Nejste přihlášen/a.
Táta bude mít za nedlouho 50 let no a protože 50 to je takové velké číslo tak uspořádáme oslavu pronajali jsme si myslivnu tam se konají hody a zábavy a pozveme známé a rodinu asi 50 lidí já sem byl pověřen hudbou
takže až se bude chystat zavezu tam repráky , notebook a to co potřebuju o to se zvládnu postarat sám ale nevím jakou hudbu sehnat
prostě je mě 15 a nevím co by bylo takové dobré a vhodné:D.
co táta poslouchá? má doma nějaká CDčka? podle toho se chyť a najdi stejný styl.
Obecně - pokud má rád dechovku (což nepředpokládám) tak je to jednoduchý...
Pokud je vyznavačem tvrdší hudby - tak staré "pecky" od Queen, Kiss, Nazareth, Scorpions, ACDC apod. Rolling stones nic nezkazí...
Pokud má raději českou hudbu, posbírejte něco ze 70.-80. let...
Nebo třeba poslouchá folk, co já vím...?
No já sem starej countrymen a padesát mi bylo už sakra dávno. Takže za mě doubrou country muziku a nějakej rock.
Také jsme nedávno měli oslavu padesátých narozen v rodině. Záleží hodně i na společnosti, která se kolem oslavence sejde. Takže u nás to byla opravdu pestrá směs, aby si každý přišel na své. Od Boney M, Beatles, šedesátá leta, něco country, pro ty starší něco málo z lidovek a dechovek (prarodiče si také rádi brouknou), oslavenec má rád Kluse a Mandrage, takže jsme zařadili něco i z tohoto. Prostě to chce výběr, aby si každé ucho polahodilo, protože tím, že se baví ostatní, baví se i oslavenec a je to fajn. Ať se oslava vydaří a tátovi hlavně pevné zdraví do té další padesátky.
záleží na věkovém průměru a složení společnosti. Padesátníci obvykle poslouchali Pink Floyd, Uriah Heep, případně i ty Beatlesáky. Problém je, že hudba těchto kapel není zrovna taneční. Klidně ji můžeš někde splašit a přidat do seznamu, ale hlavně splaš něco na tancování. Může to být i Country. Michal Tučný nebo Johny Cash nikdy nezklamou. Ale co mívá největší úspěch na oslavách a pitkách, to jsou budovatelské songy ze šedesátých a sedmdesátých let. Ty rozhodně nesmí chybět, zvlášť takhle kolem půl jedenácté v noci, kdy oslava kulminuje.
Tak mnoho zdaru.
Záleží na taťkově vkusu. Někdo má rád dechovku, někdo tvrdý rock. Mě by neuctil ani jedním. Mám ráda country a folk.
Mně by udělal radost Walda Matuška, Jiří Suchý, Marta Kubišová, pak z jiného soudku Wabi Daněk, Pavel Dobeš, Ryvolové, Hoptropáci, Žalmani, Věra Martinová a hlavně Míša Tučný.No a bratři Nedvědovi a možná by nepohrdl ani Evou a Vaškem.
A večer, až se to rozjede, tak by byly prima staré dobré pecky od Olympicu. A taky tam přidat Beatles, to bylo přece naše mládí.
Musíte prostě vyzkoumat, co má rád, jako syn jistě víte, co často poslouchá. A namixovat mu to tak, aby se dobře bavil a byl šťastný. Tak ať se oslava vydaří! Jaga.
V dubnu mi bylo taky padesát,osobně moji favoriti jsou Queen,Pink Floyd,Led Zeppelin,Deep Purple ale taky Jethro Tull .nebo diskotékovky-abba,smokie i jiné glamrockové kapely (Kiss,Slade..)z tuzemských Olypmpic Elán a hlavně Progres 2 ale třeba taky P.Janů ,O.Petřina nebo Výběr,SLS,Blue Efekt.,ETC... Soudím když uděláš výběr ,kde budou nejhranější skladby v cz radiích tak neprohloupíš, vzhledem k tomu že nemá vyhraněný názor a předpokládám že to bude spíše Blaník nebo F1 či Impuls
Zeptam se trochu z 2. strany: Jste si jist, ze Vasi "aparaturou" (NTB+repro) jste schopen ozvucit mistnost pro 50 lidi tak, aby bylo neco slyset pres hovor pozvanych? Ja jen abyste nebyl pak ponekud prekvapen...
Pokud tedy táta jak píšeš poslouchá jen rádio, jdi do písniček, co to rádio hraje a do jiných písní od stejných interpretů.
I to rádio si musel nějak vybrat. Našei jsou v podstatě stejní, také nemají CDčka a pouštějí si jen rádio. Ale takové, kde jim většina hudby sedí.
Jinak, pokud byste měli šanci sehnat a pokud by vám v rozpočtu na oslavu vyzbyly peníze, je super třeba na dvě hodinky zaplatit harmonikáře. ČČekala bych, že v okolí někdo takový půjde sehnat. Nám se to na oslavách jako doplnění k reprodukované hudbě hodně osvědčilo. Vždycky, když už je osazenstvo v náladě, přijde harmonikář a hraje písničky, na které jde i tancovat, lidi ve věku tvého táty často začnou s harmonikou i zpívat a říkají si, co chtějí zahrát.
Jinak budeš mít v hájovně k dispozici internet? Asi ne, viď? Kdyby jo, byla by to výhoda, mohl bys stahovat podle přání hostů.
To s tou živou hudbou není špatný nápad zkusím někoho sehnat , internet tam asi těžko chytnu.
Promin,ale kdo vsechno z rodiny porada,nebylo by lepe tento ukol pro starsi?mama by mela nejlepe vedet ,co posloucha?nebo neni do toho zasvedcena?
No starám se o to já protože jediný mám nějakou Audio soustavu a taky nějaký přehrávač , a máma chystat nebude bydeme chystat s tatkem , strýcem a ještě bpříbuzným tu oslavu myslivna je asi necelý km za obcí. Jinak domluvily jsme se ze strýcem na tom že najdeme tak na 2 hodinky nějakou živou kapelu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.