Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechuť k jídlu i pití

Od: katulina* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,prosím o radu.Vždycky jsem trpěla na menstruaci bolesti břicha,ale když sem to teď nedávno dostala břicho mě sice nebolelo ale vůbec ,ale fakt vůbec sem neměla na žádný jídlo chuť musela jsem se do jídla vyloženě nutit a to se mi dělalo i špatně,za celej den sem snědla třeba jeden toust a cítíla jsem se plná a vůbec nepociťovala hlad.Jenže už jsou to dva dny co mi menstruace zkončila a já pořád mám k jídlu odpor,vůbec nemám chuť na mé oblíbené potraviny prostě na nic a pořád nepociťuju hlad jako bych pořád byla plná,s pitím to je to samý koupila jsem si své oblíbené pití,ale vůbec sem na něj neměla chuť.Třeba to zmizí za pár dní,jen bych vás chtěla požádat o rady.Děkuju moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den.

Nechutenství a nevolnost nemusí s menstruací vůbec souviset. Může jít o jakékoliv jiné onemocnění, nechutesntví z únavy, z horka.

Doporučuji vyčkat a v případě zhoršení obtíží navštívit lékaře.

hodnocení

2x

Dobrý den. V nynějších teplých dnech, je důležité pití. Zapomeňte na Váš oblíbený koupený slazený nápoj. Stačí voda, můžete přidat citon, trochu šťávy, nebo si udělat (vodu + ocet+ cukr), spolehlivě doplní tekutinu v těle. S menstruací nemá Vaše nechuť, žádnou spojitost. Může to být změnou teploty, nebo se projeví nějaký bacil.

Zapomeňte na toust. Změňte si jídelníček, k jídlu se nemusíte nutit, jen musíte pít.

Jídelníček v teplých dnech. Zelenina, rajče, paprika, zeleninové saláty. Ovoce.

Určitě se vše srovná, když to není nějaký bacil. Jen můj názor.

iz*
hodnocení

2x

Spíš než s menstruací bych viděla souvislost s počasím. Já v těchhle vedrech dokážu jíst jenom bílý jogurt a syrovou zeleninu (a i do toho se nutím), piju jenom vodu (z kohoutku).

eccehomo*
hodnocení

0x

Přesně tak, mám úplně stejný názor!

Kdysi jsem měla úplně opačný problém, po jednom dni plném nevolností a zvracení *blee* jsem měla neustále hlad, ať jsem snědla cokoliv, za chvíli jsem měla jakoby "prázdný" žaludek a hlad... *ee* Spravilo se to samo, ale až asi za čtyři dny... Přesto, jak radí "Ron" - hlídejte si své pocity a pokud se to nezlepší, rozhodně vyhledejte lékaře...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]