Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se obleknout na svadbu

Od: oto000® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den jsem pozvaný na svadbu nevim co si obleknout v rámci možností bude stačit košile a černé kalhoty od saka nebo platěné kalhoty?+černé boty nebo něco jiného?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Záleží na tom, kde se má svatba uskutečnit a jak budou oblečeni ostatní účastníci. Já bych dala přednost černým kalhotám a černým botám, sako alespoň přes rameno (aby bylo možné je v případě potřeby na chvíli obléci).

hodnocení

2x

Vzhledem k tomu,že to je příležitost ryze slavnostní,tudíž si samozřejmě vezměte černé kalhoty od toho obleku,bílou košili-v těchto vedrech bych volila pilotku;)a nezaškodí i pěkná kravata.Sako nemusíte*uf*Je hic...Přeji Vám pěknou zábavu,a neunášejte nevěstu:D

blahes
hodnocení

0x

Normální společenský oblek.(kvádr).

Mimochodem jsem to rozklikla jen kvůli tomu, že mě pobavilo slovčíko "svadba"...Takhle ničit náš rodný jazyk*smich*

(svaTba- svatební, možná pomůcka svaTý, svaTba.;) )

Blahes:Já bych ještě podotkla:"svatební košile."

doplněno 17.08.12 17:09:

A ne kvádr,nýbrž kvádro*smich*

Svadební kvádr, roztomilé...*smich*

Na svatbu určitě něco slavnostnějšího, co ladí dohromady. Určitě ne kraťasy a sandály s ponožkami. Taky záeleží na tom, jestli jste ženich, svědek, nebo svatebčan...:)

Určitě bych šel v obleku a slušné košili s krátkými rukávy, protože alespoň na obřad by bylo vhodné sako. To se pak může sundat a lépe mít krátké rukávy, než si je pomačkaně vyhrnovat. Na kravatě bych asi netrval, i když, vypadá to líp.

Taky záleží, jak ta svatba bude pojatá, některé bývají hodně nekonformní, třeba na louce, kam klopýtají páni v lakýrkách a dámy na podpatcích, nebo třeba na zámku.

hodnocení

jo ta svadba misto svatba no každy se sekne ale jinak dobrý :)

krkovicka*
Vzpomeňte si na Helenu Růžičkovou ta dala za svatbu s D i pohlavky :-D "slyším D,píšu T!" :-D

Přesně tak, Krkovičko,*palec*, taky jsem si hned vzpomněla. A ještě: Myslivec mydlí na mýtině myš mejdlem! Pán asi nesledoval "Slunce, seno...".

Jinak bych byla taky pro ten oblek. Svatba bývá obyčejně jednou /2 x, 3x...*smich*/ za život, tak ať jim tam pěkně zapadnete. Samozřejmě kravatu a vyleštěné černé boty.

Pokud bude horko, v pozdních hodinách, až skončí oficiální část, budete moci sako i kravatu odložit. Kalhoty a boty ne!*haha* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]