Nejste přihlášen/a.
Nikdy jsem nemela problem se s klukama bavit, kteri se mi libi. Najednou potkam kluka a vubec nevim co mam delat. Zrejme jsem se do nej zamilovala, ale problem je ze kdykoliv s nim mluvim tak zrudnu a nemuzu se s nim normalne bavit. Kdyz uz se vykoktam, tak me nenapadaji zadna temata. Uz me ma urcite za nejakeho magora, ani se neozyva a jsem z toho vseho smutna Co mam delat?
Pokud jsi nikdy neměla problém se s kluky bavit, určitě nepotřebuješ, abysme ti radili témata. Musíš se jen uklidnit a být sama sebou. Je to jednoduché - buď se mu ty, taková jaká jsi, budeš líbit, nebo ne a pak to není pro tebe ten pravý. Když si to uvědomíš, dojde ti, že nemůžeš říct nic špatně, uklidníš se a snad to půjde samo...
Bohužel nevím, v jakých situacích se potkáváte atd., ale pokud se skutečně bojíš, sama si v hlavě připrav několik témat předem. podle toho, co tebe zajímá a o čem dost víš... a nebo se ho zeptej na něco, co zajímá jeho.
Normálka, to známě všichni, že někdy je s někým těžší navázat přirozený kontakt. Pořád si říkej, že je to kluk jako všichni ostatní, nemysli na něj jako na někoho, do koho ses asi zamilovala.
Držím palce
Dobrý den.
Zkus tedy nemyslet na to, jak se ti líbí a jak ti na něm záleží a bav se s ním, jako s ostatníma klukama. Do ničeho se nenuť, uvolni se, žádná křečovitost. Vím, že ti záleží na co nejlepším dojmu, ale uvědom si, že vlastně o nic nejde. A pokud opravdu nevymyslíš žádné téma k hovoru, zkus to nechat na něm. Někdy je opravdu lepší mlčet, než plácat jen tak do větru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.