Nejste přihlášen/a.
Mám ke všem,kdo se setkali a pochopili existenci a vyplácení společnosti Lyoness,prosbu.Jestli by mi jako nezasvěcenému člověku vysvětlit systé, výdělku.Proč se tam musí vkládat nejaké zálohy,které ovšem nemohu použít na nákupy,jako jsem se domnívala.Tak nějak mi to zavání letadlem,třeba se mýlím.Když vložím 64 000Kč,opravduse do dvou let dá vydělat 530tisKč?J
takže dostanu zpět nějakou částku i při sleve a stejnou částku z nákupu dostane i ten koho jsem natáhl a jeho ovce také... no to je hovadina... co tomu tescu pak z té tržby zůstanje? A že by vedení tesca bylo tak pitomé že by vyplatilo na bonusech takové prachy...lidé...myslte jako majitel tesca a bude vám jasné že to co se tu snaží někteří jedinci propagovat je ekonomická blbost...Tady se peníze neotáčejí. I když do toho nic nevložím a budu jen inkasovat je jen bláhová iluze. Je to lidská vlastnost že když mi nepůjdou peníze z těch co jsem zlanařil (pokud někoho přesvědčím) tak mě to bude nutit abych alespon nakupoval sám a z vlastního nákupu mi ty prachy možná půjdou, ale to se rovná běžné slevě v každém marketu. Dostanu tedy kartičku na slevu 10% a dalšího půl procenta mi naskočí z dalších nákupů a to se nerovná ani slevě kterou mi dá jiný obchodník kterrý nabízí třeba 15%. A jak je to s těmi slevamy se ví všeobecně. Nasadím počáteční marži na zboží 80% z koupeného a nechám to v oběhu týden a pak to slevím na 60% z nákupní ceny a přitom vím že abych měl zisk tak mi stačí 40% a když takhle nalákám zákazníky a dám jim ještě jinou domělou slevu v podobě hotovosti na účet tak mám ne sice obrovský zisk, ale obrat... obrat jako kráva a v tu chvíly e můžu chlubit titulem "Obchodník roku" a pro lidi bez ekonomického vzdělání je to něco jako záruka solidnosti a úspěchu. Není to podvod ale jen reklamní kampan. A čím víc lidí do toho zapojím tím líp a co z toho mám? Když ne pohádkový okamžitý zisk tak minimálně osobní data těch co jsou zmanipulovatelní na akové blbosti a vím na koho se zase obrátit až budu chtít někoho zmasírovat a přesvědčit aby u mě utratil peníze...a takové lidi pak snadněji přesvědčím aby ivestoval víc a víc a víc... třeba i 64 Tis.
Resume: Není to nepoctivé a není to podvod. Je to jen obchodní manipulace na hraně zákona který ovšem nepřestoupí...
Epilog: Zaměstnavatelé by měli povinně pořádat kurzy finanční matematiky pro své zaměstnance.
PS: Už se těším jak mi zdejší nadšenci pro LYONESS nařknou z ignorantství a nevědomosti a pitomosti, protože tak je to učili tak jim zmasírovali mozky... slovní obraty typu My budeme mít s vámi nebo bez vás, apd jsem slyšel na BLUESKY, na HERBALIFE a pd.
No konečně to tady někdo rozsekl. Díky techniku! Je nad slunce jasné, že vydělá pouze obchodník. Popsal jsi to přesně. Příznivcům Lioness přeji jejich radost ze zanedbatelných slev z předražených nákupů. Mimochodem, někteří z nich by mohli své "zisky" investovat do vzdělání, neboť jejich čeština je na dost špatné úrovni. My ostatní to bez Lioness určitě přežijeme.
hh ne , bude nejlepší když se o Lyoness přestanete uplně zajímat, Lyoness neni pro každého, jen pro toho kdo to pochopit chce, to co jste naspal do svého příspěvku je nesmysl, ale co vám mám povídat... Zapomente úplně na Lyoness a na všechno investování ... Vaše peníze zřejmě točí Komerčka nebo česká, o tom jsem presvědčen, tak nelezte na tyto diskuze kdyz ohledne investic nevíte nic
tady se paní ptala ohlednš lyoness, pár lidí ji to vysvětlilo kteří registrováni jsou a vysvětlilo ji to jako dobrou věc, a pár lidí kteří neví o čem to je a nejsou registrováni ji zase řekli že se registrovat nemá že je to podvod.. komu teď věřit
... Nemáš-li rád kaši, neříkej o ní, že není dobrá!
Tesco ma predrazene nakupy?
Od kdy? jeste, ze jste me to rekl)) Vdyt je to jeden z nejvice prosperujicich hypermarketu?))
Měl bych otázku proč o Lyoness vlastně píšete? jste snad registrovaný a nějak vám ublížili? jestli ano, telefon na INformace máte na webu, a oni váš problém vyřeší..
...Nebudu vám nic nadávat... Jen je škoda, že člověk jako vy, který něco kritizuje si nezajde poslechnout co vlastně kritizuje... JInak Lanařit nikoho nemusim ... Je to každého volba jeslti se chce mít dobře ,anebo ještě líp, ale kdo by chtěl mít slušnou výplatu když mu stačí krásných 13tisíc hrubého, že.. Taky píšete něco o reklamní kampani.. Ano, ta bude na slovensku a maďarsku v červnu, a v čr na podzim, uvidíte to na Bilbordech, v televizi, v rádiu a dám ruku do ohně že jednou registrovaný budete, protože by mě to celkem sralo kdyby všem kolem mě se vraceli peníze z nákupů a zbytek rabatů obhodníka se mi investoval. Možna fakt bude lepší když si dáte peníze do český spořitelny kde máte krásné 4% za 6let z vkladu, během těch let bude inflační schodek 6%
, Co víc dodat, krásná investice...
přeji pěkný den ( Rád lyoness vysvětlim a rád vás zaregistruji Email: migele.rada@gmail.com ICQ: 212656591 mob:731833027)
A proč bych neměl psát? Je tu snad totalita? Vy mi to zakážete z pozice obchodníka? Nehodlám se k vám nikdy zaregistrovat, protože nepotřebuju vaše slevy, mě stačí si spočítat to co mám vyděláno a co musím utratit a co chci utratit... a je to pro mě dost jednoduché a nepotřebuju k tomu lidi co chtějí počítat za mě, protože jsem dával pozor při hodinách matematiky a ekonomiky. Na hodinách obchodní psychologie a psychologie prodeje jsem také nespal a tak si můžu ted spočítat a rozvrhnout své finance... Vy oproti mě máte dost malou fantazii, když spoléháte na jen na dva bankovní domy a to jen na jejich základní nabídku... možná by se vám vyplatil alespon kurz finanční matematiky sice není zadarmo, ale z vaších výdělků z proklamovaného "letadla" jej snadno zaplatíte a pak si můžeme na úrovni pokecat ...A ted když dovolíte rád se nechám kolébat touto diskusí jako pohádkou o zemy kde lítají pečení holuby do huby... o tom psal už pan Drda..
Vedeni tesca plati jen 5% nic vic... a za zvyseni obratu se mu to velmi vyplati...
ostatni castky vznikaji diky binarnimu rustu, a mnozstevnimu obratu... vzdy, kdyz se udela obrat bnapriklad za cca 70x1600 dostanu 18624 kc...to je pres milion... takze provize cini zlomek... cili, je zcela realna... a hlavne bez ibvestic, jen si nakupuju. coz bych delal stejne... Pokud maji sva ocbochodnici stejne ceny, nakoupim pres lyoness, dostanu jeste bonus, jinak ne.
vice me nezajima. A ty penize, co chodi kazdy mesic, z rostouci site, to je takovy bonus, ktery ale po case staci na to, aby clvek uz v zivote nemusel nic delat.
A lidi, co se pridaji posledni, pr ty to bude prijemna sleva.
Jinak matematiku jsem vzdy miloval, neni zde nic nelogickeho. Licdes i proste kupuji i auta a dalsi zbozi. Me to vyhovuje. Jsdou jine mlm site, kde mam site treba v Rusku, lide vyhodne nakupuji, a ja se mam dobre a oni usetri.
Nemohl bych del;at ale neco, co by pro lidi nebylo vyhodne, to bych nespal.
Pokud si nekdo koupi cihly a dostane do systemu az 25%, rozhodne je to prijemne...
Takže si tu už konečně začínáte odporovat, agitátoři. Je to jak v politické straně co ztrácí preference... nefunguje agitace.. zapoměnte co jsme řekli a poslouchejte nové kecy... takže nejdřív tu první agitátoři tvrdí že poníze posílají obchodníci... když se zjistí že to nemůže být pravda tak tu jiný agitátor tvrdí že slevu poskytuje "letadlo"... jste se nám do toho hoši trošku zamotali co?
Vy tu operujete s tím že vkladatel dá vklad 64000. Co to je za vklad a čím je krytý? Zatím jen slibem a ničím jiným... jak s tím vkladem bude naloženo? Jestliže je tento vklad obchodním nástrojem, pak doložte zde na tomto foru, že máte povolení ministerstva financí ČR že smíte obchodovat finanční prostředky. SLiby a přesvědčování je málo... Jestliže je ten vklad jistinou pro další produkty pak musíte být zaregistrování jako právnická osoba v ČR některého městského soudu... ptám se u kterého a pod jakým číslem...? Doložte to zde na foru... neslibovat nepřesvědčovat ... prostě doložit. Když se chcete chovat jako banka, pak musíte vklady jistit a řídit se regulemi ČR... nějako to zde nikdo z agitátorů nedoložil že tu jistinu mají a splnují všechna potřebná kriteria...
Rád bych všechny zde diskutující upozornil, že zdejší obhájci Loyness se pohybují na více fórech a šíří tam své náboženství. Jsou to buď agenti nebo totální zmanipulovanci nebo jen lovci nových duší. Je to klasické, nikdo z nich nechce zveřejnit ucelené informace o principech systému, protože jedině osodník kontaktem mohou manipulovat, jak jsou naučeni...
A teď se do mě pusťte, letadýlka :P
hh líbí se mi jak se navzájem utěšujete, achtěl bych vidět vaše pohledy
až to bude v televizi a podobně.. za další neznám jediný podobný systém který by byl podporovaný reklamní kampaní. NO vidim že to tu je sám chytrák co jen čte diskuze a neni schopný si zjisti více. Tím že si tady budete vás pár jedinců utvrzovat svůj názor ten systém nezastaví . to opravdu ne...
tak se mějte a dál se utěšujte ... Snad vám to utěšování něco přinese ..
hh jak system lyoness pracuje ti rád vysvětlím...1.krok registrace - tebe nestojí nic, dotyčný který tě registruje ti resp. registrací zaplatí balíček ,který obsahuje Informační kartu, a informace ohledně lyoness, jak nakupovat a jak ho nejlépe využít apod... Dále už jen nakupujes přes kartu lyoness a ze svých nákupů se ti vrací 1% okamžitá zpetná náhrada
a zbytek procent který daný obhcodník poskytuje lyoness ti jde na takzvané poziční konto, kde se ti tyto peníze hromadí a jakmile dosáhnou částky 1600korun se ti tato částka investuje do binárního zůčtovacího systému(říká se jí pozice), kde se zařazují od všech lidí co nakupují v lyoness tyto pozice a jakmile se pod tvojí pozicí nahromadí 35/35 pozic nahoře a dole systém ti automaticky vyplatí 14400 kč
... To co se řadí do binárního zuč. systému jsou jen zbytkové rabaty od obchodníků z NAKUPOVÁNÍ nikoli lidé, každý tam těch pozic může mít kolik chce, takže se nejedná o žádnou pyramidu nebo letadlo. Ovšem pokud chces mít víc, máš možnost doporučit lyoness známím z kterých ,když je zaregistrujes, budes dostávat ze všech jejich nákupů 0,5%. není to moc ale celkově na doživotí to dělá slušnou částku, a i ti vaši doporučení když doporučí svým známím tak ještě z nich dostáváte 0,5 procent z každého nákupu. Ovšem do reklamní kampaně, která tu bude zanedlouho je možno si tu pozici (1600kc) pořídit dříve, a nečekat na to než se vám vytvoří z nákupů. (také- záloha na budoucí nákup)
můžu vám říct jako spokojený uživatel karty lyoness že to opravdu funguje a že je to skvělá věc.. Nechci vás nejak přesvědčovat ani nic podobného , protože máte asi vlastní pravdu, jelikož tento systém znáte určitě dokonale. Můžu se vás zeptat jen tak mimo diskuzi kde investujete peníze vy? jak jste se zabespečil až se vám něco nedejbože stane? a nebudete dostávat výplatu nebo vás vyhodi z práce, jeslti to už neudělali... Díky za odpověd
s Pěkným pozdravem
Já tomu asi nějak nerozumím, můžete mě to vysvětlit? Když Vy zaregistrujete svý známý, oni svý známý, ty taky svoje známý a atd... kdo všechno dostane 0,5 %? Nebo ať to je srozumitelnější. Pradědeček zaregistruje dědečka, ten otce, otec mě, já syna, syn vnuka a vnuk si koupí televizi bratru za 20.000 Kč. Kolik dostane dostane pradědeček, kolik dědeček, kolik otec, kolik já, kolik syn a kolik ušetří vnuk? A otázka nakonec kdo a z čeho to zaplatí? Děkuji za vysvětlení.
Nedělejte si iluzi že vám na to uspokojivě odpoví. Je docela možná, že přijde z argumentem ve smyslu, že spousta lídí řídí auto aníž by museli znát princip fungování motoru a přesto jezdí... tito lidé vám na vaše otázky budou odpovídat sugestívními nesmysli... neexistuje třeba vůbec takový termín jako je "zbytkový rabat" to je blbost, prostě se jen snaží lakovat. Je to podvodník jako všichni ti z letadel a pyramid... všichni používají stejné obraty stejné triky, stejné sugestívní otázky a odpovědi. Mluví tu o mediální kampani která má teprve přijít... no to je blbost nejvyššího kalibru... zminovaný termín někdy na podzim je schválně prezentovaný v nedohlédnutelném horizontu... není žádný rotumný obchodík, který by avizoval své kampaně dlouho dopředu.. to devalvuje sílu kterou v sobě má moment překvapení... prostě jen apelují na lidskou vlastnost ..mít všechno dřív než oficiálně.. mít všechno bez práce... je prostě útok na lidskou přirozenost... je to laciné a velmi účinné...
Já si iluzi nedělám a abych řekl pravdu byl bych překvapen kdyby jsem se dočkal zcela přesné odpovědi. Ale třeba se mejlím. Nezapomenu na dvě věci, jednou jsem se dal do řeči s Jehovistama. V dobrým rozmaru jsem jim řekl, že když mě vysvětlí jak to je u nich s transfuzí krve tak se k nim dám, Očička jim zajiskřili nadšením a začali mě vysvětlovat, že všechno řídí bůh a že ten mě pomůže i bez transfuze a podobný nesmysly. No nejsem u jehovistů. A podruhý klasika, telefon z neznámýho čísla, tam chlap něco blekotal, že má pro mě vynikající nabídku, bez který vůbec nemůžu v životě existovat, jednalo se o nějaký americký investice, už sám přesně nevím jak to bylo. Sešli jsme se a asi po půl hodině jsem mu řekl, že z toho nic nebude tak to bylo v pohodě, asi byl na to zvyklej, že je nezájem. Ale s čím absolutně nepočítal, že jsem mu nedal žádný čísla svejch známejch, to ho absolutně vykolejilo, začal na mě křičet, že mu MUSÍM dát aspoň pět, ale radši deset telefonních čísel. Když nic tak se skoro rozbrečel.
Techniku Jiříku, poprosim tě o jedinou věc. Přemejšlej nad tim, co tu píšeš a když toho nebudeš schopnej, pak si to radši nech pro sebe. Ve tvym zájmu. Děláš tu ze sebe akorát hlupáka.
Pane Jeniku, omlouvám se, ale nemám rád jakékoli diskuze a následné nesmyslné dohadování na veřejných fórech o systému odměňování. Takže i když odpověď na Vaši otázku znám, tady ji nezveřejním. Pokud to někdo udělá, budiž. Nejlepší je ovšem zajít si na nějakou oficiální prezentaci Lyoness. Systém se OPRAVDU NEDÁ vysvětlit písemně v pár větách, jak se tu někdo před časem nesmyslně pokoušel.
Lyoness je podle mého názoru výborná věc. Ale každý si samozřejmě může v názoru lišit. Ale byl bych rád, kdyby se z toho fóra nestala další snůšnka nemyslů a urážek.
Petr
No a jsme u toho, když tady jasně vysvětlíte moji otázku nesmyslný dohadování ustane. Protože takhle se tady pořád motáme kolem dokola a nikdo z nás neznalých se nic PŘESNÝHO od těch znalých nedozví. Odpovězte na moji otázku a já vyrazím na oficiální prezentaci Lyoness. Děkuji.
Nezlobte se, ale vyražte na oficiální prezentaci a já následně zodpovím Vaše otázky. Děkuji.
"Proč to dělat jednoduše když to jde složitě"
Nemusíš prosit Petře 87. Jakoby se stalo. Právě proto, že přemýšlím tak proto píšu, to co píšu. Hlupákem bych byl, kdybych nepřemýšlel a dal se přesvědčit ke "spolupráci" s váma. A jelikož je tento portál založen na principu otázky a rady a svými příspěvky jsem jeho malinkou součástí, snažím se naplnit jeho poslání a právě z toho důvodu, tu radím podle svých vědomostí a zkušeností. A co je v mým zájmu vím docela dobře sám a nepotřebuju k tomu skrytou výhružku od lidí jako jsi Ty Petře 87.
Proto ani Ty Petře 87 a ani Coffin mě nemůžete zakázat a ani nijak jinak přesvědčit, abych tu nepsal svůj názor a zkušenosti s podobnými společnostmi, slibujícími podobné cíle s podobnými prostředky jako Tvoje společnost.
Lyoness je podle mého názoru špatná věc. Z tohoto fora se nestane "další snůška nesmyslů a urážek", když Ty nikoho včetně mě, nebudeš nazývat hlupákem. To se pak z toho rázem stane to, co Ty a ani nikdo jiný nechce.
Nikdo tě o spolupráci nepřesvědčuje.
Já jsem se bohužel nechal trochu unést a nazval tě hlupákem, ale to jenom proto, že tys tu začal říkat o někom jiném, že je podvodník a podobné nesmysly. Takže tě někdo na to musel upozornit a zkrotit.
Řikáš, že přemýšlíš o tom, co píšeš. Ale co si napřed zjistit nějaké informace a pak odvozovat závěry? To je jako kdybych já řekl, že kvantová fyzika je snůška nesmyslů (lepší příklad mě těď nenapad ). Nevim ani co to je kvantová fyzika, tak ale o ní nebudu dělat soudy, dokud si o ní například nepřečtu nějakou knihu. Takže můžeš soudit až to, co budeš dokonale znát.
Pořád se tu oháníš větou, že pojem "zbytkový rabat" je nesmysl? To mě vždycky rozesměje. Proč by to měl být nesmysl? Další příklad toho, že ani nevíš o čem mluvíš a pronášíš soudy.
Řikáš, že máš zkušenosti s podobnými společnostmi. Můžeš mi říct s jakými? Co já vím, tak nic podobného jak Lyoness v současné době v ČR nepůsobí. Asi jsi myslel jiné MLM, ale nemůžeš dávat všechno do jednoho pytle. A že jsi si utvořil (nejspíš zbytečný) negativní názor na multi-level marketing, budiž. Podle mého názoru, je to akorát škoda pro tebe.
Znovu říkám, zajdi si alespoň na základní prezentaci Lyoness a potom budeš konečně vědět o čem píšeš. Pak se můžem bavit o tom, proč si myslíš, že je to špatná věc.
V první větě mi Petře87 píšeš, že mne nikdo nepřesvědčuje a ve větě poslední přesně to děláš. Opravdu si myslíš že jsi mne upozornil na můj "omyl" a že jsi mne dokonce "zkrotil"?
Je tu jeden takový úkaz: Jsi skálopevně přesvědčený že jediné správné informace můžu získat jen a pouze na prezentaci a nepřipouštíš ani málinko možnost, že objektívní informace by mohli pocházet i z jiného zdroje... to je tvoje fabulace nebo omyl.
O tom "zbytkovém rabatu" můžeš tvrdit že to není nesmysl a možná budeš mít pravdu jen v tom duchu, že termín ktrý je vysloven už není pojmem neexistujícím, nicméně s významem toho slova a jeho přesným výkladem si každý může hrát jak chce. "zbytkový rabat" je jen sousloví nevystihující žádný ekonomický jev, stav ani formu. O naplnění významu onoho termínu se jistě postaráte sami svými pseudoekonomickými poučkami. Kvantová fyzika má pevný základ v měřitelných hodnotách které nelze zpochybnit a lze si je zdravým selským rozumem ověřit a spočítat a k informacím o kvantové fyzice se dá dobrat v jakém koliv systému vzdělanosti a nositeli informací jako jsou veřejné knihovny či internet. Veškeré termíny a názvy jsou oficiálně určeny a schváleny asiciací fyziků a matematiků. Z jakých zdrojů informací čerpáte vy? Odkud berete ony termíny pro ekonomické operace jako je multilevel, zbytkový rabat, atd.? Jsou to prázdná slova která používáte aby jste udělali dojem na nevědomé a nevzdělané lidi v ekonomice.
Přeju všem lovcům duší pro to jejich letadlo, aby se jim dostalo to co si zaslouží... přeju Vám bezpracné bohatnutí, přeju vám ten obrovský ranec peněz které vám přijdou na konto za to že nic neděláte a ještě se chcete o to bohatství rozdělit s celým národem. Přeju vám to s celého srdce protože kdo je dnes tak ušlechtilý aby se o bohatství dělil s úplně cizími lidmi? Jste prostě ušlechtilí a skoro dokonalý. Já osobně kdybych měl možnost takových pohádkových výdělků, tak se o to s nikým nerozdělím a nechám si to jen sám pro sebe ostatním nabídnu jen možnost vydělat si prací pro mě... Opravdu vám to přeju
A to je ten rozdíl mezi námi .. jinak Díky.. mimochodem odpovědi směřují na paní která se tady ptala na lyoness, a psal jsem jako člověk který ví o co jde, a NÉ JAKO ČLOVĚK CO ONIČEM NEVI, JEN KRITIZUJE...
.. Přeji pěkný den
Člověk který ví o jde se musí jedině obrátit ke kritice... v opačném případě je to člověk který jen masíruje anebo platí...pro mě je příjemnější ta první možnost... A že jsem tak smělý... proč vás tak trápí můj opačný postoj než který vy potřebujete pro své "podnikání"?
Netrápí, Váš názor je váš názor, jen se snažím z principu vysvětlit, že nemůžete dělat závěry o něčem co jste nevyzkoušel Toť vše
.. S Pozdravm Coffin
A také mne napadá... víte co je omylem vašeho tvrzení " Nemůžete dělat závěry o něčem co jste nevyzkoušel"?
Vy lidem chcete dobře poradit jak správně investovat, ale zároven je nabádáte aby se chovali nerozumně až skoro pošetile...mohlo by se to dát vysvětlit parafrází ..." nepředpokládejte ..nepřemýšlejte a dělejte to co vám říkaáme" to je prostě vedení stáda.. jenom blbec ihned vyzkouší vše co se samo nabídne aníž by nad tím přemýšlel.
.. Ani už není potřeba nic psát, ten kdo chce si o Lyoness zjistit více, může si zajít na veřejnou info prezu, kde jim to vysvětlí anebo se podívat na jiné zdroje informaci a Ti co nechcou nic vědět o Lyoness zde budou psát negativní úsudky a posudky do té doby než je to přestane bavit.. Nikoho se tady nesnažim ulovit ani nic podobného. Jen a pouze jsem napsal jako jeden z půl milionu uživatelu lyoness že je to skvělá věc která je postavena na nákupování. tečka
Zaplať pánbůh, že už konečně přestanete s těmi nesmysli. Není to o tom si něco ověřovat, je to hlavně o tom používat rozum a předpokládat a skloubit hypotézu ekonomické prosperity s možností nevyčerpatelného zdroje finančních prostředků jaké nabízíte vy.
Abych si uchooval zdraví odstup a objektivitu nemusím chodit na žádné prezentace. Stačí bohatě to co tu čtu, abych si udělal reálný obraz o tom co je tetno systém zač.
Je tu několik otázek na které nikdy nemůžete dát uspokojivou odpověď. Princip který jste tu nastínili je v rozporu se vším co může ekonomika nabídnout.
Když někdo s kapitálem oslovuje miliony lidí není to proto aby se s nima podělil o zisk... takhle ekonomika nešlape... Základem byznyss je vyhodit oknem pár drobných, aby dveřmi přišli miliony. Vaše společnost právě ted rozhazuje mezi populaci ty drobné.. a ted proč to dělá? Proto aby přišli ty miliony. A kde se Ty miliony vezmou? To je jednoduché... od těch lidí kteří sbírají ty rozházené drobáky... To muse říká psychologie prodeje. Víte kdo utrácí nejvíc? Ten kdo se cítí bohatý. Ale nikdy neutrácí bohatý člověk. Bohatý člověk investuje, ale neutrácí...
Vy zvete lidi na prezentace aby jste je v konečném důsledku přesvědčili k utrácení... Já jsem protipól.. já zvu lidi na ekonomická školení a kurzy, kde se lidi naučí vydělávat a zacházet s penězi a naučí se jak investovat... Tím nabádám lidi ke zdravému ekonomickému chování... netvrdím že na vzdělání někdo zboohatne okamžitě přez noc, ale tvrdím, že neztratí zbytečně ani korunu.
Takže jsem rád že mám v této diskusi poslední slovo...
.. Utrácet se bude vždy a bude utrácet každy! to je jedna z těch nejjistějších věci co vím a nikdo nemůže říct jinak.. Taky veřte nebo ne , že než jsem se registroval do lyoness zjistil jsem si otom vše, ale opravdu vše abych o nic nepřišel, jediné oco jsem přišel tak je volné misto v peněžence. ... O investování taky něco vím
a je pěkné že to doporučujete.
rád bych se zeptal , a doufám že mi odpovíte, kde by jste mi doporučil invstovat? Je dobré si udělat více portfolii a budu jen rád, když mi poradíte neco skvělého, sčím třeba máte zkušenosti vy
děkuji pěkně a přeji krásný den
Zrovinka Vám doporučuju Lyoness a užijte si to... a ostatním doporučuju studovat aktuální trh... a také nejdřív studovat zákonitosti trhu a ekonomiky... To co po mě chcete je jako doporučit tip na jistou sázku. Není jen investice do ekonomických a finančních balíčků, je také ivestice do podnikání a obchodování a vlastní pílí se dopracovat jistot.
technickej Jirko,s Tvymi skušenostmi a vzděláním jak zde prezentuješ bych té pani,která Tě prosila o radu kolik lze vydělat za dva roky,poradil...Milá pani vemte 64 000 uložte je do české banky,nechte se zaměstnat v kolbence ,jelikož jistě obdržite pruměrnou cz mzdu vyděláte více než 530tis.Po té vyzvedněte z banky 60 000 jelikož 4tis Vám sežerou poplatky a poděkujte technickémujiřikovi za dobrou radu a za dva roky spokojeného ,bezstarostného života co těmi 64tis.
PS:dědek Vám radí : milá paní zvolte tokovou cestu aby jste na ty dva roky života vzpomínala s radostí a hlavně si je užila ,protože život neni nekonečný .Váš fanda dědek.
hele dědku, jsi si zapoměl vzít svoje raní prášky na senilitu co? Jinak by jsi nemohl vydedukovat takovou hovadinu, jakože zrovna mě se tu někdo na něco ptá...a že zrovná já bych tu propagoval bankovní produkty? no to snad jsi utek z jinýho fora na jiným serveru... už se ti to motá dědku... dejsi šlofika a pivko a bud v klidu...
Presne tak, moje rec, proto si necham od lyonessu zapaltit za sve nakupoy napriklad v tesco, p[rotoze neutratim zbytecne ani KC, a lyoness me penize da, ale Tesco na jednoho zakznika kasle...
Jednoduche a logicke
No vida tak tu máme nového agitačního pracovníka...nebo starého s novým nickem?... no to je jedno na každý pád ted naprosto vážený DJ obracíte slova svých kolegů od nich jsme se tu dozvídali že peníze k nám jdou od obchodníků z jejich "zbytkových rabatů"
. Takže jste přešli na novou přesvědčovací taktiku jako politická strana co ztrácí preference... zapomente co jsme řekli a poslouchejte nové věci... jo to už známe
řekl bych Panáčku ,že utíkáš od otázky tam trošku nahoře.Vypadá to ,podle toho kolik jí věnuješ času ve dne v noci ,že nemáš nic jiného napráci a s penězma to asi bude podobné. ahoj dědek
Není otázka zde na tomto vláknu fora od které bych utíkal, to je tvoje senilní představa... dědku...a co se týče mého času a peněz jsem na tom přesně tak jak si zasloužím a možná ještě o trošku líp. Což se nedá říct o těch zoufalcích co tu agitují to "letadlo" když jim stojí za to se pořád vnucovat a plácat nesmysli... tomu se říká zoufalost...existují jiné a lepší formy poskytnutí informací o obchodním produktu než je ukázáno zde na foru... skoro by se mohlo zdát že jde o špatný herecký výkon jednoho herce co nestíhá měnit převleky... ale to je jen můj nepodložený dojem...
.. tady nekdo začíná urážet... ... zoufalec jsi ty když to neumíš pochopit... a co se jinak týče, pišou tady lidi co uz ty zkušenosti mají, narozdíl od tebe, kdo stim neche mít nic společného a radí že je to špatná věc! přemýšlej nad sebou
Pochopil jsem moc dobře... dali jste podněty k přemýšlení a zamyšlení Vaše prezentace a obhajoba vašeho "letadla" už na první pohled jasně napovídá že se nejedná o úplně čistou obchodní věc. Jsem o tom přesvědčený. Vy jste zatím nedali ani jeden důkaz solidnosti... Jen a jen sliby která se opírají jen o pár slov o ničem. Znovu apeluju abyste dodali jasné a nezvratné důkazní materiáli o tom že tento systém je v české republice legální. Chci vidět povolení ministerstva financí, že smíte obchodovat s finančními prostředky klientů a také chci vědět pod jakou právní formou podnikáte zde v české republice a u kterého městského soudu jste zapsaní jako právnická osoba... Jestliže tento důkaz nepodáte musím vás považovat za nelegální organizaci... a varuji všechny lidi kteří se k vám chystají zaregistrovat, že se může stát že naletí podvodníkům... na to abych mohl tvrdit to co tvrdím nemusím být hned tím kdo se od vás nechá okrádat o peníze nějakou pofiderní registrací...
no vy jste mi ale inteligent... takže znovu... pod jakou právní formou lyoness podniká v české republice? Má lyoness povolení od ministerstva financí podnikat a obchodovat panězy? U kterého městského soudu je lyoness registrována jako právnická osoba? Já se neptal na Vás coffine Vy jste mi ukradený soudě dle vašeho projevu jsem rád že jsme od sebe opravdu hodně daleko a jestli jste někde vydedukoval že jako chci registraci v Lyoness pak jste na tom hůř než ten "dědek" tím mám na mysli toho reagujícího v této diskuzi co se mu všechno plete... nebo se jedná o jednu osobu s binárním nickem?
Skočte z okna... je to skvělý pocit...A skočte z okna z desátého patra. To je nejvíc fajn... a neříkejte že ne, když jste to nevyzkoušel...
To by už šlo o život, mi se tady bavíme o nečem kde jde o peníze, pouze o peníze, o nějaký kus papíru Dejte si to v hlave do pořádku, tady konči legrace pane.
Při skoku z okna o život jde primárně a ve zlodějském systému jde o život sekundárně... Lidé si ještě příliš málo uvědomují co vše můžou ztratit a co nikdy nemůžou získat, když se dostanou pod masírovací systém společností jakou propaguje několik lidí v této diskusi ( nebo snad jen jeden s více přezdívkami?)
Z vašich reakcí je cítit zloba a vyhrůžky. Přesně podle předepsaného receptu na zpracování oveček... 1. ukázat skvělou vizi s mnoha penězi. 2. slibovat a slibovat a slibovat. 3. Přesvědčit nesmyslnými a pseudo ekonomickými argumenty a pojmy (např. "zbytkový rabat") Až sem jsou to mírové prostředky a platí na 45% oslovené populace. Následuje gradace 4. zpochybnění intelilgence nepřevědčeného (kdo nepochopil tento záměrně složitě vysvětlovaný systém je vlastně hlupák, podobný princip používají sekty a některé církve) 5. Slovní atak na nepřesvědčeného spojený s výzvou o neúčast v jakékoliv další diskusi a zesměšnění všech výroků. V některých případech dochází i na otevřenou blíže nespecifikovanou hrozbu která ve velmi vzácných případech dochází naplnění ve formě fyzického násilí (viz akce Blue Sky v Brne v létě roku 2001)
Tito verbíři budou vždy vzbuzovat dojem "tajemna" aby to lidskou zvídavost dovedlo až na oficiální setkání, které probíhá většinou v rádoby luxusním prostředí s podmanivou podkreslující hudbou a atmosférou vzbuzující dojem lukrativnosti. Pomocí sugesce kterou není možno ovládat písemný text pak využívají prostředků pro ovládnutí chodu myšlenek působením na všechny lidské smysli. Výsledkem je člověk který je ochoten utrácet peníze za hodnoty které vlastně ani hodnotymi nejsou. Po vystřízlivění jedince pak dochází k velmi tvrdému vymáhání daného příslibu jedincem. Důsledkem je pak jen zlost slzy a prázdná peněženka.
Lyones je nabízen obchodníkům jako marketingový produkt, v podstatě je to stejné jako když si na výlohu napíšu sleva 10%,lyones je udička, pouhá forma slevy zabalená do zlatého pozlátka v podobě členství v klubu,budování pozic,sbírání bodů...Nikomu neškodí ale opravdu na tom reálně vydělají především obchodníci kterým dobře slouží a samozřejmě lyones.
Stejne tak jako natom vydělají obchodníci natom vydělají i zákazníci... a zbytkové rabaty které poskytuje obchodník nemůžete brát jako slevu.. ze slevy vám nikdo peníze nedá, a vetšinou kdyz je sleva tak v čr bývá zvykem že je cena vetší než před slevou... a zbytkové rabaty které jdou na poziční konto se vám ze slev ,u obhcodníku mimo lyoness,taky nikde nezbírají a nevyhospodařují se na 14400,- ... jeto uděláno tak aby si každý přišel na své a celé to funguje na nakupování, které bude vždy.. nikdo nikdy nepřestane nakupovat... a při koupi auta vám to 3/4 ceny auta vrátí...
- pokud dává obhcodník alespon 15% ..
Zní to zajímavě, ale s tím autem jste mě dostal. Kdo nebo co mě vrátí 3/4 ceny auta? Mohl by jste být konkrétnější?
příklad: když auto stojí 1 000 000kč a koupite ho přes lyoness, obchodník dává dejme tomu 10% + 1% okamžitá zpetná náhrada- to znamená 1% = 10 000kč máte hned zpátky na účtu, a 10% vám jde na poziční konto = 100 000 tisíc korun z toho se vytvoří ty tzv. pozice které se zařadí do binárního zučtovaci systému, jedna pozice má hodnotu 1600korun, 100000 / 1600 vám vznikne 62 pozic. když se každá z těh 62 pozic vyhospodaří tak to dělá 14400 * 62 = 900 000kč ... to vyhospodaření může trvat měsíc nebo 2 roky, ale už když se vám vytvoří 62 pozic ta kty první už budete mít skoro vyhospodařené .. ze zkušenosti vím že to obvykle trvé 1-5 mesíců.. no a z auta které máte za 1000 000kč máte 910 000kč zpět.. Jen díky nákupům ... průběh vyhospodařní vydíte na svém účtu na lyoness.cz
a co jste pro to musel udělat? jen koupit auto u lyoness partnera a být zdarma registrovný
registrací se ničemu nevážete. tot vše
jinak katalog smluvnich partneru můžete vidět na svém účtu, a je jich tam dost a možná některé znáte jelikož k ním třeba denně chodíte a ani nevíte že jsou u lyoness ..
Přeji pěkný den snad jsem to vysvětlil k pochopení, Doporučuji zajít na Info přednášku kde vám to jistě vysvětlí lépe. tady přehled info přednášek lyoness.ag/...
Aha, takže ten binární zúčtovací systém se vyhospodaří z 1600 Kč na 14400 Kč? Rozumím tomu správně? Jak? Těžko nějakým záhadným způsobem, v tom bude nějaká logika, jaká?
v binarním zustovaci system (jeslti víte jak vypadá binarní system, třeba jste se ho učil ve škole, učivo SŠ a VŠ) se děli vždy na dvě části, horní dolní nebo třeba levá pravá, a jamile se za vaší tzv pozicí , která se do něj zařadila , zařadí nahoře 35 a dole 35 jiných pozic vyplatí vám systém za vaši pozici automaticky 14 400kc... od každého kdo je v systému a nakupuje mu tam vznikají tyhle pozice(vše jde jen z rabatu obchodníka), ovšem lze je i koupit aby jste nemusel cekat na vyhospodaření ale jen do určitého data ( určuje reklamní kampan). Dozvěděl jsem se že první roky kdy lyoness zacal fungovat se řešil jenom ten binární systém aby vše fungovalo, byl pozván cely tým matematiů a bylo to i na nekolika univerzitách .. doufám že jsem odpověděl co nejlépe , Jinak to beru takové Plus k tomu že jsem si danou věc koupil přes lyoness , když by jsem si ho koupil biť u toho samého prodejce mimo lyoness ani by jsem se o tomhle nedozveděl.. a je to pěkné, už to máme doma vyzkoušeno
Dobrá, obchodník dá do systému 100.000 Kč z prodeje auta, vzniknou pozice po 1.600 Kč a navýšení na 14.400 Kč vzniká z jiných nákupů? Pokud ano, tak i z mých 100.000 jsem musel někomu přispět na navýšení a hnedle nebudu mít 62 pozic, ale méně.
Takhle, když si zpočítáme že se musí pod náši pozici zařadit 35a 35 =70 pozic. 70x 1600 = 112 000kc ,z toho se nám vyplatí prozice a zbytek se prerzoděluje mezi provize těm co to doporučili 4 lidem a maji už nejakou pozici v systému, bud nákupama nebo koupenou, tak už se vám vyplácí nejaké částky při 3/3 5/5 10/10 15/15 20/20 25/25 30/30 .. také z vaší vyhospodařené provize má váš sponzor( človek který vám doporučil lyoness) 18,6%... mno je toho tm více a vychází to přesně, ovšem upozornuji že nemusíte nikoho zhánět, lidi kterým jsem doporučil lyoness vetšinou jen nakupují, ale někteří lidé to berou jako povolání nebo zisk pasivního přijmu a doporučují to známím ... Když to nekomu doporučíte tak máte z každého jeho nákupů 0,5% do smrti a ještě z jeho doporučených máte 0,5 % , z tech dalsích už nic .. .. mno je to přepočítáno do posledni koruny ..
ano možná že se mi zaplatí 3/4 auta ale pouze tím že to zaplatí někdo jiný, prodejce dá slevu(zaplatí 10%) ale kde se vezme těch zbylých 65%? Tohle jede na dluh, na to nepotřebuju tým matematiků. Do systému se dostane dejme tomu 5% populace ČR, poté se systém hroutí, čím více lidí, tím větší potřeba pozic a pokud je binární system průběhový, pozice se střídají takže nikdo není stále na vrcholu musí ten co na systému vydělal do systému peníze vrátit, pokud je tam nevrátí musí ho nahradit někdo jiný. Ty pozice se jednou přestanou "vyhospodařovat" problém je v tom, že jich bude obrovské množství...o tom ale lyones není,lyones je o tom že mu z každé operace pline 1%, je zdánlivě v pozadí ale v součtu to jsou obrovské sumy.
Mozna bych mohl reagovat. V zari jsem se se systemem setkal poprve. Dostal jsem se k nemu pres Rakusany. Neveril jsem, ale protoze by mi znami neporadili nic spatneho, sel jsem do toho. Navic jsem po pochopeni cele veci investoval do chystajicich se evropskych kampani. Je to mozna opravdu multilevel, nicmene genialni: Vsichni mame slevy, vsichni vydelavame a nikomu nic nechybi! Nikdo nikomu nenuti zadne zbozi, ale nakupuje se to, co byste stejne koupit musela. Nikdo nic nemusi platit. Plati ten, kdo chce mit rychlejsi penize doma. V Rakousku je spustena reklamni kampan, vysledky jsou vynikajici. Po 4-5 letech vyvoje se ti verni, kteri stali u zrodu systemu dockali odmeny, Lyoness nikdo nezastavi, at se to zda nekomu nadsazene. Co myslite ze se stane, az odstartuje kampan v CR?. Mel jsem to stesti, ze jsme to rozjel s tymem lidi, investoru. Tak mohu rict, ze penize system generuje fantasticke, ale NIKOHO neokrada, jak nekdy slysim . Jiz se mi vratilo 200% a to je teprve zacatek). Recemi o letadlu se nenechte odradit. Je to jen na Vas. Ale pozor na infornace lidi. Nevim, kdo Vas do Lyoness privedl, ci se chysta privest. Je rozdil byt pod tim, kdo Vas chce jen registrovat a moc Vam nerekne. Jak jsem psal, mam to stesti, ze jsem v systemu pres Rakusany a to je jedna vlivna vetev s lepsimi moznostmi, nez byt pod CR siti! V pripade zajmu na sebe dejte nejaky kontakt. Rad doplnim, co nelze resit pres internet.
Milos
Tak tohle je na doktorát z ekonomie a navíc nobelova cena za ekonomii...to myslíte fakt vážně, jdu do toho s tím že vaše garantovaná odměna bude po 4 letech 70 % z mého výdělku, sepíšeme smlouvu u notáře a jdeme vydělávat / pokud prodělám platíte zase 70 % vy mě, dáme plombu na Váš majetek aby jste nemohl uhnout - na můj taky aby chom si věřili /...zda jste pro, seženu vám dalších několik lidí...a za chvíli nám v tom jede celá republika a budeme v balíku...
dekuji za nabidku a za projevenou duveru. Nevim, proc bych Vas mel odirat o VAS prijem. Vase zisky v Lyoness zaplati obchodnik slevou presunutou do systemu. Nekdo se tady dela chytrym a nic se ani nepokusil o veci zjistit. Mimo jine jsem odpovidal Janine, ktera o tom asi uz neco vi a ma moznost posoudit. Takze klidek, opakuji, napsal jsem svou zkusenost a nevydavam se v diskuzich za cisla. Jo, a ze o Lyoness nevite ani tuk svedci, ze se chcete vsazet. Prodelat mozne neni, protoze se jedna o slevovou kartu, takze vydelavate prvni utratou napr v Tescu. takze uz ted jste prohral. Tak nez zacnete urazet diskutujici, proverte si vsechno, at nejste za vola.
milos
Znama bude prodavat nekolik paketu s reklamou a opci, ma jich vice. Pokud by jste mel zajem, dejte vedet.
Tak všichni ruky hore a volejte SLÁVA!
Je tady někdo,kdo vymyslel formulku,že 1+1= ne 3 ale hned 5!
JABRAKA
abyste vydělala 530tis kč budete muset zlanařit spoustu lidí, kteří budou nakupovat taky např. v Tesku.Ten vklad slouží k tomu aby jste o něj přišla až společnost zbankrotuje (bude rozkradena). Jsou to jednoduché počty. Vy dáte pracha a i ti, které zlanaříte. Oni nakupují a vy náte peníze z toho že oni nakupují. Aby i oni měli více peněz z toho, že nakupují musí i oni lanařit. Zatím co ti v těch nejnižších postech lanaří ti nahoře už nemají potřebu, protože jim chodí peníze díky těm co jsou dole. Až se systém unaví a růst začne stagnovat, ti nahoře budou v balíku a ti dole budou mít pár kaček. Možná , že za několik let dostanete od obchodníka na slevách to, co jste tam tenkrát vložila jako vklad. Pokud jste do systému přišla pozdě, peníze nebudou chodit tak rychle a tak moc, jako těm nahoře. To je tak asi stručně všechno. Takhle nějak funguje letadlo, pyramida...
Stále mě vrtá hlavou, proč bych měl někam vkládat peníze za to, abych dostal slevovou kartu? Já obchodníkovi přivedu zákazníky, kteří budou u něho nakupovat výhodněji a ještě budu někam cpát nějakej Vklad? To je přece magořina.
Honzo, nejsem tady od toho, abych Lyoness obhajoval a presvedcoval lidi. Pisete ale, ze Vam stale vrta hlavou, proc vkladat nekam penize na slevovou kartu. Jestli tedy nevite, ze vkladat penize nemusite, je zbytecny se tady vzrusovat a odsuzovat. Penize vklada kdo chce. A jestli je magorina, ze chodi sms o prevodu penez na vlastni konto, a to jenom proto, ze nejaky Rakusak nakoupil zbozi a me tim daroval 0,5%, tak na to neni co rict. A to neni vsechno. Priste pomuzu svym nakupem zase ja jemu. To je tady ovsem marne vysvetlovat.
Ale co, alespon jsem se tady pobavil. Z me odpovedi na otazku jedne slecny (pani), se objevilo hned nekolik negativne naladenych lidi. Tak si tady spolecne poplacte, nadavejte.
Pardon, ze jsem se mezi vas pripletl. Je to tady kazdy Mgr, Bc...opravdu sem nepatrim. Omlouvam se, mizim.
Milos
Milý Miloslave.
V této republice už si naběhly na podvodné hrátky desetitisíce lidí.Bohužel,poměrně nemajetných.A ti přišli díky takovým,jako jste vy,o své nastřádané peníze.Pokud se najde někdo,kdo by chtěl skutečně peníze investovat poctivě,nenajde ,než samé nedůvěřivce.
JABRAKA
Zajímalo by mě co v tom hledate za problem,ale musi vas z toho strašně bolet hlava protože v tom žadnou pravděpodobnou chybu nalezt nejde.Zajímalo by mě jak vas mužou o něco okradat když za 1. Registrace je uplně zdarma
2.pokud nechcete tak žádné peníze vkládat nemusíte 3.dělate to k čemu jste od mala předurčen a to je nakupovaní a za 4.nepochopim jak mužete brečet že vam nědko pošle z5 nějake procento z vašeho běžného nákupu.
PŘÍKLAD
Představte si že by jste chodil do nějake hospody pravidelně na pivečko a oni by už po třeti navštěvě VÁM dali slevu např.10% Protože jste jejich věrný zákazník netvrďte mi že by se vam tohle nelibilo že je to hovno?tak jo ale co kdyby vam číšník řekl že pokud tam přivedete na pivo 5 kamaradu tak z každé jejích utraty budete mit 0,5% zase vy a i když vy tam s nima sedět nebudete a oni si privedou jíné kamarady tak znova 0,5% a jestli už ani tohle se vam nelíbí tak to musite byt strašný pesimista...!A TIM TEN SYSTÉM VŮBEC NEKONČÍ dalši pěkna možnost co vám nábízi je šetřit si na bonusove konto z kterého dříve nebo později se vám vyhospodaří 70 pozic a je jedno jestli z vaších nákupu nebo těch lídi co jste k tomu přivedl a když myslím vyhospodaří tak tim myslím 18 000kč... a to je to nejmenší bavit se o budování kariery nemá cenu protože je to na dlouho a už tam jde o takovy výdělek že by jste z toho nespal... pokud budete mít nějaké otázky stači napsat třeba i na icq 236734616 rád vám odpovím.nejsem nějaky magor co žije jen pro tohle to vůbec né je to spíš zábava sledovat jak naskakuji peníze na ůčet i když vy už nic nedělate a mi to bude fungovat s vámi ale i bez vás ale vám bezemě ne.a posledni věc, tohle MLM funguje jen do druhe linie takže nikdo není uplně nahoře pyramidy a tim pádem nemůže byt ani nikdo ůplně naspod všichni jsou si rovni a záleží na ních jak dokažou rozvíjet svou síť... děkuji
s pozdravem Roman Brož
Mno, musim s klidným srdcem říci ,že ti co jsou registrováni a využívají lyoness služby tak si nemůže nikdo stěžovat. Zdarma registrace, a když mi někdo vrátí z každého nákupu peníze do mé peněženky, tak zaplat pánbůh. Co se týče investicí, tak víte kde investujete, znáte majitele spolecnosti,skvělé vyhospodaření a máte se na koho obrátit, kdyby byly nejake nesrovnalosti. Jinak jak píšete že nemajetní lidi přišli o své peníze.. Když do něčeho ivestuju tak se musím smířit stím, že se to může každou chvíli posrat a zjistím si konkrétně oco jde a do ceho investuji.
JInak vás můžu uklidnit, že ani ta vaše nesmrtelná banka,spořitelna není tak bezpečná jak se zdá, protože už zkrachovalo tolik bank, že by jste se divil a zhodnocení peněz za 4roky 5% ... .. Dávejte si pěníze do spořitelny.. držím vám palce, snad vám to jednou vydělá balík
pane jabraku.
Coffin( Kdo má zájem o více informací PIŠTE NA EMAIL: migele.rada@gmail.com, icq:212656591 tel:731833027) Pěkný večer
p.Miloslav ma pravdu ,je to super fungujuca spolocnost a uz aj slovaci profituju z toho ,ale komu niet rady, tomu niet pomoci .
Negatívny ludia su ako diera v balone .Ako vysoko vyleti taky balon.Negativny ludia su skor porazeny,ako zacnu.
Nemam nic proti cechom ,ale som si myslel ,ze su aspon 10 rokov pred nami v mysleni.
Ako vidim,ani nie. Čest vynimkam
je to pyramida a to je podvod dobre sa maju len ti co to zalozili a mimochodom otravovat ludi a presviedcat ich o tom ze zbohatnu je blbost a tych par nastrcenych ludi co sem pisu a chvalia to su jedny z nich. takze mili ludkovia ruky prec od darebakou ktorym sa robit nechce. A to je fakt nic z jasneho neba na zem nepadne to boz peniaze.
hahaha tak takove odpovědi už jsem slyšel mnohokrát od různých lidí kteří dělalí různé zaměstnání ale jedno měli společné někdy někde slyšeli že existuje pyramida nebo letadlo a že je to podvot protože se dají vydělat peníze bez práce ale MLM je stejná práce jako ktera koliv jiná jen je lepší plat ale když se nad tím zamyslíte tak vám dojde že to podvot néní protože namají o co by vás okradli když jim nííííííííc nemusite platit u tehlenc te práce se musíte stejně učit jako kdyby jste dělal vyučni list protože dělat něco o čem nic nevíte a někomu to nabízet je proste hovadina a pak i kdyz to už umíte a stejně nepracujete tak nedostanete zaplaceno tak jako v normalní práci kterou dělate rukama jediny rozdil je v tom že jako např.automechanik nastoupite do práce a první měsíc dostanete hned 10 000kč u mlm to tak není nějaky čás trvá než se tam vyšplháte ale nemuže se stát že další měsíc by jste dostali méně ale spiše naopak. ale vy jste jen další znich neznáte rozdíl mezi pyramidou a MLM a hrajete si na nejchytřejšího člověka na světě a co je podstatne že tohle je pozustatek komunismu a nic jiného takže raději no coment.
Je stále vidět,že lidé jsou jen stádo nepoučitelných... Potom se lidi divíte,že přicházíte Vaší blbostí o prachy. Nikdy nedávejte peníze s tím,že vyděláte za 2 r. 8x více. Blbost!
Jsem také v Lyoness. Za registraci jsem nic neplatil. Jednou týdně nakupuji v Tescu věci, které bych si tam stejně koupil- utratím tam 1000 Kč, pak si u Tesca ještě koupím benzím také za 1000 Kč. Utratím tedy 2000 Kč. a systém mi přidělí 100 Kč do tzv. pozičního konta. Když to udělám 16 x, naspořím si 1600 Kč a to je jedna pozice, která přejde do binárního systému Lyoness a za účasti všech účastníků se mi vygeneruje 14 400 Kč. Nejde o žádnou pyramidu. Tam platí, že zisk má ten co je nahoře a ten co je dole má smůlu, ale zde k tomu nemůže dojít, protože nezáleží jestli jste nahoře nebo dole. Všechny pozice všech účastníků, hospodaří onu částku na 14 400 Kč.
Vemte si 1600 Kč a vložte je do banky. Tyto peníze jsou pro Vás mrtvé, nemůžete je používat, doufáte, že Vám přinesou úrok. Získáte v bance takový úrok, aby na konci bylo 14 400 Kč? Nakupujte v systému Lyoness - koupíte si zboží, které zužitkujete pro svou potřebu a současně si vytvoříte vklad 1600 Kč , který časem naroste v částku 14 400 Kč. Můžete mi říct, o jaké prachy tím přicházím?
Myslím si, že máte jeden problém. Nedokonale jste se se systémem seznámil a učinil závěr, který patrně pochází z nějaké dřívější špatné zkušennosti z pyramidovým systémem apod.
Pavel
tak jsem si to prečetl do konce a musím říci že je to skvelá nabídka jdeme do toho všichni, jak jsme bez toho mohli do tedka žít...nechápu
Jak se dani co? ty penize z těch provizi?To taky přesně nevím,ale řekl bych že asi nijak protože už jsou zdaněne v tom obchodě přece když si něco koupiš a prodavačka ti vyda tak ti ty vydavane penize taky uz nijak nedani ne?a to je podobné bych řekl.
Hezky zdůvodněno.... Musím si to zapamatovat, až zase půjdu na finančák. Ale obávám se, že to tak snadné není. Ono se totiž nedaní to, oč nikdo nepřišel, ale to co jsme my získali. Takže spíše zde platí, že není-li žalobce, tak není soudce. A platí to tak dlouho, než se nějaký žalobce najde. A že se najde, o tom není pochyb. Závist už žalovala nejednou.
Aha nejsem nějaky ekonom a proto nedělam že tomu rozumim mě to přišlo prostě logicke tak jak jsem to napsal ale diky za upozornění raději si to zjistim jako to važně s tim daněním je...!A s tou zavísti máte určitě pravdu kdo zavídi tak hleda ve všem chybu a snaží se druheho potopit i když nic nezíska.
Dovoľujem si Vám odpovedať na Vašu otázku, keďže mám s tým skúsenosti. Ak ste v Lyonesse zaregistrovaný a niečo ste aj nakúpil cez tento systém, tak vrátené peniaze z nákupov nepodliehajú zdaneniu, keďže to nie je príjem ale zľava. Avšak ak trošku tento systém poznáte a možno ste aj niekoho zaregistrovali pod seba a tento klient napríklad nakupoval, alebo máte už aj niekoľko pozícií v binárnom systéme, mohli Vám vzniknúť tzv. provízie a tieto peniaze sú už príjem, ktorý podlieha zdaneniu. Ja to robievam tak, že v čase pred podaním daňového priznania napr. vo februári zašlem mailom do našej kancelárie Lyoness na Slovensku jednoduchú žiadosť o zaslanie potvrdenia o výplate provízií za príslušný rok, ktoré podliehajú zdaneniu a do týždňa mi toto potvrdenie pošlú poštou. Zároveň s potešením zistím, koľko som za tento rok na tomto systéme zarobila. Samozrejme, je to moja povinnosť priznať sa daňovému úradu, aké som mala príjmy. Pekný deň.
Je to pořád stejné, stejně jako je pořád dost nepřesvědčených, kteří do těchto "projektů" jsou ochotni strkat peníze. Způsob přesvědčování je také stále shodný. Když už jste tak hloupí, zkuste si to namalovat na papír, případně to zkuste třeba Excelem, pokud nejste úplné lamy.
Jenže, v krizi se tonoucí stébla chytá, tedy se najde dostatek zoufalců, kteří skáčí na lep.
Tak neváhejte, stovky děkovných dopisů...
Dá se zkutečně vydělat 530 tisíc ale nebudeš to ty kdo je bude inkasovat... Sežen ještě deset kamarádů kteříjsou ochotní do toho jít a pojdě ke mě nechci od tebe 64000 ale jen deset a do roka máš bratru milion, ale ne korun...
Tech 64.000 kc, zalohy bna nakupy, napriklad v tesco... Lze za ne brat v tesco i benzin)) Nechapu, co mate za problem))
nemám problém... a ani ho mít nebudu, protože ze nezůčastním toho systému, což se bohužel nedá říct o spoustě jiných lidí kteří nejsou ekonomicky vzdělaní ... základem investování, je mít své investice pod kontrolou a mít možnost ovlivnit co se s nimi děje... to je investice do podnikání... pak je investice do obchodovatelného systému, kde se obchoduje hodnotou vznikající či zanikající v principu nabídky a poptávky. Tam pak nevkládáte investici ale nakupujete a je to vaše a prodáte kdy vy budete chtít a poctivost tohoto trhu je pod státní i mezinárodní kontrolou a pravidla určuje zákon. Vy nenabízíte investici, vy žádáte o vklad jako banka, ale primárně za to vkladatel nic nedostane. Ta částa 64000 o kterré tu je řeč není obchodovatelná není směnitelná není krytá jinou hodnotou ( jen vaším slibem a to je opravdu dost málo) To je to samé jako když tu částku vložím na termínovaný účet do kterého koliv bankovního domu s tím rozdílem, že u banky mám procenta jistá dle ceníku platném v době vkladu. Nebo mám vklad který mi slibuje vyšší zisk z ryzikem, ale nehrozí, že o vklad přijdu. Prostě u banky mám záruku. Vy slibujete jako banka, s penězi budete obchodovat ale není nikde vydět ani slyšet nic o tom kde je jaká záruka vrácení vkladu v případě zhroucení systému ani čím je tento vklad krytý?
A ted je tu další důležitá věc týkající se důvěryhodnosti: Můžete zveřejnit dokument kterým ministerstvo financí povoluje vaší společnosti obchodovat s finančními prostředky v ČR? A u kterého městského soudu jste zapsaní jako právnická osoba? Nějak mi to nejde dohledat. Jakou právní formu má Vaše společnost?
Až mi zodpovíte tyto otázky a to uspokojivě abych si nemohl myslet že se jedná o podvod, pak budeme spolu počítat.. když máte matematiku tak rád
Tak, dnes jsem byla na té přednášce, všechno se zdálo být fajn a skvělé a pak na konci té dvouhodinové přednášky jsem se dozvěděla takovou malou věc, a to že tam prý nemusíš nic vkládat, ALE pokud ty jako člen chceš pod sebe registrovat další členy musíš každému tomu svému členovi poslat na účet 260kč, nebo si to zaplatit sám a ostatním říct ať si to taky zaplatí sami. To si vážně myslíte, že jsem tak blbá?!?!? Jen mě sere, že mé matce totálně vymyli mozek - naštěstí jí bráním v tom aby udělala nějakou pičovinu a zastavila třeba náš byt kde žijem.
Špatně pochopeno(díky určité nepozornosti a vadě sluchu..). Pokud si chcem pod sebe registrovat nové členy, pošle jim Lyoness v rámci registace uvítací balíček=v ceně260,-kč... obsahující mj. i evideční kartu -kterou se eviduje každý nákup přez Lyoness. Pravda že je to z peněz toho co si někoho nového pod sebe registruje, ale když si nového registruje aspoň po pár svých nákupech tak má už na Lyon.účtu těch nejen 260kč hravě! Aspoň kdo má zaměstnání a těch je snad většina! Půjčovat si na zaregistrování oněch 260kč, nebo aby si poslal sám nový člen předem na účet Lyoness +(dopsat ID doporučitele!) to jen vyjimečně u zaregistr. začínajícího nesolventního(ze zdrav.důvodů nepracujícího)člena a taky po domluvě s nováčkem jen takovým co má nejen aspoň normání IQ! ale i citlivost a pochopení pro vyjímku
Dobrý den,
Lyonessje opravdu skvělá příležitost, jak si velmi snadným způsobem ušetřit peníze ze všech svých nákupů či k tomu navíc začít podnikat a mít neomezenou možnost výdělku. Není na co čekat a každému doporučuji co nejdříve navšívit veřejné prezentace společnosti. Tam se dozvíte kompletní základní informace. Kdo by měl snad následně zájem o zodpovězení nějakých otázek či o registraci v progresivní struktuře, může se bez obav ozvat na e-mailu gambrinus1869@seznam.cz.
S pozdravem
Petr
Taky mám lyones modrou kartu a vstoupil jsem do toho i jako obchodník...nic víc mě nezajímá, nic tam nevkládám nikoho nelanařim, někdy nakoupim s kartou jindy přijmu kartu já od mého zákazníka a vrátím mu i lyoness část mého rabatu, mám např. rabat 80% a z toho se zřeknu 8% ale vydělám stále 72% protože zákazník jde raději ke mně než ke konkurenci co v systému není...Lyones je financován z malé části rabatu obchodníka takže je to pouze marketingový trik nic víc nic míň.
Ten kdo radostí onanuje že mu chodí procenta z nákupu ze sebe i jiné ty procenta zase zaplatí zpět u obchodníka...S pozdravem Jarda Sládek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.