Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pálení konečníku při hemeroidech

Od: rex® odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu jakou mast mám použít nebo co dělat při pálení. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

avenoc mě zabírá

buss
hodnocení

0x

Švihat k doktorovi a nechat vyoperovat.

hahanaj*
hodnocení

0x

kup si kalciovou mas je dobrá chladí a hojí , ale tím hemeroidy nevyléčíš- chce to lékaře

hodnocení

0x

Speciální masti na hemeroidy jsou v lékárně,ale zabírají i masti s výtažkem měsíčku zahradního.Dobrá je taky Alpa Lesana s asi 30 vyluhovanými hřebíčky-koření.Je desinfekční a má hojivé účinky.V prvních pár vteřinách to ale štípe,jako čert! Brzy se to ale zklidní a pak už to nepálí.Po chvíli pak ještě namazat mastí.

hodnocení

0x

Dobrý den. U hemeroidů, nejde jen o pálení, to je jen následek. Když jsou hemeroidy, je dobré si koupit dětské mycí ubrousky, (musí mít olej a aloe vera.) Takovým ubrouskem si můžete kdykoliv umýt konečník i bez vody. I několikrát za den. Ubrousky nosit sebou. Základ: když začne pálit konečník, umýt, buď voda, když je možnost, nebo dětské ubrousky.

Podívejte se prosím dole, už jsem tady odpovídala na podobnou otázku o hemeroidech.

poradte.cz/...;)

marta*
hodnocení

0x
Kup si hemostop. Mám ho na pálení vyzkoušený. Prodává se nějaký nový silnější druh, poradil mi ho i obvoďák. Má tobolky a gel a když to skombinuješ ještě s trochou zeleniny, tak se ti do týdne trochu uleví a do 14 dní to přejde úplně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]