Můžeš jí vzít cokoli, záleží na gustu. Pokud víš o nějakém jejím koníčku, kup jí něco příbuzného. Osobně bych při běžné příležitosti jí nedával hodnotné dary - jako jsou prstýnky, řetízky apod. Brát jí laskominu by se ti nemuselo vyplatit, vzhledem k teplotám.
Plyšáka? Nebo něco z keramiky, či perníku (např.podkovičku, nebo čtyřlístek pro štěstí, srdíčko)? Myslím, že jí potěší cokoliv, co je darováno z lásky...Ať se schůzka vydaří!
zkuste kytku, která nezvadne. Například nějaký pěkný kaktus. Ale možná by bylo lepší místo kytky a kaktusu vzít peníze a dívku pozvat někam do chládku na drink.
Byla před dvaceti lety móda plysaku a porcelanovych slonů jestli je dnes,nevím.Porcelanovy slon pro štěstí,přívěsek na klíče...Jestli je to první schůzka,přinesla bych něco pro štěstí než srdce s I love you,milujitě,chci tě apod. Rozesmál mě ten kaktus nic proti kaktusu,ale sejde se s dívkou a pak někde půjdou,kaktus dá do kabelky a pak aby se popichala
Nejdříve jsem souhlasila s Kapkou, ale rozleželo se mi to. Já si myslím, že nic. Úsměv a jako samozřejmost polibek na tvář. Ten shodí zeď, která je, díky nervozitě obou, dost vysoká.:D A věta, To jsem rád, že jsi přišla / že tě vidím.
Kytka v květináči, plyšáci... Jen tak ze zvědavosti - když se s tou holkou půjdete projít tak fakt budeš chtít táhnout květináč místo toho aby se mohl věnovat jí? Nebo ho snad necháš nést jí?
Takové dárky jsou fajn když přijdeš za ní domů, na rande venku jsou podle mě blbost...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.