Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jsem pozvaný na svadbu nevim co si obleknout v rámci možností bude stačit košile a černé kalhoty od saka nebo platěné kalhoty?+černé boty nebo něco jiného?
Vzhledem k tomu,že to je příležitost ryze slavnostní,tudíž si samozřejmě vezměte černé kalhoty od toho obleku,bílou košili-v těchto vedrech bych volila pilotkua nezaškodí i pěkná kravata.Sako nemusíte
Je hic...Přeji Vám pěknou zábavu,a neunášejte nevěstu:D
Normální společenský oblek.(kvádr).
Mimochodem jsem to rozklikla jen kvůli tomu, že mě pobavilo slovčíko "svadba"...Takhle ničit náš rodný jazyk
(svaTba- svatební, možná pomůcka svaTý, svaTba. )
Blahes:Já bych ještě podotkla:"svatební košile."
doplněno 17.08.12 17:09: A ne kvádr,nýbrž kvádro
Svadební kvádr, roztomilé...
Na svatbu určitě něco slavnostnějšího, co ladí dohromady. Určitě ne kraťasy a sandály s ponožkami. Taky záeleží na tom, jestli jste ženich, svědek, nebo svatebčan...
Určitě bych šel v obleku a slušné košili s krátkými rukávy, protože alespoň na obřad by bylo vhodné sako. To se pak může sundat a lépe mít krátké rukávy, než si je pomačkaně vyhrnovat. Na kravatě bych asi netrval, i když, vypadá to líp.
Taky záleží, jak ta svatba bude pojatá, některé bývají hodně nekonformní, třeba na louce, kam klopýtají páni v lakýrkách a dámy na podpatcích, nebo třeba na zámku.
Přesně tak, Krkovičko,, taky jsem si hned vzpomněla. A ještě: Myslivec mydlí na mýtině myš mejdlem! Pán asi nesledoval "Slunce, seno...".
Jinak bych byla taky pro ten oblek. Svatba bývá obyčejně jednou /2 x, 3x.../ za život, tak ať jim tam pěkně zapadnete. Samozřejmě kravatu a vyleštěné černé boty.
Pokud bude horko, v pozdních hodinách, až skončí oficiální část, budete moci sako i kravatu odložit. Kalhoty a boty ne! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.