Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít osobu z ciziny?

Od: migel* odpovědí: 4 změna:

Tenhe rok jsem byl v chorvatsku na dovolený a seznámil jsem se tam s dvěma holkama, které jsou ze Slovinska.

Já jsem měl pronajatý mobilhome v kempu a ty holky měli ten mobilhome soukromý vlastně že byl jejich.

Když jsem s nimy byl tak ani jednou nebyla vhodná chvíle abych se jich zeptal na nějaký kontakt na ně. Jen co vím je že: Jsou ze Slovinska z Mariboru, v jakém kempu mají ten mobilhome a jaké má číslo, kolik jim je let, a nejhorší na tom je že znám jen jejich křestní jména a neznám příjmení, a trochu znám jejich zájmy.

Když jsem s nimy mluvil tak říkaly že FB nemají jen e-mail (který neznám). Zkoušel jsem je hledat různě po internetu tolikrát ale marně.

Dá se je vůbec nějak na internetu najít? Protože jet znovu do chorvatska už tenhle rok nemůžu a kdoví jestli příští a i kdybych příští rok jel a oni tam ten týden nebyly a byly by tam jiný týden protože jak jsem říkal tak oni ten svůj mobilhome používají jako chatu takže nikde jinde než tam na dovolenou asi nepojedou.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, pokud mají svůj mobilhome (a Vy znáte jeho číslo) v placeném kempu, pak by jejich jména logicky měla být na recepci toho kempu (nebo jména jejich rodičů). Je samozřejmě otázka, zda Vám to recepční v kempu řekne..jak moc budete prosit...a jako krycí legendu si vymyslíte.

hodnocení

0x
Co takhle napsat na vedení toho kempu případně tam zatelefonovat, říci či napsat podrobnosti ,které víš, teda číslo toho mobilhome, křestní jména a termín, kdy tam byly, myslím ty kočky. Případně přiložit dopis s tvým e-mailem a telefonem.
Adresu ti určitě nedají, ale tvůj dopis by jim poslat mohli.
doplněno 24.08.12 16:28: Zřejmě máš i nějakou jejich fotku, tak ji přiložit, aby věděli

askmenow*
hodnocení

0x

Nápady s recepcí kempu atd. jsou dobré.

Ještě bych zkusila tradičně hodit jména do Googlu a trochu se pohrabat, třeba někde něco najdete, na Linkedinu, nebo kdo ví kde. Jasně, spíš ne, když znáte jen křestní, ale existuje mizivá šance, že jedna z nich má jméno neubvyklé a málo se vyskytující.

Jinak chápu dobře, že v tom kempu ještě jsou? Pokud tam budou ještě aspoň týden, pošlete jim tam dopis, to by jim tam mohl někdo předat. Nebo zavolejte někam na vedení toho kempu a poproste je, aby jim vyřídili vzkaz...

migel*
hodnocení

Díky za názory :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]