Nejste přihlášen/a.
S přítelem řešíme docela závažný problém. Když jsme spolu spali poprvé, s kondomem nám to vůbec nešlo, posléze, když jsme se informovali proč, jsme zjistili, že kondom se má naszaovat, když je penis v erekci, což jsme "jaksi" opomněli Když došlo na soulož podruhé, kondom jsme již nasadili správně, vzduch nikde nezůstal, ale když už se partnerovi podařilo zasunout, krátce na to kondom praskl, a to i druhý a třetí(Takhle jsme jich zničili 6)... Nemůžu brát hormonální antikoncepci, takže tohle je v podstatě jediná možnost, takže prosím o radu. Nutno podotknout, že bez kondomu nám to jde vždy, ale ty nervy potom za to nestojí..
Děkuji
Tak tohle jsem ještě nezažil, buď ho má přítel jako slon, (a)nebo jste oba pěkní divočáci
Zkuste jinou značku, nebo se prodávají i kondomy se zesílenou stěnou (určené původně do prcinky) tak zkuste třeba ty. Někde jsem slyšel radu dát dva přes sebe ale to je bez záruky.
Ještě mě napadlo: nasazuje těsně před zásunem? Jestli se předtím s nataženou gumou válí půl hodiny po posteli, může se poškodit
Kondom nepraskne před souloží, ale při ní, když už je partner ve mně-po pár zásunech. Před souloží prasknul pouze poprvé-není divu, když jsme to nasazovali špatně, že. Ve vlhkosti také problém není a návod jsme četli oba. Jsme asi antitalenti
podle mě jen tak prasknout nemuže... bud je to nějaky šmejd nebo jste ho poškodili... neotvirate ten obal zubama? a pozor na nehty... i kdyby jste byla sucha tak si myslim že by ho to neroztrhlo.. za předpokladu že nemate ve vagině zuby...
bůhví kam to zasouváte, sexuolog by mohl vyprávět o párech, kdy partnerka nemohla dva roky otěhotnět, doktor zjistil že po celou dobu ke spojení vůbec nedošlo přestože si oba mysleli že intenzivně souloží
Ve starém Egyptě se používal krokodýlí trus, jako postinor, je prý agresivní a ničí nejen spermie, ale funguje
Pořiďte si krokodýla, pro jistou
doplněno 25.01.13 16:30: :D
Tak pesar rozhodně používat nechci a na hematologii mi bylo řečeno, že nitroděložní tělíska jsou jen pro ženy, co už rodily. Já si myslím, že to je blbost, tedy alespoň z toho, co píšou k daným výrobkům, takže mne čeká blízká návštěva gynekologa a tam se snad všecko nějak vyřeší
A mimochodem, už objednáváme krokodýla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.