Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer vetšina lidí asi někdy viděla seriál Dexter na Prima Cool a já bych se chtěl zeptat viděl jsem zatím všech 5.sérii odvsíláných v ČR na již zmíněném kanálu.A jednou jsem zašel do knihkupectí a viděl jsem tam knihu Delikátní Dexter.Tak jsem si jí koupil čekal jsem že to bude stejné jako pátá série když je to pátá kniha ale nebylo!Pozor Spoiler 4.řady! pokud vím ve 4 řádě Ritu zabil Triniti ale v páté knize je na místo harrisona je Lily Anne pokud vím tak v sriálu nikdo takoví není nebo snad ano!Konec Spoileru! Mohl by mi něáký fanoušek nebo znalec Dextera vysvětlit jak jdou knihy zasebou podle seriálu,nebo jestli se od něj tak moc liší a pokud ano má cenu kupovat všechny knihy když jsem viděl seriálové zpracování?Děkuji za odpověd.
Knih je vydaných zatím pět a šestá se připravuje. U nás vydává nakladatelství BB/art, takže se můžete podivát na web a dohledat si pořadí. Stejná jako seriál je pouze první kniha. Všechny další se už rozchází, a to zásadně. Jiné postavy umírají, jiné přibívají... prostě úplně jiné příběhy. Podle mě se nevyplatí knihy kupovat. Jsou neuvěřitelně krátké (obří písmo, +-250 str.) a kupodivu nejsou ani moc zábavné. Nebývá to tak časté, ale tady jednoznačně vyhrál hraný seriál nad svou předlohou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.