Nejste přihlášen/a.
Jsem řemeslník a kupuji si nové pracovní oblečení abych vypadal líp hodilo by se spíše nějaké výraznejší a odolnější do koncového výběru se dostaly kalhoty a nevím jestli vzít žluté nebo oranžové
a bunda kdybych si vzal žluté kalhoty vzal bych i žlutou bundu a kdyby oranžové kalhoty tak oranžovou bundu.
Máte nějaké zkušenosti s nějakým pracovním oblečením?
Já tedy v montérkách trávím docela podstatnou část života a přiznám se, že jsem ještě nikdy neřešil problém, jak mi sluší či jaké je barvy. Mám spousty montérek, na zimu a pod nosím raději ,,dupačky´´ - netáhne mi na záda, teď v létě pochopitelně ne, to bych se upekl. Aktuálně poslední jsme fasovali od fy Pátková z Hradce Králové - mohu jen doporučit, vzhledem k tomu, že měřím přes dva metry tak mě šili právě ty dupačky na míru, stejně jako pracovní kabát. A rozhodně to nestálo tolik, co Vámi linkované oblečení. Jinak dělám servisáka truhlářských strojů, briketovacích lisů, CNC mašin atd, takže montérky dostávají dost zabrat - buď se válím v pilinách, nebo v hydraulickém oleji
. Nevím, co děláte Vy, ale v oblečení za ty peníze bych se já tedy pod mašinu válet nešel.
Myslim, ze nejses remeslnik, ale nejakej manekyn, copak se v tom, co nam tady ukazujes da delat? A pak, kdyz se zivim rukama, tak spotrebuju aspon dvoje monterky za rok, takze davat za jedny skoro 3000,- bez DPH povazuju za silenost.
Ja si kupuju obycejnou kombinezu za 450,- a bohate mi to vyhovuje. Zkus si vybrat neco tady.
Dobrý den.
Pracovní oblečení nevybírejte jen podle barvy, ale i podle bezpečnosti vzhledem k vykonávané práci.
nevím ve kterém oboru podnikáte... ale mi osobně se reflexní monterky nelíbí... volila bych normální barvu - černou, modrou...
pokud tedy pracujete v silničním provozu ...
nedávno jsem viděla super kalhoty v Bauhausu u pracovních oděvů - vyztužované džíny kapsáče... To se mi fakt líbilo - dá se s tím jít i mezi lid, něco koupit apod. a člověk nevypadá jako popelář...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.