Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit vší?

Od: magda* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,prosím poraďte mi, jak se zbavit vší.Nepomáhá barva ani šampony.Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x

jaká barva proboha a šampony ,zkus Hedrin

hnidy.cz/...

doplněno 26.08.12 20:54:

ještě doplnuji Difusil

Diffusil jsem mívala ráda, dokud to byl insekticidní diffusil H forte. Jakmile ho začali dělat jenom jako olejíčkový, tak už mi přijde o ničem - je ho velká spotřeba a i tak vši přežívají *nevi* Za současné situace mi přijdou obzvlášť důležité ruční práce - použít něco na vši, po čem většina vychcípá, a ten zbytek vybrat a samozřejmě vybírat i hnidy.

hodnocení

0x

Vši se nedrží ve vlasech kratších než 15 mm. Což by mohlo být řešení.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Zkoušela jste Paranit? Jinak opravdu ostříhat... :(

krkovicka*
hodnocení

0x
Cokoliv s bázi teetree oil.Jsou jen v některých samponech na vši,stačí i obyčejný sampon. s kapkami teetree oil..Hlavně dodržet postup a hnidy vycesat.V lékárně prodávají všiváček-hrebinek.Jinak se jich nezbavis.Stačí jeden živý zárodek a problém je znovu.

hodnocení

0x

Dobrý den. Pár diskuzí o tomto zde již bylo. Můžete si je pročíst. Např. zde:

www.poradte.cz/nejen-pro-zeny/3832-jak-se-zbavit-vsi.html

hodnocení

0x

docela dobře funguje Orthosan ten pro psy *palec*

knopka*
hodnocení

0x

Stačí znát jak vši a jejich rozmnožování funguje:nastříkat Difusilem H dle návodu a za týden opakovat.Živé hnidy se drží 1 cm od pokožky ostatní hnidy jsou mrtvé či vylouplé takže vybírat co je delší jak 1,5 cm od pokožky je pouze "vzhledová"záležitost.Vši se z živé hnidy vyloupnou asi po 7 dnech proto to opakované stříkání po 7 dnech pro případ kdyby tam zůstala živá hnida..Poprvé jsem vybírala u dvou dlouhovlasých dcer-šílené ,když to dotáhli po asi roce už jsem vybírala jen u pokožky a zničili jsme je všechny.;)

Jo, to ale funguje, pokud přípravek zahubí živé vši... což s novým Difusilem se bohužel ne vždy podaří :( A jinak pozor, v teple mohou být i živé hnidy dál jak 1,5 cm od pokožky. Jeden rok to moje holky tak měly, přímo u pokožky jim vši hnidy neklady, všechno dávaly dál a když jsem se pídila, jak je možné, tak prý v teple ano, že tolik to teplo od pokožky nepotřebujou, tak to mohou i "flákat" *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]