Nejste přihlášen/a.
Dobry den nedavno jsem chtel si trochu vydelat penez a tak jsem zacal sazet a na tipsport live napsal na forum jeden uzivatel ze dava rady za urcity penize.Tak jsem si s nim psal pres mobil a facebook a rikal kdyz tikety nevyjdou tak ze vrati penize ale dohromady jsem mu dal 600 a prosazel jsem 2000 takze celkem 2600 a napsal mi kdyz to budu resit soudne tak ze prohraju a budu platit jeste ja protoze ma otce pravnika
a prave nevim co bych mel delat kdyz bych se soudil abych neprohral
mam i jeho sms a zpravy na facebooku takze u soudu bych vsechno mohl ukazaz ale na pravnika nemam
a kdyz jsem mu napsal ze je chci vratit do 14 dni tak napsal OK a napsal jsem mu jednu radu jak vsazet a on ze prohral 1000 kc a ze jsme si kvit a tak jsem mu napsal at si penize necha abych uz mel klid porad vyhrozoval ze zavola otci a ze soud prohraju a kdyz jsem mu napsal at mi posle prohrany tikety tak nic .
mam informaci pouze jmeno jeho matky,nick na tipsport a jeho cislo na mobil a facebook si zrusil ale zpravy mam
Pripadne ze chcete vic napiste a ja vam napise do zprav
Když to shrneme - vy jste uzavřel - ústní, písemnou , jakoukoli smlouvu, že Vám poradí, když to nevyjde tak peníze vrátí. To je ve své podstatě pěkná pitomost, která zavádí podvodem, ale asi zcela legitimní. Pokud se chcete soudit a neprohrát, musíte mít důkazy. ... které ve vašem případě asi nebudou dostatečné.
K tomu se perfektně hodí přísloví "každá rada drahá".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.