Nejste přihlášen/a.
zdravim s přitelem chodím už osm mesicu je hodnej hezkej moc ho miluju ale sexu se bojim protože to bude poprvé pro me a on to chápe asi me musí hodne milovat když čeká tak dlouho nebo ne? myslim ale že už sem tak trchu připravená a v řijnu jedeme na vijkend do prahy budeme tam hlavne samy což je přiležitost..jak se správne připravit na to,? přítel bude určite vedet co sa jak,ale já chci byt uvolnená a tešit se na to
tak kdyžtak nejakíé rady k poprvé atd.. dekuji .. a má me opravdu rád když tak dlouho čeká nebo mju to je jedno? když se mazlíme je to užasný..je mu 25 me 21.
nechci bejt rejpavej ,ale jestli se toho bojíte nyní , sex nebude pro vás důležitej celej život . Píšete , že se mazlíte , to jako se vším všudy ( orální sex )?
Podle toho, že se dotyčná jako panna bojí prvního sexu, přece nemůžeš hodnotit její pozdější vztah k němu?! Možná pro ni sex nebude nikdy důležitej, možná se z ní stane nymfomanka =)
Chlapi tohle prostě berou jinak...
nymfomankou se žena rodí a né ,že se z ní teprve stane
doplněno 18.08.12 15:20:a navíc píše , že se bojí sexu ,nebo se bojí jen pohl. styku?
doplněno 18.08.12 15:48:copak sex , je pohlavní styk?
Pochopte, že ona ještě pohlavní styk nezažila, takže v sobě ještě nemohla objevit, zda pro ni bude sex důležitý nebo ne...
Také zdravím. Nebojte se předem. Budete z toho jen stresovaná. Nic dopředu neřešte a neplánujte. Až budete oba dva připraveni a naladěni na stejnou vlnu, proběhne to přirozeně a užijete si to. Důležitá je vzájemnost. Dopřejte si dlouhou předehru - líbání, mazlení, dotýkání se jeden druhého a to ostatní přijde samo. Zda Vás má rád, když čeká tak dlouho, nebo je mu to jedno, na to Vám může odpovědět pouze on. Přeji Vám hodně láskyplných zážitků a krásných prožitků.
Ničeho se nebojte! Pokud je přítel pozorný, vnímavý a něžný, tak to bude dobré =) Nebude to nejlepší sex Vašeho života, ale s tím musíte počítat... A tolika měsíčním mazlením s orálním sexem máte snad dostatečnou přípravu.
Jen poznámka na okraj... Asi jsem divná, ale já nějak nechápu, že většina lidí má orální sex ještě před vlastním milováním. Mně to přijde snad ještě intimnější než samotný sex. Když to řeknu tak, jak mě napadá: ten jde tak nějak "sám", zasune se a je to... při prvním orálu bych nevěděla, kam sáhnout, co dělat, vadilo by mi, že mě "Někdo" pozoruje.. Aspoň tak to vnímám já...
Váš přítel je taky panic nebo už sex měl?Myslím si že je to docela důležitá věc.Dle mě člověk který již začal žít sexuálním životem a je od něj odloučen na 8 měsíců a je klidnej (a ještě k tomu chlap) je tak trochu zavádějící.Vzpomínám si na to když jsem ještě byl panic a s přítelkyní která byla také panna jsme provozovali orální sex a na opravdoví sex došlo až po půl roce.Ale upozorňuji na to že nám bylo 15 let a byly jsme oba jak se říká poctiví Dnes je mi jako vašemu příteli a žiju s jinčí partnerkou.měli jsme nedávno nějaké problémy a 3 tydny jsme spolu nespali a opravdu mě to vyčerpávalo.A to byly pouze 3 týdny.Protože už jsem opatrnej a nedůvěřivej tak bych se snažil ujistit zda přítel si nechodí ulevovat jinam.V žádném případě to nemyslím zle a nechci se Vás nějak dotknout.Myslím to dobře.Ale aby mladý zdraví chlap co má vedle sebe ženu která ho přitahuje a miluje ji nechtěl nervomoci po takové době sexovat je pro mě a myslím si že pro spousty jinech chlapů nepochopitelné.Ale třeba ještě opravdu sex neměl a je to takovej ten hodnej chlapec.Měl jsem kamaráda co poprvé zažil sex až ve 26-ti letech a se svou holkou chodili před tím asi rok,ale oba byly poctiví a hlavně z rodiny Svědků Jehovů.
Pokud se budete těit, je to půlka cesty k úspěchu. Žádný stres, bude to fajn.
Pokud chcete být nějak připravená, tak si dle libosti upravte tělo (odstranění chloupků či cokoli, co je vám milé), vezměte si hezké prádlo - prostě vše, ať se cítíte sexy.
Tušíte z předeher, jak moc vlhnete - pokud někdy méně, pro jistotu si kupte lubrikant.
Pomyslete antikoncepci.
A hlavně nedělejte nic, co nebudete v tu chvíli chtít
Je hezké, že vás přítel nikam netlačí.
Užijte si to
A rada: pokud to na poprvé nebude úchvatné, nebojte, už to bude jen lepší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.