Nejste přihlášen/a.
Čau, v září mě začíná tanenčí a já mám celkem nervy z toho, jak tam oslovit nějakou holku, aby semnou tančila. Znám z tama jen jednu holku a ta je už zadaná.. Nemáte nějaké tipy? Něco jako ''Ahoj, budem spolu tančit?,, je moc obyčejné a nic jiného mě nenapadá.. Díky za každou odpověď
Pokud vím, tak taneční berou lidi na počet přesně do párů (nebo ne všude?), takže se nemusíš bát, že by na tebe nevyzbyla. TJestli se nepletu, tak je jedno, co řekneš
To určitě ne, všude to přesně do páru není, co já si pamatuju tak nás bylo kluků o 20 míň než holek. Takže byla jistota že vždycky "něco zbyde":D Jinak s tím oslovením bych to nehrotil stačí již zmiňované smím prosit a kterákoliv holka s tebou prostě tančit půjde, nemysli si že nebudou taky nervózní jako ty
V každých tanečních, kde jsem se třeba i jen byla podívat, bylo pokaždé tak o 5 dívek víc, než chlapců. Možná i proto, že chlapci si občas zašli "za školu" a do tanečních na hodinu jich prostě pár nedorazilo.
Proto se dívky musely pořádně činit, aby se dostaly do kola. Když pak některá zůstala "sedět", byla to ostuda. Gardedámy syčely ze všech stran: Podívejte, paní, ta Novákovic už zase sedí.
Proto se nebojte, až taneční mistr vydá příkaz k zadání, vyrazte, řekněte SMÍM PROSIT a bude Vaše. Uvidíte, že Vás žádná neodmítne. A když navíc budete příjemný a vtipný a hezky se s dívkou bavit, ony si to mezi sebou řeknou a uvidíte, jak rády budou s Vámi tancovat. Tak ať se daří. Jaga.
Za pár lekcí, až se tam seznámíte, budete si už i vybírat. Uvidíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.