Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na výhodný paušál?

Od: wendinil odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

chtěl bych si zařídit nějaký z paušálů, nyní mám jen sim kartu s dobíjením.

Nemáte někdo tip na nějaký hodně zajímavý paušál? Je jedno z jaké sítě, mohu přejít nyní jsem u T-mobile.

Provolal bych za měsíc minimálně 100 minut do různých sítí, 50 sms za měsíc.

Každý chce to nej, proto se ptám,

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já mám u vodafonu tarif Odepiš. 14 kč paušál, 90 volných minut. Odeslaných sms mám vždycky kolem 80, přijatých přes 200. Přes 100 kč měsíčně jdu málokdy. Jen když musím volat na pevnou linku. Úplně nejvíce jsem jednou platila 250 kč.*hi* Je pravdou, že hodně posílám sms z počítače zadarmo a vykecávám se na Skype někdy hodně dlouho.

itan71*
hodnocení

2x

Znám jednoho co má Vodafon a platí kolem 1300kč ale volá a volá a jemu jedno jak dlouho na kterého operátora, platí jednu cenu každý měsíc ať volá nebo ne.Já mám O2 -109 kč měsíčně 60min, 20sms a volání na VPN zdarma je to podobné jak T-Mobile 5Rodina

doplněno 21.08.12 15:23:

*hej**andel*Děkuji za hodnocení*ua**tuc*

iz*
hodnocení

2x

Nejlevnější volání na pevnou linku je podle mne balíček "Pevná plus" k Twistu u T-Mobile. Týdenní poplatek je 19 Kč a za minutu volání na pevnou pak zaplatíte 50 haléřů (obě ceny jsou včetně DPH). Cenu SMSky neznám, ty píši jenom z internetu (neumím je psát na klávesnici mobilu).

wendinil
hodnocení

Potřeboval bych však paušál především na volání do všech sítí alespoň 100min/ měsíc

amlim*
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se na mé stránky: www.amway.cz/user/milmar... a najděte sekci partnerské obchody-

TMT-telefonujte za body, najdete tam vše potřebné - tarify i kontakty. Hezký den:)

askmenow*
hodnocení

0x

Mrkněte na Vodafone tarifi na míru - dáte si tam, co chcete a naopak nic, co nechcete, většinou vyjdou levně.

jestli je vám pod 26 let, zkuste si vzít studentský paušál od vodafonu - sice je max. s 50ti minutami, ale ty, co byste doplácel na vrch, nejsou drahé.

filip123*
hodnocení

0x

ja mám paušál od Relaxmobil a som spokojný. Skús :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]