Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupila jsem si nové tričko, odstříhala jsem z něj našité vysačky, poučky o praní, velikost i šňůrky. Jelikož tričko bylo zmačkané, tak jsem ho musela před prvním nošení vyžehlit. Na cedulce byl naktreslený znak žehličky se dvěma tečkami. Pro jistotu jsem tričko žehlila ještě na méně stupňů a bez páry. Bohužel ani to nestačilo, po obléknutí jsem zjistila, že se tričko vytáhlo, změnilo tvar a začlo mi padat z ramenou. Všechny odstřižené vysačky i účtenku mám, koupla jsem ho před 14 dny. Dost mě to naštvalo, protože tričko nebylo zrovna levné. Ráda bych dostala peníze zpět, jiná věc se mi v obchodě nelíbila a to samé tričko bych si rozhodně nevzala.
Máte někdo zkušenosti s takovým to typem reklamace? Jde to vůbec reklamovat? Mohu chtít vrátit peníze?
Děkuji
Ano, můžete chtít vrátit peníze, na triko se vztahuje zákonná reklamační lhůta. Ovšem za předpokladu, že jste tričko vyprala a vyžehlila skutečně dle návodu, jinak je chyba na Vaší straně.
A nenechte se odbýt, většinou prodavači reklamace neradi berou a vymýšlejí různé výmluvy.
doplněno 27.08.12 15:38:A co praní, to bylo v pořádku?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.