne mate ekzem. navstivte dermatologa

eulalie*
hodnocení

1x

Není to atopický ekzém?

stany*
hodnocení

0x

Ja mam neco podobneho. Mam to jen na loktech, doktori si nevedi rady, pry to vypada jako reakce na neco ( za 8x30Kč a hodiny sezeni v cekarne vysledek k nezaplaceni )... Mazu si to masti Elocom, vzdy to ma nesic pomuze, pak znova namazu...

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, mám to samé a u mně se jedná o atopický ekzém. Přesně, jak píšete - nad lokty, podkolenní jamky. Mám od doktora kortikoidní mast Advantan, dva dny po večerech namažu a je na pár týdnů klid, než to začně svědit znovu. Kdy jste zjisšťoval alergii na pyl? Ona se totiž alergie mění, takže pokud Vám včera nevadila zvířata, dnes už Vám vadit mohou (příklad). Zyrtec je sám o sobě vcelku slabý, pokud jste léčen na alergie, chtělo by to Xyzal, který je účinnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]