Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zaslat autosedačky

Od: medovnice odpovědí: 2 změna:

Dobry den, mam kupce na kompletni sedacky z automobilu, predni obe sedacky a zadni sedaky + operadla, ale je strasne daleko, tak jsme se rozhodli zaslat to poštou nebo nejakou kuryrni sluzbou, s napriklad PPL nemam zadnou smlouvu, takze na dobirku nedelaj a penize predem mi kupec taky neposle. Chtela bych vas tedy pozadat jestli by jste mi poradili jak to co nejlevněji dopravit k novemu majiteli. Veme mi to obycejna posta nebo musim sehnat neco jine. Vozidlo je vw passat, alcantara. Dekuju.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Já bych tedy vše poslala až dostanu peníze na účet ,jinak může stát , že zboží dotyčný nepřevezme a vy budete platit dvakrát poštovné - osobně bych to poslala přes PPL mám s tím dobrou zkušenost , ale musíte předem naúčtovat k ceně sedaček poštovné. Poštovné vám sdělí PPLka když budete objednávat odvoz -budou chtít vědět váhu zboží -které se bude přepravovat a od toho se odvíjí cena - vy tu cenu zaplatíte při odvozu dopravci, ale vy si ji naúčtujte k ceně zboží . Bez poslání předem bych to neposílala -to je má zkušenost.

petr123*
hodnocení

0x

Nemám ponětí jak to bude velké a těžké, ale teoreticky by to pošta vzít mohla, maximum je myslím 30 kilo. Dávat to do krabice je ptákovina, koupil bych roli bublinkové folie a do toho to zamotal a přelepil páskou. A samozřejmě každý kus poslat samostatně.

Jen se obávám že to bude tak drahé poštovné, že za podobnou cenu to možná dopraví i individuálně nějaká přepravní služba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]