Nejste přihlášen/a.
dobrý den, dá se zrušit paušál když mi ještě nekončí smlouva? a jak to udělat a vyhnout se pokutě, nebo ji alespoň minimalizovat.?
V tomto směru bývají pracovníci operátorů dost neústupní - pokud se nenajde nějaké ´opomenutí´ či nedostatek na straně operátora. Asi jedinou možností, jak se vyhnout smluvní ´pokutě´ je převod smlouvy na jinou osobu - a ani to není operátorem vítáno...
Jestli do konce smlouvy už nezbývá příliš mnoho měsíců, je jednodušší nechat smlouvu doběhnout (- a pozor - včas ji vypovědět!, přechází automaticky na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou!)
Nechci to psát jako návod. Když sem si zažádal o osobní oddlužení tak mi z Tydýt mobajlu přišel dopis že se mnou během 20dnů vypovídají smlouvu a ani nechtěli nic za mobilni-telefony.heureka./... kterej sem od nich v rámci paušálu získal za 1Kč.
Chápu, že to nechcete uvádět jako návod, ale momentálně by mi to pomohlo,. Koknrétně né mě, ale kamarádovi , který má paušál na 1300 kč měsíčně kdy může sice volat atd, všem, jenomže se momentálně dostal do finanční tísně , a prostě to nezvládá platit.
Proto hledáme řešení jak z toho vybruslit, protože má smlouvu ještě na rok.
S pozdravem T.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.