Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je mi jasný, že kolem mě je veliká konkurence. Chtěl bych aspoň docílit nemusí být vysoká návštěvnost, i když ta mi by určitě nevadila. :D Nedávno sem objevil koníček a to je rekreační běhání se psem po různých místech. No díky tomuto koníčku sem přišel na další koníček a to je ten blog na netu. A co tak zjišťuji jak ze svého okolí, tak i z internetového světa, že takové běhání, začíná být né moderní, ale (zrovna mě to slovo vypadlo) :D No prostě, že hodně lidí začíná běhat a tak si myslím, že by mohlo být hodně zájemců... Napsal sem tam jak mojí úvahu, tak zároveň i otázku, kdo při běhu poslouchá mp3, popřípadě jaké songy atd... co je k tomu motivuje, jaký mají rádi prostředí a cesty (polňačka, silnice), jak dlouho běhají, vložil sem i fotky z běhání (nafotil sem psa a okolí) No a tak sem zatím skončil, všechno sem dělal přes celou noc až do teď... S kamarády chceme pak uspořádat hromadný běh do nějaké vesnice z města atd... Ve městě máme hodně středních škol a gymplů a tak si s kámošema myslíme, že by do toho šlo hodně lidí... Pak to chci vložit na FB... nemáte nějaká "lepší nápady"? Omlouvám se za možné chyby už pomalu píšu hlavou, takže teď jdu spát.
A ještě mě napadlo a to nevím jak se dělá, udělat video na tento blog... (jak má třeba google...)
"Radu" @majinka radši ignorujte. Akorát byste naštval majitele blogů a diskuzí. Odkazy z diskuzí Vám nové návštěvníky spíše nepřivedou a další odkazy (rel=nofollow) už vůbec ne.
Jak dlouho blog existuje, kam všude jste jej zaregistroval (pro začátek stačí Seznam a Google)?
Ovšem hlavní je kvalitní obsah - kvalitní články napsané čtivým jazykem (pokud možno bez chyb).
A trpělivost. Přece jenom chvilku potrvá, než si návštěvníci zvyknou na nový blog a začnou jej šířit dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.