Nejste přihlášen/a.
Pěkný den přejiMohli by jste mně prosím dát tipy na klidná místa v Chorvatsku,a to mezi Zadarem a Splitem?Chceme vyjet začátkem září.Děkuji.
Jééé,banáne,huráááA můžete mně prosím doporučit pěkné ubytování za relativně slušnou cenu?
Co nejblíže k moři,musíme bohužel,ze zdravotních důvodů.Děkuji
Já jsem byl letos ve vesnici Staniči je to cca 5 km za Omišem nádherné hory malá vesnička s apartmány, je to cca 30 km jižně od Splitu. Božský klid.
Díky za odpovědi,ale četla jsem na diskuzích,kolik je tam kristovy nohy schodůA to my si bohužel dovolit nemůžeme,/zdravotní důvody/jak jsem již psala!Nezná ještě někdo nějaké klidné místečko poblíž,ovšem bez těch nešťastných schodů?
Myslím,kolem Splitu,cca plus,mínus 50km?
mrkněte na ihvar.cz,já bych Vám osobně doporučil to Blato.Jezdíme tam s malými dětmi a je tam klid a pohoda.
V Ninu jsem byla tak 10 let zpět, ještě se základní školou Je to takové menší historické městečko...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.