Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vzít na schuzku kdyz je vedro, krom kytky?

Od: eldoxor* odpovědí: 15 změna:

Co vzít dívce na schůzku když je vedro a kytka by mezitím zvadla?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dvě vychlazené 12° *pivo*

Můžeš jí vzít cokoli, záleží na gustu. Pokud víš o nějakém jejím koníčku, kup jí něco příbuzného. Osobně bych při běžné příležitosti jí nedával hodnotné dary - jako jsou prstýnky, řetízky apod. Brát jí laskominu by se ti nemuselo vyplatit, vzhledem k teplotám.

hodnocení

2x

Plyšáka? Nebo něco z keramiky, či perníku (např.podkovičku, nebo čtyřlístek pro štěstí, srdíčko)? Myslím, že jí potěší cokoliv, co je darováno z lásky...Ať se schůzka vydaří!

figurek*
hodnocení

0x

zkuste kytku, která nezvadne. Například nějaký pěkný kaktus. Ale možná by bylo lepší místo kytky a kaktusu vzít peníze a dívku pozvat někam do chládku na drink.

myse*
hodnocení

0x

pozvat na zmrzlinu!

krkovicka*
hodnocení

0x
Byla před dvaceti lety móda plysaku a porcelanovych slonů:) jestli je dnes,nevím.Porcelanovy slon pro štěstí,přívěsek na klíče...Jestli je to první schůzka,přinesla bych něco pro štěstí než srdce s I love you,milujitě,chci tě apod.
Rozesmál mě ten kaktus:-D nic proti kaktusu,ale sejde se s dívkou a pak někde půjdou,kaktus dá do kabelky a pak aby se popichala;)

hodnocení

0x

Láhev sektu v nádobě s ledem...

petr123*
hodnocení

0x

Limuzínu se zapnutou klimatizací? *smich*

kachnicka*
hodnocení

0x

Plyšák je dobrý nápad, mě by to potěšilo. :) Ale porcelánový slony, nebo něco takovýho nedávej, protože to je podle mě nehorázný kýč!

hodnocení

0x

Nejdříve jsem souhlasila s Kapkou, ale rozleželo se mi to. Já si myslím, že nic. ;) Úsměv a jako samozřejmost polibek na tvář. Ten shodí zeď, která je, díky nervozitě obou, dost vysoká.:D A věta, To jsem rád, že jsi přišla / že tě vidím.

darusenka*
hodnocení

0x

Zalezi na povaze, vkusu a veku divky ;) Me by v mych 26 uz plysak urcite nepotesil *smich*

Kytka v tehle vedrech neni idealni, cokolada taky ne, ale pokud je holcina mlada a kreativni, tak co treba velky sacek barevnych bonbonu? *palec*

eldoxor*
hodnocení

´Děkuji za rady, nakonec vezmu hezkou a voňavou květinu v květináči :)

petr123*

Kytka v květináči, plyšáci... Jen tak ze zvědavosti - když se s tou holkou půjdete projít tak fakt budeš chtít táhnout květináč místo toho aby se mohl věnovat jí? Nebo ho snad necháš nést jí?

Takové dárky jsou fajn když přijdeš za ní domů, na rande venku jsou podle mě blbost...

Nic proti gustu, ale souhlasím s petr123.

Rovnou ji vezmi v truhlíku muškáty *smich*

Kaktus bych jakštakš pochopil, ale květinu v květináči... Nejen, že je to nepraktické, ale už jen představa je ulítlá...

hm*
hodnocení

0x

Plavky? :D

itan71*
hodnocení

0x

*ua*Vzít si přenosnou ledničku do toho led a na schůzce si to strčit do kalhot na schlazení hormonů.*haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]