Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O čem se s ním bavit?

Od: sandraf odpovědí: 2 změna:

Nikdy jsem nemela problem se s klukama bavit, kteri se mi libi. Najednou potkam kluka a vubec nevim co mam delat. Zrejme jsem se do nej zamilovala, ale problem je ze kdykoliv s nim mluvim tak zrudnu a nemuzu se s nim normalne bavit. Kdyz uz se vykoktam, tak me nenapadaji zadna temata. Uz me ma urcite za nejakeho magora, ani se neozyva a jsem z toho vseho smutna :( Co mam delat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

0x

Pokud jsi nikdy neměla problém se s kluky bavit, určitě nepotřebuješ, abysme ti radili témata. Musíš se jen uklidnit a být sama sebou. Je to jednoduché - buď se mu ty, taková jaká jsi, budeš líbit, nebo ne a pak to není pro tebe ten pravý. Když si to uvědomíš, dojde ti, že nemůžeš říct nic špatně, uklidníš se a snad to půjde samo...

Bohužel nevím, v jakých situacích se potkáváte atd., ale pokud se skutečně bojíš, sama si v hlavě připrav několik témat předem. podle toho, co tebe zajímá a o čem dost víš... a nebo se ho zeptej na něco, co zajímá jeho.

Normálka, to známě všichni, že někdy je s někým těžší navázat přirozený kontakt. Pořád si říkej, že je to kluk jako všichni ostatní, nemysli na něj jako na někoho, do koho ses asi zamilovala.

Držím palce ;)

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Zkus tedy nemyslet na to, jak se ti líbí a jak ti na něm záleží a bav se s ním, jako s ostatníma klukama. Do ničeho se nenuť, uvolni se, žádná křečovitost. Vím, že ti záleží na co nejlepším dojmu, ale uvědom si, že vlastně o nic nejde. A pokud opravdu nevymyslíš žádné téma k hovoru, zkus to nechat na něm. Někdy je opravdu lepší mlčet, než plácat jen tak do větru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]