Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam kupce na kompletni sedacky z automobilu, predni obe sedacky a zadni sedaky + operadla, ale je strasne daleko, tak jsme se rozhodli zaslat to poštou nebo nejakou kuryrni sluzbou, s napriklad PPL nemam zadnou smlouvu, takze na dobirku nedelaj a penize predem mi kupec taky neposle. Chtela bych vas tedy pozadat jestli by jste mi poradili jak to co nejlevněji dopravit k novemu majiteli. Veme mi to obycejna posta nebo musim sehnat neco jine. Vozidlo je vw passat, alcantara. Dekuju.
Já bych tedy vše poslala až dostanu peníze na účet ,jinak může stát , že zboží dotyčný nepřevezme a vy budete platit dvakrát poštovné - osobně bych to poslala přes PPL mám s tím dobrou zkušenost , ale musíte předem naúčtovat k ceně sedaček poštovné. Poštovné vám sdělí PPLka když budete objednávat odvoz -budou chtít vědět váhu zboží -které se bude přepravovat a od toho se odvíjí cena - vy tu cenu zaplatíte při odvozu dopravci, ale vy si ji naúčtujte k ceně zboží . Bez poslání předem bych to neposílala -to je má zkušenost.
Nemám ponětí jak to bude velké a těžké, ale teoreticky by to pošta vzít mohla, maximum je myslím 30 kilo. Dávat to do krabice je ptákovina, koupil bych roli bublinkové folie a do toho to zamotal a přelepil páskou. A samozřejmě každý kus poslat samostatně.
Jen se obávám že to bude tak drahé poštovné, že za podobnou cenu to možná dopraví i individuálně nějaká přepravní služba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.