Nejste přihlášen/a.
Chtela bych na mesic do Braziliie s letenkou do Ria. Napiste mi kdo mate zkusenost na vlastni pest, co videt, kam ject, co za to stoji, jaka je tam infrastruktura. Proste batuzkar se vsim vsudy. Krome skrabani se do hor, to nebrat! Diky, specha!
Jak jsem napsala já tam nebyla, mám jen zprostředkované informace od kamarádů a známých asi opravdu zveličovali ...
Já jsem sice v Brazílii nebyla ale je to můj sen každopádně bych tam na vlastní pěst jezdit nedoporučovala. Pokud nepojedete s někým, kdo tam žije (žil), tak to pro vás bude dost nebezpečné - obzvláště. Je tam hodně povstalců, nepokojů a pokud přesně nevíte, které části jsou bezpečné, může vás potkat i to nejhorší. S městskou hromadnou tam vůbec nepočítejte, většinou se tam jezdí v taxicích a to ještě ne ve všech - nevíte na koho natrefíte a ani se nenadějete a skončíte okradený/á.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.