Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlásit změnu bydliště a příjmení?

Od: lenc* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je potřeba hlásit změnu jmena a bydliště.

Jsem rozvedená a z manželství mám syna , který byl svěřen do péče mě. Nyní jsem se vdala a změnila i trvalé bydliště. Chtěla bych vědět, zda toto musím hlásit na krajském soudu, nebo na sociálce nebo ještě někde jinde?

Děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Změnu na sociálce nahlásit ano a také otci dítěte, k vůli styku. Co se týče soudu, tam to potřeba není, jestli-že nejste v žádném soudním sporu.

doplněno 23.08.12 17:24:

Určitě nezapomeňte o změnách informovat svojí zdravotní pojišťovnu!

buss
hodnocení

0x

No jistě. No hlavně si změnit OP, ŘP a tam, kde si vás vedou, jak by chodila pošta, upomínky...?

iz*
hodnocení

0x

Změnu písemně oznamte zaměstnavateli a všude, kde máte nějaké závazky - dodavatelům energií, majiteli stávajícího bytu, bance, mobilnímu operátorovi, ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]