Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klidná místa v Chorvatsku

Od: wamp® odpovědí: 11 změna:

Pěkný den přeji*slunce*Mohli by jste mně prosím dát tipy na klidná místa v Chorvatsku,a to mezi Zadarem a Splitem?Chceme vyjet začátkem září.Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

banan*
hodnocení

2x
dobrý den, já byla loni na ostrově Pag ve vesničce Povljana... Tam byl panečku klídek ... Žádný diskotéky, noční život bez ruchu, pohoda ...
hodnocení

Jééé,banáne,hurááá*pusa*A můžete mně prosím doporučit pěkné ubytování za relativně slušnou cenu?

doplněno 25.08.12 18:52:

Co nejblíže k moři,musíme bohužel,ze zdravotních důvodů.Děkuji*pusa*

banan*
my jsme byli v kempu ... Ale myslím že tam je nějaký hotýlek a apartmány jsou tam taky ... Zapátrejte na netu, jistě něco najdete :)

hodnocení

2x

Já jsem byl letos ve vesnici Staniči je to cca 5 km za Omišem nádherné hory malá vesnička s apartmány, je to cca 30 km jižně od Splitu. Božský klid.

imrous*

Do Staniči jezdíme už 15 let. Opravdu super. Akorát těch schodů nahoru od moře.*palec*

hodnocení

Díky za odpovědi,ale četla jsem na diskuzích,kolik je tam kristovy nohy schodů*stop*A to my si bohužel dovolit nemůžeme,/zdravotní důvody/jak jsem již psala!Nezná ještě někdo nějaké klidné místečko poblíž,ovšem bez těch nešťastných schodů?*hej*Myslím,kolem Splitu,cca plus,mínus 50km?

honzmalatny*

mrkněte na ihvar.cz,já bych Vám osobně doporučil to Blato.Jezdíme tam s malými dětmi a je tam klid a pohoda.

hodnocení

Moc díky Honzo,mrknu*hej*A ještě,nebyl náhodou někdo z Vás v Ninu?Vypadá klidně a krásně:)Děkuji.

cocinkamichalka*

V Ninu jsem byla tak 10 let zpět, ještě se základní školou :) Je to takové menší historické městečko...

hodnocení

Michalko,díky,ale to vím,myslela jsem apartmány,koupání atpod.;)

honzmalatny*
hodnocení

0x

Je to sice kousek dál,ale z mé strany úplná spokojenost,klid a pohoda,k moři kousílínek.Živogošče Blato.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]