Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jolana Tornádo - ovládání

Od: minstrel® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den všem,

nenašel by se prosím nějaký dobrák, který by mi přiblížil popis ovládání první generace kytary Jolana Tornádo (od roku 1963)?

Byl bych rád, kdyby se ozval nějaký majitel této retro kytary.

Má nezvykle mnoho ovládacích prvků a jako amatér se v nich nevyznám.

Předem děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Neporadím (hraju na španělku), ale musím pochválit kytaru: Moc se mi líbí a vypadá zachovale (= moc dobře).

hodnocení

I tak děkuji. Dnes jsem si jí přinesl domů - spíš než na hraní, je to sběratelská vášeň.

A jelikož nemám s touto, ani s jinými elektrickými kytarami zkušenost (akusticko kytarový samouk - amatér), tak tápu..

hop®
hodnocení

0x

Krásný exemplář! *palec*

Ani já mc neporadím, otočné potenciometry pravděpodobně hlasitost, tedy odporový dělič napětí na snímačích, spodní klaviatura pravděpodobně na přepínání kombinací snímačů, v kytaře mohou být i nějaké pásmové filtry, tak na přepínání, nevím. Ale pokud připojíte na combo a vyzkoušíte, hned bude jasněji...

hodnocení

Joo, kdybych měl doma něco jako kombo, tak se ani neptám:)

Zítra zkusím vyzkoušet nějakým provizoriem..

hop®

Tak do compu jako mikrofon? ;)

hodnocení

Nejspíš, ale nejdřív musím sehnat velký jack na připojení kytary. Prošmejdil jsem všechno, ale nemám ho...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]