Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prac. pohovor na asistentku Městského úřadu

Od: acrev odpovědí: 11 změna:

Dobrý den

má někdo z vás zkušenosti s pracovní pohovorem a hlavně otázkami při tomto pohovoru na místo ve státní správě? Jsem pozvána na pracovní pohovor na místo Asistentky našeho MěÚ.Jsem absolvent, ale na tomto uřadě jsem vykonávala půl roku praxi.

Vím, všeobecně co se na pracovních pohovorech smí a nesmí, na co se ptají na co se připravit. Ale nemám zkušenost s interview do veřejné správy,v čem je to jiné a specifické? Na co se připravit?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

buďte v klidu. to místo má jisté už někdo jiný. jdete si zahrát kompars. pokud tam nemáte tlačenku, je malá šance, že se tam dostanete. takto státní správa funguje už dlouho. . .

acrev
hodnocení

No to je pravda, taky si myslím že tam už je nyní to místo obsazené " Když si mohou měnit požadaavky v průběru VŘ". Ale zkusit to musím!

Je to pravda, opravdu to berte jaksi s nadhledem, na jedno podobné místo se hlásí několik desítek až stovek lidí a aby to nevypadalo, jako že se někdo protěžuje:), pozvou si pár lidí na formální pohovor, i když je všechno jasné a určené. takže si nedělejte nějaké naděje a buďte uvolněná a pohodová. Třeba právě tohle zaujme.

doplněno 17.08.12 13:28:

Tak se tam na úřadu třeba řekne - Hele tajemníku, já mám fajnovou neteř, dodělala školu, neupíchneš ji tady u nás jako asistentku? Nojo, klidně, ale musíme udělat nějaké formální výběrové řízení, aby to nebylo tak okaté. Ale neboj, já už to zařídím...*smich*

acrev
hodnocení

Ja to taky vím jak to chodí, zvlášt když jsem přímo na tom uřadě strávila necelý půl rok, ikdyž na jiném oddělení - tiskovém. No ale budu doufat... práce to je fatk pro mě peckovní.

Tak držím palce, třeba se to podaří a vyjde to.*palec*

olaf71*

to si nemyslím, asistentů není nikdy dost. když tak bude jen asistent asistenta

Jestli ovšem Městský úřad tolik asistentů a asistentů asistentů vůbec uživí.:)

acrev
hodnocení

to určitě ne, toto místo je zástup za rodičovskou dovolenou.

des*
hodnocení

0x

Když jste tam 1/2roku dělala,tak je to jasné.Pokud jste se uvedla dobře,bude to formalita.Pokud ne tak vás nezachrání ani ministr.

acrev
hodnocení

TAK JSEM BOHUŽEL NEUSPĚLA. POSTUPILA JSEM DO 2. KOLA, ALE PAK SE NEOZVALI.

Škoda, ale určitě to místo bylo už obsazené ještě před tím, než jste tam dorazila. Ale ono se najde něco jiného.

Držím palce.

*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]