Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Filatelie- kde zjistit skutečnou hodnotu?

Od: jack* odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Byl jsem dědicem sbírky mého dědy který známky sbíral prakticky přes 50 let. Teď mě doma leží asi 20 alb a nevím co s tím. Filatelii se věnovat nebudu, něco z toho bych chtěl i prodat. Tak jsem vzal jedno z jeho údajně nejcennějších albumů- tuším známek dokonce z první republiky a sběratel v okresním městě mě tvrdil že ty známky nemají větší cenu jak 2-3 Kč což je podle mě kvalitní blbost- sbíral tyto známky po celé republice a jsou to kompletní alba které sbíral celý život, cestoval a dával i 500 za kus. Existuje nějaký soupis známek kde je uvedena skutečná hodnota? Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Existují filatelistické katalogy ve kterých ceny jsou.

pacourek*
hodnocení

0x

Aukro -sběrateství- filaterie .Misto kde mužete najít akuální ceni

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]