Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvůrka ano či ne

Od: cesmina* odpovědí: 8 změna:

Co myslíte je možné si přinést domů z obchodu z palmou nějakou cizokrajnou potvůrku? Včera mi přišla z jednoho českého shopu palma .Je možné aby v ní bylo něco zalezlého?Nic jsem živého neobjevila ,jen pěticentimetrovou slupičku z nějakého červíka a na konci měla malinký osten.Děkuji Ces.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

polinek*
hodnocení

2x

,,housenky mívají na prdelce osten.

Ale s tím škorpionem to je snad blud ne?

majsterjoe*

Pred par lety v palme dovezene z dalekych krajin a prodavane v Hornbachu, hnizdo s pavoukem. Byl mrtvy. Teda co jsem cetl ;)

doplněno 16.08.12 14:43:

Coz je pochopitelne hloupost. Tak se toho nebat.

figurek*
16.08.12 16:05

ne.

figurek*
hodnocení

0x

ano, potvrzuji že je to možné. My jsme si nechali poslat jakési španělské květiny a pak jsme pod nimi doma na parapetu našli malého škorpiónka.

cesmina*
hodnocení

S tím štírkem jste mě dost vyděsil.Snad tam žádný nebyl.Ces.

jabraka*
hodnocení

0x

V neděli jsme dostali darem kokosovou palmu.Zjistil jsem si,že je vyklíčená z ořechu tady v Česku.Jen ten ořech je dovezený.Pochybuji,že by něco ořech navrtalo.A když se do něj něco nastěhuje,bude to tuzemské.

JABRAKA

Potvůrka ano či ne
majsterjoe*

no jo, ale spousta palem se opravdu dovazi ciziny. Ze by tam neco zilo neni zas tak nepravdepodobne. Urcite ne ale jedovate potvory jak jsem psal vyse. ikdyz...kdo vi.

doplněno 16.08.12 14:51:

Jinak palmicka vypada krasne. *frajer*

cesmina*
hodnocení

Tahle palma je dovezená ze Španělska a kupovaná v českém e-shopu.Je to keřovitá žumara nízká.Jinak děkuji za odpovědi.Ces.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]