Nejste přihlášen/a.
Všimli jste si přátele sázení u maxisázky, že už ani neposílají email s výsledky kolik se celkem vyhrálo a kolik bylo různých pořadí?
A to email po každém slosování začínali ... máme za sebou další slosování Sportky a někteří z Vás si opět sáhli na zajímavé výhry
Ale jaké zajímavé výhry to byly, nikde neřekli a myslím si, že by to hráče zajímalo. Přiznám se, že aspoň mě ano. Už z důvodu jestli je to pravda a mám sázet dál aby i na mě přišla řada, nebo je to jen věta která se nezakládá na pravdě.
Měl jsem na neděli 19.8. vsazeno a výhra byla:
Mini A1 10.32Kč
Start B1 35.69Kč
Napíše někdo kdo měl v ten den vsazeno jakou měl skupinu a kolik vyhrál?
O nic nejde dámy a pánové, jen zjistit jak je to doopravdy a jestli zajímavé výhry opravdu jsou...
Pro ruze... Já chci jen skupiny a částky ze slosování které proběhlo 19.8. Až toho bude více, poznáme jestli ty výhry opravdu jsou tak zajímavé jak píše Maxisazka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.