Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat na používání RedBullu, jestli s tím někdo má zkušenosti. Vím, na co ten přípravek, ale chtěla bych vědět, kdy se má používat. Např. Víte, že během noci na Vás příjde usínání, když se to samozdřejmě nemůžete při noční službě. Má se RedBull použít až když to na mě přijde nebo už večer, protože to vám tutově, že po druhé hodině bude "po mně". Děkuji.
Možná blbost, ale co jiného mně kdo poradí? Hlavně ne se jít projít nebo jít na čerstvý vzduch nebo dělat něco, abych se probrala. Takové všeobecné rady jsou k ničemu a o nich sama už vím, že mě nepomůžou. S tím, vzít si to už večer budete mít pravdu, protože jednou jsem to ve dvě hodiny vzala a byla jsem čiperná až ráno, což bylo k ničemu, protože to jsem zase potřebovala spát, abych šla večer na noční.
A je to, hned jak dojedu do Brna, tak navštívím lékárnu. Mám dojem, že mně něco takového v lékárně od Walmarku nabízeli (název už nevím), ale zkusím to, díky.
Včera jsem si koupila Guaranu a hned jsem si vzala, bylo to dobré, začala jsem být ospalá až ke konci noční (18,00 hod. - 7,00 hod.)směny, ale potom ve vlaku a poté v buse jsem usínala a měla obavu, že přejedu, kdybych bydlela v městě, ve kterém pracuji, tak by to bylo O.K., ale i tak je to fajn, mně to vždycky bralo po druhé hodině (v lepším případě před 4.hod).
Taky bych volila něco jiného, než energ. nápoje. Je v tom spousta cukrů, kalorií a tak. Guarana je dobrá volba. Hodně lidem také pomáhá silné pražené maté.
Jinak pokud se bojíte, že p cestě domů přejedete, mám jednoduchou radu: jistě víte, jak dlouho daná jízda trvá (nebo to zjistíte v jízdím řádu), tak si prostě na chvíli před vaší zastávkou nastavte budík.
doplněno 23.08.12 18:02: Ráda jsem pomohla Taky to tak dělám
Kdyz budete pit pravidelne energeticke napoje, prestanou na vas organismus pusobit, takze ac vypijete treba tri plechovky, spat budete moct ihned. Takze by to chtelo pit vyjimecne, pred nocni sluzbou si poradne odpocinout, a najit si neco na sousdreneni.
Taky bych chtel mit praci kde budu moct myslet na spanek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.