Nejste přihlášen/a.
Mám přítelkini, už půl roku jsme spolu a se začátku bylo vše skvělé. Laškovali sme spolu a hráli si s našimi těli v posteli jenže teď už to je dávno prič a nevím proč. Když se k ni začnu moc lísat řekne že nemá nálan. Nevíte někdo jak ji mohu znovu navrátit tu náladu nebo co s tím, kde dělám chybu?
Tome, nepíšete Váš věk ani věk partnerky. Ale hraní si s těly patří i k mladšímu věku, je to fáze objevování a tyto vztahy někdy holt nemívají delší trvání - na partnerovi už není co objevovat...
Možná jste objevovali moc rychle?
Ona každá "hra" jednou omrzí. .. Zkuste si vymyslet jinou, která by dokázala opět zaujmout...Možná jí vadí, když se na ní mačkáte a osháváte jí, když o to nestojí. Je naladěná zřejmě jinak, než Vy. Když na tohle nemá náladu, tak jí to prostě nedělejte. Mohl byste se jí tím zprotivit. Nelísejte se a vymyslete si jinou aktivitu, na kterou náladu bude mít.
Dobrý den.
Řekla bych, že už jí to nestačí. To první počáteční okouzlení pominulo a nic nového se neděje. Vztah se musí vyvíjet, pokračovat. Mít budoucnost. Zkuste se nejdřív sám zamyslet, co od tohoto vztahu očekáváte a pak si promluvit i s přítelkyní. Ale stejné jako na začátku už to nebude. Ale neříkám, že to nemůže být ještě lepší. Ale to už záleží jen na vás a vaší přítelkyni.
Mě je 18, přítelovi taky. Jen opravím jeho podání otázky (doufám, že to moc neva ) Nejde u nás jen o sex, máme společné záliby, cestujeme a vztah není jen o fyzičnu. Jen já mu prostě nestíhám, asi sem možná frigidní, možná průměrná, ale rozhodně ne nymfomanka :D takže udržet tempo mi dělá trochu problém... navíc v poslední době- řidičák, čeká mě matura (až za rok, ale i tak už se toho bojím) potíž okolo našich zvířat... vztávám i usínám utahaná jak pes... a možná je to i tím, že spolu jsme celý každý den... prostě by to chtělo přibrzdit... PS: to samé říkám i jemu do očí, ale pořád šílí, že už nemám zádejm...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.