Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chovám se jinak než chci

Od: svatava* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, asi před půl rokem jsem se rozešla po krátkodobém vztahu s přítelem. Bylo to v období, kdy jsem do něj byla hodně zamilovaná, ale věděla jsem, že některé jeho povahové vlastnosti mi hodně vadí a ve vztahu s ním bych nebyla spokojená, ale přece jen ta zamilovanost tam byla a já se hodně trápila. Po celou dobu jsme byli v kontaktu přes sms, komunikovali jsme jako dva přátelé, ty kontakty byly spíše z jeho strany, kdyby to bylo na mně asi bych chtěla aby mi zmizel ze života a z hlavy. Ale nestalo se tak a já jsem se ze vztahu s ním nevyléčila. Asi 2 měsíce zpátky mě navštívil a skončili jsme spolu v posteli. On by se nebránil tomu, začít se mnou znovu chodit, já osobně jsem rozpolcená. Srdce mi říká ano, ale rozum říká ne. Pár týdnů zpět po tom úletu jsem se dozvěděla, že má novou přítelkyni. Nevím proč, ale zasáhlo mě to. Jejich vztah je povrchní, stále chce sex se mnou. Samozřejmě další důkaz o tom, že za to nestojí a že náš vztah byl velký omyl. Tento víkend jsme byli na společné akci, zapřísahala jsem se, že s ním v posteli neskončím. Řekla jsem mu, co si myslím o něm, jeho nevěře, že mám svou hrdost a nikomu záskok v posteli dělat nebudu. On do mně ale vidí, ví že ho mám pořád ráda i přesto, že o vztah s ním nestojím. Svým způsobem se mnou krásně manipuluje. Na té akci se hodně pilo, moje zábrany a moje hrdost zmizela a já s ním skončila v posteli. Teď se moc dobře necítím, nevážím si sama sebe, nevážím si jeho. Na druhou stranu mi s ním bylo dobře, vždycky když jsme spolu se ke mně chová hezky. Jak z toho ven asi vím, nejlepší by bylo utnout veškerý kontakt s ním, snažit se zapomenout. Ale nejde mi to. Myslím na něho, kudy chodím.

Teď když to tak čtu, asi jsem se potřebovala jen vykecat, rada na mou blbost snad ani není. Přesto budu ráda, za Váš názor na věc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

1x

Pěkně jsi se vykecala,ale aspon se Ti trošku ulevilo.Rada asi to bude trvat dlouho budeš ho mít stále ráda,ale budeš si ho pomaličku něčím zprotivit a hold občas to asi ujede,ale řasem to bude lepší,ale upozornuji může to trvat i rok.Musíš být silná.

doplněno 23.11.08 22:02:

Ano a,že jsi na to upozornoval a zrovna jsem se chytla já *zed*

Holt! Hold je o něčem jjném... ;)

8976*

tak,tak,není co dodat...

hodnocení

0x

Hezky napsané, pro všechny pochopitelné... Netuším věk, ale řekl bych prostě, že jste ještě nepotkala toho pravého... Až přijde, dá na vše zapomenout. Tak to vidím já... :)

justyna*
hodnocení

0x

Bude to těžký, ale nejlepší rada je na něho zapomenout.Z toho co píšeš je jasně vidět, že si chce jen užívat.Kdyby NE zachoval by se jinak.Nemyslím si, že bys ztratila " hrdost" jen si prostě udělala chybu.Každý děláme chyby, každý máme vzpomínky, kdyby nikdo nedělal chyby nevěděl by co je špatný a co ne.Jen se pokus zapomenout...jdi třeba ven, s přáteli, bav se...to není ten pravý...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]