Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geocaching GC3CYNW - vyluští někdo?

Od: skye* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, už hrozně dlouho se snažím rozluštit souřadnice jedné keše, ale pořád se mi nedaří...Najde se někdo, kdo to rozluští nebo alespoň poradí, jak na to?

Z obrázku se musí vyluštit souřadnice a instrukce byly následující: Na obrázku jsou bilou barvou napsany souradnice. Ponechal jsem tam zhruba 1.5% bodu, ale i tak by to melo jit precist.

Díky:)

Geocaching GC3CYNW - vyluští někdo?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Rozhodně by bylo lepší, kdyby jsi napsal o jakou keš se jedná. Stačí jen kód keše.
skye*
hodnocení

NapsalA :) Je to GC3CYNW

hodnocení

0x

Co to je? Jak to má někdo vyluštit? Já vidím pouze zrnění, nic jiného.

lustenina
hodnocení

0x

Já jsem z toho dostal N 50 8.421, E 14 26.30. Může to někdo potvrdit? Ať se kačer neplahočí zbytečně? :)

lustenina

Ten konec je 300, ne 30. Umázl jsem si znaménko. ;) Přikládám obrázek.

Geocaching GC3CYNW - vyluští někdo? #2
skye*
hodnocení

Super! Moc děkuji! Ještě pro zajímavost a třeba pro příště - v jakém prográmku a jak, prozradíte? :)

lustenina

Zkusil jsem GIMP. Záložka Barvy / Jas-kontrast. Oboje jsem dotáhl na maximum a minimum. Jas na hodnotu -127 a kontrast +127. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma geocaching

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]