Nejste přihlášen/a.
Ahojte, v pátek při odchodu z nemocnice jsem potkal mladou doktorku, celou dobu (týden hospitalizace) jsme po sobě pokukovaly, ještě ten den (v pátek) jsem si jí přidal na Facebooku a doposud si mě nepřidala. Včera v noci jsem jí napsal, jestli by někam nechtěla zajít, tak ať se mi klidně ozve i na moje telefonní číslo a taky jsem se nedočkal reakce. Myslíte si, že nemá zájem/čas nebo mám ještě počkat? Jsme od sebe jen o 3-4 roky, takže žádná hrůza. PORAĎTE prosím co dělat v mém případě.
Nepřidala si Vás na FB, na sms neodpověděla. Jaký důkaz ještě potřebujete? Myslím, že je to zcela jasné. Není zájem.
Po hezkém protějšku je zcela normální pokukovat, děláme to všichni, zadaní i nezadaní. To však neznamená, že chtějí navázat kontakt.
Máte ještě jiskru naděje - a to, že si slečna ráda hraje na tajemnou a napíná Vás. Pokud ale neodpoví do pěti dnů, berte to jako uzavřenou záležitost.
doplněno 19.08.12 18:46: Aha, to mi nějak uniklo Ono je docela možné, že na FB ještě nebyla, také tam nechodím denně. Možná si ho ještě přečte. Jak říkám, počkala bych njakých 5 dnů a pak bych to uzavřela. A omluvt se klidně můžete, popravdě, kdyby mi někdo napsal, že mne chce poznat, já neměla zájem a on pak napsal znova, že se omlouvá, brala bych to jako slušné vychování. Někdo to ovšem může brát jako další pokus, kterým se snažíte... to záleží na Vás.
Neodpověděla na zprávu, kterou jste jí nechal také na facebooku?:
Pokud ano, tak bych to neřešila - od lidí, které nemám připadé mi facebook zprávy trochu zchovává a často si jich všimnu až za dlouho.
Pokud si vás ještě nepřidala a) nemá zájem, b) si vás přidá později - dělá tajemnou, c) nekontrolovala facebook.
Takže ještě počkejte a uvidíte.
Jinak mi ale kontaktování té doktorky přes fcb nepřijde jako š%tastné. Když si vás přidá, uvidí to její kolegové, kteří si asi také vaše jméno pomatují z karet atd., a hned by z toho pro ni mohla vzniknout nepříjemná šuškanda.
Měl jste na to, dle mho, jít jinak. Třeba se jí dojít zeptat osobně. Ale teď je pozdě, teď už by to byo uhánění. Prostě čekejte.
doplněno 19.08.12 18:44:Jak říkám, vzkaz nemusela vidět. Určitě viděla žádost o přátelství. Zatím nic nepište a čekejte. Trochu trpělivosti. Vybral jste si cestu neosobního kontaktu, tak se smiřte s riziky a nejasnostmi, které nese. TRPĚLIVOST.
doplněno 19.08.12 18:47:Ani tu omluvu bych nepsala ještě teď. Já bych si třeba říkala, že ten člověk je trochu magor, dkyž mi stihne poslat žádost o přátelství, jeden a pak druhý vzkaz dřív, než já vůbec dojdu k facebooku. Ještě bych počkala aomluvila se až za několik dní, pokud se neozve.
doplněno 19.08.12 18:48: Není zač. Je to náročně čekat, já vím, ale už nic lepšího dělat nemůžete
Ahoj. Tondo, myslím si, že nemá zájem. Kdyby ano, ozvala by se a navázala s Vámi řeč. Nereagovala prostě nijak a to o zájmu nesvědčí. Kdyby chtěla komunikovat s Vámi, pak nedělá mrtvého brouka. Já bych na ni přestal myslet a nechal to na ní, zda se bude někdy chtít ozvat, pak to udělá. Nevnucujte se tam, kde o Vás není jeven zájem.
Víš po kolika pacientech denně pokukuje- má to totiž v popisu práce - nediv se jí , kdyby si měla hned každého přidat ... nebo se scházet .
Zapomeň na ní , to uděláš nejlíp.
Já mám pár pobytů v nemocnici za sebou. Zjistila jsem, že personál, i ten, se kterým jsem si velmi rozuměla, mě za dva dny nepoznal. A když, tak si pamatují mou diagnozu, ale tvář ne. :D Laskavé a milé chování nesmíte zaměňovat za zájem. Ten vypadá úplně jinak. Já vás nechcei ranit, ale paní doktorka má dlouhé služby, beztak ještě někde soukromou ordinaci a je ve strašlivém kolotoči práce a vzdělávání se. Soukromý život tihle lidé mají na to, aby se najedli a vyspali. Mám pár fajn známých, asi bych se neodvážila říct kamarádů a ti to takhle mají. Proto si hledají partnery většinou ve svých kruzích, protože oni ví, jak jsou na štíru s volným časem. Počítač nemají na komunikaci, ale na vyhledávání novinek z jejich profese. Krk bych za to dala, že paní doktorka vůbec neví, co to je Facebook. Nemá na to čas.
Abych to tu oživil, tak se mi ještě neozvala, nebyla od té doby ještě na FB, dneska je to týden co jsem jí psal.
Podařilo se mi asi najít její telefonní číslo nevím co dál...
Tak třeba zkusit jí napsat SMS našel jsem ji jako vedouci v jednom folklorním souboru
a je tam její číslo na mobil
Neuspěchej to. Mě by asi děsilo, kdyby si na mě někdo našel facebook, pak číslo, a aniž by se dočkal nějaké rwakce z mé strany, by se mi ozýval různými způsoby.
Že nebyla na FB víš, nebo si myslíš?
Ok, dám tomu teda ještě čas jde mi prostě o to, že mi padla na první pohled do oka a chci vědět, jestli mám u ni nějakou šanci nebo aspoň ji poznat
protože neměla žádnou aktivitu, jak na zdi, tak stránky, nový přátelé, nic
naposledy 11.8. ve 20:57 a předtím 30.7. 17:06
achjo, člověk by nikdy netušil, že mu někdo dokáže až tak hlavu zamotat...
To nic neznamená. Facebook jde nastavit tak, že některé aktivity na zdi apod. vidí jen přátelé, dokonce tak, že jen někteří přatelé. A já třeba chodím na facebook denně a někdy by taky někdo mohl mít pocit, že tam 14 dní nejsem, protože nic nepíšu atd., jen s některými lidmi si píšu zprávy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.