Nejste přihlášen/a.
Letos jedeme na dovolenou do Jižní Ameriky, konkrétně to bude cesta po Peru, Bolívii a Chile. Je tady někdo, kdo byl na nějaké podobné dovolené, kdo by mi poskytl nějaké tipy a rady na cestu? Přece jenom to není úplně tradiční dovolená, už jenom to prostředí je úplně jiné a hodily by se mi nějaké informace. Bude to hodně náročná dovolená, už jen kvůli treku na Machu Picchu a hodně častým častým a dlouhým přejezdům v autobusech. Děkuji
ahoj a pěkný den...
nebyl jsem sice v JA, ale lidi v Jižní Americe jsou hodně registrovaní na WWW.orkut.com což je obdoba facebooku. přes tyto stránky jsem tam našel pár přátel - z nichž někteří jsou bývalí Češi, nebo jejich potomci. Funguje to tam spíše po zájmových skupinách, takže po registraci si najdi třebas "I like Chile"(jenom příklad, nevím jestli zrovna tahle skupina tam existuje) a do skupiny se dají zadat připomínky, dotazy...
zdenek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.