Nejste přihlášen/a.
dobry den kdysi jsem slapnlu vedle,rozvedl jsem se a prestaval jsem stacit splacet ve dluhy,zustali mi i po byvale,ted nevim jak z tohdle vecneho kolotoce ven,potreboval bych oddluzit jedn SE ASI O 250 000KC!ale bohuzel jsem v registru,nikde mi nepujci abych si vse vyplatil a mohl splacet jen jedenu pujcku,nevim uz jak dal,potrebuju pomoci abych mohl uz normalne zit,jsem zamestnanej a splacet muzu az 10 000kc uz jsem hodne naletel podvodnikum a stalo mi to az 18 000kc za poplatky predem ale clovek v nouzi udela vse prosim omuze mi nekdo dekuju muj mail je petrrohac@seznam.cz
Dobrý den, asi takhle : nabízí se možnost tzv. osobního bankrotu, zkuste si to najít na netu jaké jsou podmínky, nebo a to mi připadá jako schůdnější - domluvte se s vaší bankou na převedení vašich dluhů na ní a pak na splátkovém kalendáři u nich, kdysi na to byla i jakási reklama na televizi, oni se prostě domluví s těmi kterým dlužíte na odkoupení vašich pohledávek a vy to u ní splácíte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.