Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit paušál

Od: tomba* odpovědí: 6 změna:

dobrý den, dá se zrušit paušál když mi ještě nekončí smlouva? a jak to udělat a vyhnout se pokutě, nebo ji alespoň minimalizovat.?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

amelikaame*
hodnocení

1x
Ja bych zkusila zavolat na OPERATORA :) Hodne uspechu ;)

mowla*
hodnocení

0x

V tomto směru bývají pracovníci operátorů dost neústupní - pokud se nenajde nějaké ´opomenutí´ či nedostatek na straně operátora. Asi jedinou možností, jak se vyhnout smluvní ´pokutě´ je převod smlouvy na jinou osobu - a ani to není operátorem vítáno...

Jestli do konce smlouvy už nezbývá příliš mnoho měsíců, je jednodušší nechat smlouvu doběhnout (- a pozor - včas ji vypovědět!, přechází automaticky na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou!)

hodnocení

0x

Nechci to psát jako návod. Když sem si zažádal o osobní oddlužení tak mi z Tydýt mobajlu přišel dopis že se mnou během 20dnů vypovídají smlouvu a ani nechtěli nic za mobilni-telefony.heureka./... kterej sem od nich v rámci paušálu získal za 1Kč.

tomba*
hodnocení

Chápu, že to nechcete uvádět jako návod, ale momentálně by mi to pomohlo,. Koknrétně né mě, ale kamarádovi , který má paušál na 1300 kč měsíčně kdy může sice volat atd, všem, jenomže se momentálně dostal do finanční tísně , a prostě to nezvládá platit.

Proto hledáme řešení jak z toho vybruslit, protože má smlouvu ještě na rok.

S pozdravem T.

hodnocení

0x

Nevím ale nejjistější a asi nejlevnější je dojet smlouvu do konce.Ovšem pokud se umíte držet na uzdě a neprovolat či sms-kovat daleko více než je limit!

buss
hodnocení

0x

Paušál na co? Přečíst si řádně podmínky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]