Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blog - jak ho zviditelnit?

Od: novis* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, je mi jasný, že kolem mě je veliká konkurence. Chtěl bych aspoň docílit nemusí být vysoká návštěvnost, i když ta mi by určitě nevadila. :D Nedávno sem objevil koníček a to je rekreační běhání se psem po různých místech. No díky tomuto koníčku sem přišel na další koníček a to je ten blog na netu. A co tak zjišťuji jak ze svého okolí, tak i z internetového světa, že takové běhání, začíná být né moderní, ale (zrovna mě to slovo vypadlo) :D No prostě, že hodně lidí začíná běhat a tak si myslím, že by mohlo být hodně zájemců... Napsal sem tam jak mojí úvahu, tak zároveň i otázku, kdo při běhu poslouchá mp3, popřípadě jaké songy atd... co je k tomu motivuje, jaký mají rádi prostředí a cesty (polňačka, silnice), jak dlouho běhají, vložil sem i fotky z běhání (nafotil sem psa a okolí) No a tak sem zatím skončil, všechno sem dělal přes celou noc až do teď... S kamarády chceme pak uspořádat hromadný běh do nějaké vesnice z města atd... Ve městě máme hodně středních škol a gymplů a tak si s kámošema myslíme, že by do toho šlo hodně lidí... Pak to chci vložit na FB... nemáte nějaká "lepší nápady"? :) Omlouvám se za možné chyby už pomalu píšu hlavou, takže teď jdu spát. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

novis*
hodnocení

A ještě mě napadlo a to nevím jak se dělá, udělat video na tento blog... (jak má třeba google...)

majinka123*

Musíš na ostatní blogy psát komentáře - napsat že mají hezký blog a jestli má někdo čas ať se podívá k tobě ...a adresu blogu,potom když se někde zaregistruješ tak si dej URL tvěho blogu do popisu(jestli to pude) a hlavně psát kvalitní články.To je všechno a snad ti to pomůže.;)

novis*
hodnocení

Díky :) Zkusím to...

iz*

"Radu" @majinka radši ignorujte. Akorát byste naštval majitele blogů a diskuzí. Odkazy z diskuzí Vám nové návštěvníky spíše nepřivedou a další odkazy (rel=nofollow) už vůbec ne.

Jak dlouho blog existuje, kam všude jste jej zaregistroval (pro začátek stačí Seznam a Google)?

Ovšem hlavní je kvalitní obsah - kvalitní články napsané čtivým jazykem (pokud možno bez chyb).

A trpělivost. Přece jenom chvilku potrvá, než si návštěvníci zvyknou na nový blog a začnou jej šířit dál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]