Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s Ostropestřcem mariánským na detoxikaci? Snažím se trochu zhubnout, změnila jsem rapidně jídelníček (zdravě, žádná drastická dieta) a začala lehce cvičit, ale po dvou měsících ani deko dolů. Něco jsem si o tom četla a vzhledem k tomu, že mi docela často otékají nohy a prsty na rukou, nějak jsem si vydedukovala, že bych nějakou detoxikaci potřebovala, asi mi tělo zadržuje vodu a nejde mi zhubnout. Nemám žádnou velkou nadváhu, cca 5 - 7kilo, ale jsem dost malá, tak je na mně každé deko navíc vidět. Nechci kupovat žádné "zázračné" přípravky, tak jsem si našla přírodní variantu - toho Ostropestřce. Ale není to moc levná záležitost, tak se chci nejdřív informovat, jestli s tím má někdo dobré zkušenosti.
Předem děkuji!
Pěkný den, s ostropestřecem zkušenost nemám, ale na detoxikaci jsou vynikající přírodní zeleninové šťávy, mohou být i ovocné - řepa, jablko s pomerančem apod., zrovna ta řepa je jedna z nejlepších. Nebo ta novinka mladý zelený ječmen, také slyším velmi dobré reakce.
Jen pozor na sledování kil, většina lidí dělá tu chybu, že sleduje pouze váhu. Když se začnete hýbat a cvičit, první, co přiberete, je svalová hmota, která je těžší, než tuk. Ti, co začnou cvičit, jsou pak v šoku, že třeba i přibrali. Nesledujte váhu, ale centimetry a jejich úbytek
Souhlasím s oběma dámami nade mnou, ostropestřec je spíše na pročištění jater nebo jejich podporu při jaterních chorobách. Ano, chce to sledovat nejen kila. A moje rada : organismus pročistí taky pórková polévka a pokud chcete zhubnout tak myslím, že celkem spolehlivá a z mého hlediska rozumná je i Dukanova dieta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.