Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prstýnek obal

Od: dada* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

Chtěl bych se zeptat jak nebo spíš do čeho bych mohl zabalit naušnice nechci tipicky do krabicky,ale něco neobyvklého napadl me i oříšek,ale to jen tak do toho nedám takže to bohužel ne :( Poradte mi prosím Děkuji:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Slyšela jsem, že jedem mladý muž pozval dívku svého srdce na večeři a prstýnek jí dal do sklenice šampáňa. Prý to moc ocenila.

Ale pozor - pokud bude dívka žíznivá a vytáhne to na ex, mohli byste pak na ten šperk také 2 - 3 dny čekat. Leda jí říci, že na dně sklenky ji čeká příjemné překvapení, tak ať pije opatrně.:DJaga.

martinaa*
hodnocení

0x

Oříšek je fajn nápad, táta do toho už párkrát mámě poskládal nějaké fialové papírky:) Jsou ale potřeba velké křehké ořechy, zvané papíráky (není problém je sehnat), do nich se pohodlně vejdou i tři prstýnky. Zalepíte tavnou pistolí a skoro to nejde poznat:)

doplněno 24.01.13 18:22:

Čokoláda je také originální nápad:)

hodnocení

0x

V papírnictví mají spousty rozložených krabiček z různých materiálů a barev. ;) Ve zlatnicví bývají také krásné krabičky. jen si vybrat.

dada*
hodnocení

nebo ještě mě napadla čokoláda že bych ji rozbalil jeden pasek ulomil z toho a k tomu zbytku bych ho tam dal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]