Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Více trestů za jednu věc?

Od: hory* odpovědí: 17 změna:

Je možné abych byl trestán za jeden prohřešek 3x

Je fakt že jsem byl na PČR arogantní a vyhrožoval jim odebráním odznaku.

Dostal jsem finanční pokutu 8500 na záchytce a 90 kč na urazovce ( ani jednu věc jsem nepožadoval - bylo proti mé vůli) a ted chc e magistrát dalších 2500 kč za přestupek , je možné se proti tomu nějak bránit?

Děkuji za odpověd

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

3x

*haha*

Jeden se ožral, udělal virvál, nadával policajtům, skončil na záchytce a teď si trpce stěžuje na nespravedlnost světa. *smich**smich**smich*

Jo mistře, vyšel jste z toho ještě lacino.

Moje rada : nechlastejte, když to neumíte.

hop®

Figurek: Tazatel se ptá zda se dá nějak bránit proti finančním postihům, které již uhradil a je si vědom své chyby! Nevím, kde čtete, že si "trpce stěžuje"!

A jinak z většiny těch "chytrých" odpovědí mám dojem, že poradna je plná abstinentů, kteří znají alkohol jen z doslechu... *bzum*

laybor*

Tady musím souhlasit s hopem - poradna plná abstinentů a moralistů a rada žádná ,

proti pokutě se zkuste odvolat .

hodnocení

3x

Je možné se proti tomu nějak bránit? Není, nejste v právu. Zaplaťte a buďte hodný. Mohl jste dopadnout i mnohem hůř.*bzum* Není zač.

iz*
hodnocení

2x

Poplatek za záchytku ani za pohotovost není trestem, tím je pouze pokuta.

hodnocení

2x

Žiješ ve společenství lidí, nauč se tedy chovat jako člověk. Ale to už bys měl dávno vědět.

Přestaň si otvírat držku na lidi okolo sebe. Patří k nim i policie. I když mám občas třeba také nějakou výhradu, jednám pokaždé slušně. Jinak to ani nejde a navíc by mě byla hanba chovat se jako blbec. Policisté mají pravomoce, aby Tě umravnili. Prostě není dobré dráždit kobru bosou nohou.

Pokud ses někde ožral, plodil ostudu a byl navíc drzý na policii, nediv se, že Tě šoupli do "izbičky pre opilcov". Však jsi tam taky patřil. A hotel sis zaplatil. Ta pokuta je dobrá k tomu, aby sis příště včas rozmyslel, jak se máš chovat. Snad to už teď budeš vědět.

Policisté žádají pokutu - měli nákrok. Tys je urážel, projeli benzín, vezli opilce, kam patřil, zabývali se jím. Přitom se někde mohl udát případ, třeba autonehoda, kde by byli také potřeba. A oni se zabývali opilcem.

Magistrát žádá pokutu - má nárok. Protože chce, aby nikdo nerušil klid a pořádek ve městě. To si každý lupínek zapamatuje nejlíp tak, když musí zaplatit. Je to rozumné řešení.

Mě před mnoha lety vychovávali rodiče, škoda a pak hlavně život. Kdo vychovával Tebe, že jsi, chlapče, takový...*ee*?

/Porušila bych pravidlo Z2, raději skončím./ Jaga.

doplněno 18.08.12 07:25:

Překlep: vychovávali mě rodiče, ŠKOLA...

ron*
hodnocení

1x

Dobrý den.

Nezlobte se na mě, ale proti čemu se chcete bránit! Jste arogantní, vyhrožujete, opíjíte se. Samozřejmě, že záchytka se platí.

Myslíte, že se o vás někdo postará zadarmo? Chovejte se slušně a jako člověk. *cert*Hlavně nevím,jakou odpověď nebo radu jste čekal.

hop®
hodnocení

1x

Trest (jak už bylo řečeno) byl jeden, na magistrátu z přestupek. Záchytka a úrazovka jsou poplatky. To, že jste o tyto služby přímo nežádal, není důležité, pravděpodobně o ně žádal Váš stav v době prohřešku.

Holt, za blbost se platí, docela jste z toho nevyšel tak špatně. Pokud byste příslušníka napadl i fyzicky, mohl byste si ještě zaplatit další službu, ubytování v zamřížovaném hotelu.

Chlape, když máte agresivní opičky, tak chlastejte s kamarády kteří Vás pak donesou domů, nebo přímo doma, pak bývají následky menší. Znám pár podobných lidiček, jsou úplně v pohodě než si čuchnou k alkoholu, pak jsou schopni bez příčiny vyhrožovat i kamarádovi, je to smutné. Ale každý má tu opici jinou...

brunclik*

Bohužel také znám pár takových. Příjemní, pohodoví, ale jak si čichnou ke špuntu jsou agresivní, raději se jim vyhnout. Bohužel jim chlastat zakázat nejde.

Ta cena za "pobyt" je teda dost levná, od nás vozí do Kroměříže a tam je to za 13000 (z doslechu).

hory*
hodnocení

Doplnění otázky - záchytku i urazovku jsem již uhradil.

hodnocení

0x

Jak se bránit - jednoduše - vzít si ponaučení, nechlastat a nedržkovat na policajty.

peha*
hodnocení

0x

Asociáli to budou mít čím dál horší. S tím se musíte smířit.

ladaadal*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od administrátora 19. 08. 2012 11:00:42
Posledni dobou jsou tve prispevky vice konflikni nez driv...

hodnocení

0x

buďte rád, že jste unikl ještě jednomu trestu - gumoléčbě. ta totiž, v těchto případech, bývá dost účinná. . .

jinak bych se vyjádřil ve smyslu, který tento web nepovoluje!

olaf71*
hodnocení

0x

stačil by jeden trest a to pořádná gumoléčba

hodnocení

0x

Zatím jste potrestán nebyl! zaplatil jste regulerní poplatek za ošetření jako každý občan této země při potřebě ošetření na pohotovosti,vyspal jste se v hoodně drahém hotelu zvaném záchytka a to poslední je teprve pouta-tedy trest za to, že jste asi ztropil výtržnost!

katuvsleh
hodnocení

0x

Ale tak snad 90 Kč na úrazovce asi nebude pokuta, pane, že? To je POPLATEK, víte? A za to, že vás "zachytili" a postarali se o vás v zájmu blaha vašeho i ostatních lidí, které byste mohl ve vašem stavu poškodit, se holt asi taky platí. Ještě jste zapomněl napsat, kolik po vás chtěl barman *smich* Místo aby vás takový zážitek vedl k nějakému pokání, ještě si chcete stěžovat a proti něčemu se bránit? Si děláte pr... snad, ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]