Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem. Rád bych se všech zeptal kdo sází s maxisazkou na jejich zkušenosti. Mám pocit, že to není košér ale potřebuji informace od ostatních. Měl jsem vsazeno na 12.8. do všech nabízených skupin, jak do Minisázky, tak do Startsázky i do Maxisázky. Byly označené A2, B1 a C2. Celková výhra ve skupinách byla 6139Kč. Přitom se 12.8.2012 vyhrálo 283202Kč. Na můj dotaz mi bylo řečeno, že skupin je více, že nejsou jen tři ale je jich více. A že nejvyšší výhry byly konkrétně ve skupinách A9, B4 a C4. Ptám se všech co sází: Jsou opravdu tyto skupiny? Měl je někdo a potvrdí mi to? Jsou i jiné skupiny? Díky...
Dobrý den,
staci se nad tim zamyslet nez zacit spekulovat... Akorad se muzem mlatit do hlavy ze jsme to nevymysleli sami. Chytry clovek si jednoduse spocita na cem vydelavaji. A proc ne je to dobry napad a neni v tom nic spatneho. Neni potreba se divat do jinych skupin, stci ta kterou mate vsazenou. Vse je pruhledny a kazdy ma moznost si svou vyhru spocitat. Kdo to jeste nechape tak se zamyslete nad tim ze 100 lidi zaplati 100 tiketu (u sazky za 170) ale Maxisazka vsadi jen 75. Maxisazka ma edy z jedne skupiny u teto hry zisk 4250. Takto si to spocitejte u jinych skupin a je hned jasne na cem vydelaji. A ja jim to preji. Muzu byt nastvany jen sam na sebe ze me to nenapadlo. Ale i tak porad mame sanci neco vyhrat... a zde plati pravidlo kdo nehraje nevyhraje a nikdo nemuze cekat ze hned pri prvni sazce bude milionar. Chce to trpelivost a ligicke uvazovani. Rozhodne je tu asi nejvetsi sance pri rozumne investici se dostat k nejakemu bonusu nez pri solo sazeni...
Snad to jiz kazdy pochopil.
2 otazka je jak se pak pri padnuti jackopu zachova Maxisazka...Je to proste loterie
Takze Maxisazce fandim a jen si muzu naliskat ze sem na to neprisle sam
Počítal jsem si to, to dá rozum. V první skupině Mini člověk vloží stovku a protože je tam sto lidí, děla příjem 10000 Kč. Maxisázka vsadí 500 sloupců (středa a neděle) za 8000Kč. Dva tisíce je pro ně. Ve skupině Start je to 200x100=20000Kč a vsazeno 1000 sloupců po 16Kč, tak je to 16000Kč a do kapsy 4000Kč. Je jasné, že si musí něco nachávat. Přece nebudou žít z těch výher jako máme my...8Kč, 30Kč atd... A při množství skupin, které samozřejmě nevíme kolik jich je, to udělá pěknou částku týdně...A ty skupiny nám neřeknou, protože bychom si to dovedli spočítat lépe... Tak se vyděláva na jiných...
A v poslední skupině vybere maxi sázka 100x170=17000Kč, vsadí 750sloupců za 12000Kč a plus šanci ketrá stojí asi 750Kč a zůstane jim necelé 4000Kč. Suma sumárům týdení vydělek ve třech základních skupinách je 10000Kč.. To si vynásobte neznámým číslem podle toho kolik těch skupin je...
Presne tak... a nemaji duvod nam ty skupiny rikat... proc taky ... tot je vcelku uplne jedno. Rozumny clovek to chape. Je na kazdym jestli do toho pujde nebo ne ... at vydelavaji a ja si u nich taky muzu vydelat
Přesně tak...já do toho na začátku šel, protože jsem si myslel, že když vsadím do mini, start a maxi, budu ve všech skupinách a při jejích vyhrách 191 302 - 283 202Kč, vždy dostanu stotinu... Což by bylo za jedno vsazení 460Kč, výhra 1913 respektivě 2832Kč... A to už by šlo... Jenže tak to vůůůůůbec není a proto se teď
Dobrý den,
pokud by to takto mělo fungovat, tak si to můžeme hrát sami. Nezapomeňte, že se hraje jenom loterie a je potřeba i trošku štěstí.
S pozdravem Petr Korn
Je docela smutné, že nám dávate za příklad pekaře nebo jiné obchodníky. Očekával jsem od Vás jinou odpověd, přímou, chlapskou, na úrovni. Každému dospělému člověku je jasné, že obchodnící si přidávají k výrobkům které prodávají marže v jednotkách nebo desítkách procent. Tudiž i Vy si marži musíte dávat střízlivým nepřesným výpočtem asi 25%. Ale proč se o tom nikde v herním řádu nezmiňujete? Kde máte napsáno, že z vybraných peněz vsázíte jen 75% a zbytek je marže? I ta Sportka příznáva, že z vybraných peněz jde na výhry pouze 50%.
A je všeobecně mezi lidmi známo, že se provozovatele nebo zaměstnanci i rodinní příslušníci nesměji loterie zúčastnit. A vy klidně píšete, cituji:
- Jaký je postup, když se nenaplní min. počet lidí ve skupině?
Skupina se vždy naplní a pokud by tomu opravdu tak nebylo,tak se o naplnění skupiny zasadíme vlastní iniciativou a chybějící podíly dokoupíme.
nebo: cituji:
- Vsázel jsem ve skupině kde nebylo 100 hráčů, jak se dělí výhra?
Pokud se skupina nedoplní a je tam třeba jen 72 hráčů, tak zbývající 28 musí někdo dokoupit, aby se vyrovnal počet sloupečů, v tomto případě to musí být maxisázka.
Myslíte, že je to vše v pořádku? Je dodržen 202/1990 Sb. ZÁKON České národní rady ze dne 17. května 1990 o loteriích a jiných podobných hrách?
To já ted na to...
Tomu panu K. dělá docela problém pravopis jak tak koukám... jaký pán, takový krám ...bych řek ...
Dobrý den,
přečtěte si Váš článek a potom se zamyslete. Sedíte ve skleníku a házíte kamenama.:D
Půlku mého života jsem komunikoval jinou řečí, tak se něco vytratilo. Odpustíte mi to, nebo mne čeká poprava?
S pozdravem Petr Korn
Neřešíme zde pravopis,ale podstatu věci.Vy sám jste v jedné větě ,,nasekal,,4 chyby,tak se prosím vás,,neotírejte,,o druhé! Chcete-li vyučovat češtinu,běžte do první třídy.
P.S. reakce na větu od ,,doanda,, .
Dobrý den,
vy vůbec nechápete.
My nejsme loterijní společnost.
Nabízíme jenom službu a to je velký rozdíl. Vy jste někdy na službě vyděl uvedono kolik kdo vydělá. Nikde není napsáno, že chleba má kupní prodejní cenu.
S pozdravem Petr Korn
MS ale není loterijní společnost, proboha! Někde je tu napsáno, že nakoupí tikety předem - z toho usuzuji, že sází/vyhrávají/prohrávají ve velkém, ale vy na tom můžete mít podíl.
Asi jste nikdy nepřemýšlel o možnosti hromadného sázení, jistě vás to nenapadlo. Tady je realizace, ale vám se to nelíbí, tedy ptám se - umíte to líp? Budete vyřizovat ty tisíce sloupečků zadarmo? Budete zadarmo spravovat web, sázky, převody peněz? Asi sotva, že?
Opravdu mě fascinuje, co si čecháček vše nevymyslí, jen aby mohl něco zpochybnit a očernit. Odkaz na "letadlo" jsem od tam toho pána dosud neobdržel, zmohl se jen na houpé trollovské řeči! To samé na ty různé narážky, jak vás nenechají nakouknout na ostatní skupiny...Sazka vás snad nechá nahlédnout kdo, kde, kdy a co vsadil/vyhrál? Vždyť vám dají jen 2 čísla - částku a počet výherců. MS je v tomto mnohem sdílnější. Fakt nehledejte mouchy tam, kde nejsou...
Dobrý den,
děkujeme za kladný a vysvětlující komentář.
Ono je sice pravda, že na tom teď můžeme vydělat,ale tento projekt stál určité investice,které nikdo nevidí. Samo od sebe nic nevznikne. A věřte, že samá realizace,sázení,vypisování tiketů,spravování webu a vše co je okolo také něco stojí.
V případě jackpotu je jasná věc. Přece si neupečeme slepici,která snáší zlaté vejce.
S pozdravem Petr Korn
Je celkem logické, že musíte tvrdit, že nejste loterijní společnost. V opačném případě by jste porušovali již výše uvedený Zákon 202/1990 Sb. Mimo jiné se v něm píše v §1, odstavec 2 toto:
Loterií nebo jinou podobnou hrou se rozumí hra, jíž se účastní dobrovolně každá fyzická osoba, která zaplatí vklad (sázku), jehož návratnost se účastníkovi nezaručuje. O výhře nebo prohře rozhoduje náhoda nebo předem neznámá okolnost nebo událost uvedená provozovatelem v předem stanovených herních podmínkách (dále jen herní plán).
V odstavci 5 stejného § je toto:
Za loterii nebo jinou podobnou hru se považují soutěže, ankety a jiné akce o ceny, při nichž se provozovatel zavazuje vyplatit účastníkům určeným slosováním nebo jiným náhodným výběrem peněžní ceny, vkladní knížky, cenné papíry, pojištění apod. a nemovitosti, a při kterých je podmínkou účasti zakoupení určitého zboží, služby nebo jiného produktu a doložení tohoto
nákupu provozovateli nebo uzavření smluvního vztahu s poskytovatelem zboží, služby nebo jiného produktu nebo účast na propagační či reklamní akci poskytovatele anebo provozovatele, a to i nepřímo prostřednictvím jiné (další) osoby (dále jen spotřebitelské loterie).
Tak jestli jste nebo nejste loterijní společnost nebudu soudit, na to jsou jiné státní instituce.
Nashle...
Dobrý den,
zase nechápete.
My sázíme u loterijní společnosti. Tato společnost povolení má. Pokud si s manželkou spolu vsadíte sportku, tak se na Vás tento zákon také nevstahuje. Vy tady tvrdíte opak,takže podle Vás tento zákon porušuje kdokoliv si tu sportku vsadí.
S pozdravem Petr Korn
Tak tady máte info o všech třech pánech kteří to vedou: nejlepší je Staněk, ten ani neví v čem by dříve podnikal
Datum vzniku:a měl dokonce toto:
Datum vzniku:panečku zprostředkování velkoobchodu...hmmm
nu a Petr Korn žijící v Německu?...ten radši tady ani registrovaný není...v Německu to asi nešlo...tam takový hlupáci jako tady nejsou
A co to má toto prosím dokázat? To je to "letadlo" o kterém tu bylo psáno? Ne, to jen dokazuje hloupost, ubohost a bolševické praktiky nějakého "anonyma" 325893. Já sám jsem živnostník a úprava oboru podnikání je naprosto běžná věc. Ono je tam totiž taková fluktuace oborů, že si to milý bolševníčku ani nedovedeš představit. Jen já jako programátor jsem obor měnil asi 4x a proč? Protože se úřady nemohly dohodnout a pochybuji, že se i nyní dohodly. Víš, ono pořád nějaké přibývají, některé zanikají, jiné se slučují a samozřejmě - někteří podnikatelé si prostě přidávají další a další podle příležitosti. To ti ale, bolševníčku, nic neříká, protože ty jsi typický mrňavý rudý čecháček, co se jen těší, jak bude moci zase někomu uškodit, nejlépe někomu, kdo si umí vydělat např díky dobrému nápadu. Mimochodem, v těch registrech, ve kterých si tak vzrušeně slídil, dokonce najdeš i podnikatele, kteří jsou už téměř 18 let po smrti... Zkrátka, díky za prezentaci tvé malosti.
Hloupější odpověd snad už nemůže ani být. Jak můžete srovnávat Maxisazku s manželkou? Vám poskytuji své peníze za které po srážení si provize uskutečňujete sázku u loterijní společnosti, kdežto manželka mi vsadí bez provize, jen třeba za pusu...
Zřejmě jste si dobře nepřečetl nebo neporozuměl uvedenému odstavci 5., § 1., výše citovaného zákona.
Opět cituji:
Za loterii nebo jinou podobnou hru se považují soutěže, ankety a jiné akce o ceny, při nichž se provozovatel zavazuje vyplatit účastníkům určeným slosováním nebo jiným náhodným výběrem peněžní ceny,vkladní knížky, cenné papíry, pojištění apod. a nemovitosti, a při kterých je podmínkou účasti zakoupení určitého zboží, služby nebo jiného produktu a doložení tohoto nákupu provozovateli nebo uzavření smluvního vztahu s poskytovatelem zboží, služby nebo jiného produktu nebo účast na propagační či reklamní akci poskytovatele anebo provozovatele,a to i nepřímo prostřednictvím jiné (další) osoby
Nebudu se přít s Vámi o to kdo z nás to nechápe. Na rozřešení jsou soudy a ne tady ta diskuze.
Myslím si, že jsme toho tady probrali už dost a stačilo to. Kdo měl zájem, si diskuzi přečetl a udělal si svůj názor.
Vždyť vy vůbec nechápete jednotlivé vztahy. Soutěž je Sportka, provozovatel Sazka, Maxisazka je v roli soutěžícího. Není provozovatelem, není ani poskytovatelem, dokonce není ani prostředníkem při reklamní (propagační) akci Sazka a.s. (jaká akce? Sportka je soutěž, ne propagační akce) Chápete už? Nebo vám to sem mám napsat ještě dvakrát?
Ještě bych chtěl doplnit tuto diskuzi o televizní příspěvek kerý byl uvedený v 22.8.212 na ČT1. Tady je:
Možná by se na něho jistě pozorně podívat pan jax aby tady nikoho neobviňoval z debi*lity a než to uděla, měl by si napřed pořádně přečíst výše uvedený zákon a hlavně §1, odstavec 2 kde se píše:
Loterií nebo jinou podobnou hrou se rozumí hra, jíž se účastní dobrovolně každá fyzická osoba, která zaplatí vklad (sázku), jehož návratnost se účastníkovi nezaručuje. O výhře nebo prohře rozhoduje náhoda nebo předem neznámá okolnost nebo událost uvedená provozovatelem v předem stanovených herních podmínkách (dále jen herní plán).
Když interpretaci nerozumí a tvrdí, že mu je to jasné, doporučují se na video podívat ještě jednou...
Prosím administrátora aby to tady už zamknul...
Díky..
BTW, jestli tu někdo kraluje v deb*litě, tak jste to s prominutím vy... Když pominu váš totální fail při interpretaci zákona, který je nad míru jasný, tak to "jen třeba za pusu" je totiž přesně ta odměna, za kterou vám vaše drahá paní podá tiket, jen to má jinou (ne peněžitou) formu.
Božínku...to jsem fakt netušil, že tu najdu takový duševní hody, uff
ahoj, věřím, že je to letadlo, tvrdí, že jsou jen zprostředkovatelé pro sázení, ale nevěřím, že sázejí za nás, jen přerozdělují vsazené peníze. ale abych tě uklidnil, vsadil jsem si na neděli a pak na další termín, abych viděl. mám skupiny b1 a c1.
Dobrý den,
z jakého důvodu pořád letadlo. Zprostředkováváme Vám jen sázení ve skupinách,nic víc nic míň. Neprovozujeme loterijní společnost. Všechny naše tikety jsou řádně podané u společnosti sazka a.s. My nerozhodujeme o výši výhry, vše je jen o štěstí, máte akorát zvýšenou šanci na výhru.
S pozdravem Petr Korn
No kdo ví jak to běží. Parkrát jsem si vsadil a vždy jsem měl skupinu jen 1 nebo 2. A prý je jich desítky. No nevím, možná ano, možná ne a pak je to divné a neprůhledné. Jak jsem psal, parkrát jsem si vsadil a ve skupině byla nejvyšší celková výhra 4198Kč. Tak jsem dostal jen 41Kč. To byla moje nejvetší výhra, jinak to bylo 8Kč nebo 30Kč. Už sázet nebudu a končím s nimi...
Vsadil jsem si tentokrát na 3500 sloupečků. A výsledek? Výhra horkotěžko 120 Kč. Má čísla se neopakují, takže pravděpodobnost je opravdu zvýšena (řádově). Ale je mi opravdu záhadou, jak to, že se vygenerovaná čísla trefí vždy mimo výherní kombinaci 3.-1. pořadí To i jako individuální sázkař jsem měl vyšší (a levnější) výhry. Co se týče pochybností o "sázení za nás" a "skutečného proplácení", tak je to OK. Přes regulární výraz kontroluji výherní částku a ta +- sedí. K proplacení a vkládání používám mBank a jede bez problémů...takže zbývá už jen trefit tu "správnou" kombinaci
To mi chceš jako říct, že jsi kontroloval 3500 sloupečku a v druhém tahu znova 3500 sloupečku? To jsi dobrý...Já zvádl zkontrolovat Startsázku a jen v prvním tahu a ještě jsem si nebyl jistý, jestli jsem to správně zkontroloval. Ale něco do sebe to má. Od té doby si pamatuji všech šest čísel co vyšlo v prvním tahu. Stříbří se tím pamět:
nechal jsem to zkontrolovat přes regulární výraz - od 3. po 5. pořadí, zabralo to pár minut...bych zblbnul to dělat ručně
Dobrý den,
je to zajímavé, ale je to opravdu jenom loterie. Také bychom byli rádi, kdyby padali větší výhry a ty přerozdělovali klientům. Někteří osočují nás, ale kdoví jak je to vůbec na tom místě kdo tu loterii provozuje. Už jsme dostali dopis od generálního ředitele, že se jim naše praktiky nelíbí,proč?
Nadále ale věříme, že se nám podaří v budoucnosti několik jackpot, uhádnout a udělat tím tisíce lidí šťastných. Jaká by to byla představa místo 40 multimionářů mít 4000lidí,kteří by vyhráli částky ve statisících, určitě by jim to pomohlo.
S přáním krásného dne Petr Korn
A ještě k těm skupinám - ty opravdu sedí, není to podvod. Vždy, když počet sázkařů ve skupině překročí 100, tak se vytvoří nová. A je minisázka, B pro start a C pro maxi. Web neustále vylepšují a dokonce odpoví na dotazy a připomínky. Teď už konečně opravili i detaily v Historie sázek. Docela to hlídám a při sebemenší pochybnosti bych to utnul. Zatím nemám důvod jim nevěřit.
Taky bych už řekl, že to podvod pravděpodobně není...I když kdo ví? Nikde není v pravidlech uvedeno, že těch skupin je více... Je tam napsáno "Pokud ale sázíš s Maxisazkou, tak sázíš ve skupině minimálně 100 lidí.." Tak jsem si myslel, že skupiny jsou jen tři a to Mini, Start a Maxi. Vsadil jsem do všech, stálo to 460Kč a výhra ze všech byla 70Kč... Možná kdybych si dal sportku za tolik peněz sám, kdo ví... Už jsem s tím přestal...
Kdysi dávno byla jedna pošťačka. Byla velký dobrák,protože každý pátek se stavila u pana Chudého, který to měl na poštu daleko a měl bolavé nohy, který ji na lístku dal čísla, která chce vsadit a příslušnou částku na vsazení. A takhle pomáhala každému, kdo ji o to poprosil. Paní pošťačka nebyla hloupá, protože věděla, jak vysoká je provděpodobnost vysoké výhry, a tak si částku určenou k platbě sázky vždy nechal a nikdy čísla pana Chudého ani nikoho jiného nevsadila. Když někdy někdo vyhrál, většinou to byla jen malá částka, tak paní pošťačka sáhla do své peněženky a údajnou výhru mu vplatila. Takhle to šlo dlouhá léta... až jednou pan Chudý "vsadil" ty správná čísla a "vyhrál" první v pořadí... a tehdy se to provalilo-paní pošťačka tolik v pěněžence neměla.
Jakou máme jistotu, že sázení s MAXISAZKOU není to samé?
jj, vysoce konkrétní povídky typu někdo-někde-něco jsou fajn S takovou byste nemohl sázet nikde, vždycky je někde nějaký prostředník. BTW, ono i sama Sazka měla nedávno problém s vyplacením jednoho multimilionáře, že?
Co blbnete lidi..jste na hlavu ... tahle skupina lidí co provozuje Maxisázku stála za podvody s letadlem a dalšíma hrama...podívejte se na jejich registrační ůdaje o podnikání a zeptejte se právníka...je tam spousta nesrovnalostí...a hlavně platíte jim možnost výhry Vy všichni...když vyhrajou třeba 15 milionů, myslíte, že se s Vámi o ně rozdělí? Nerozdělí a ani se to nedozvíte, že oni vyhráli za Vaše peníze...Vám šoupnou jen drobky a nazdar
Nemáš pravdu! Vůbec nevíš kolik skupin je a kolik činila výhra v jednotlivých skupinách! Víš jen a jen skupinu svou!
Dobrý den,
ve vaší skupině máte vždy přehled. Proč chcete vědět co vyhrál soused, myslým, že by Vás mělo zajímat co vyhrajete vy ve vaší skupině a né někdo jiný. Tímto cheme předejít zavistivím reakcím.
S pozdravem Petr Korn
Já vím že máš, ale jenom ve své skupině...do jiných skupin vidíš? A jsi si jistý, že jsou to vůbec všechny, když nevíš kolik členů tam vložilo prachy? A k tomu letadlu...stačí hledat na netu , že ten pán který je registrovaný na toto podnikání dříve provozoval podobné hry...hledej a najdeš
Díval, nenašel. Prosím o konkrétní odkaz a ne jen domněnky A do ostatních vidím, stačí být trochu...šikovnější
Teď se dívám do skupiny B1 na 22.8. + 26.8. 2012 a přitom jsem si nevsadil. Stačí jen zadat správnou adresu, zejména identifikátor sázky. Oni to určitě časem opraví...
Dobrý den,
víte co je letadlo? Jste opravdu na omylu. Vy nemáte představu o naší strategii. Na co nám bude 15 milionů,když mužeme ve skutečnosti vydělat během několika let mnohem více. Představa, že díky naší službě budou tisíce lidí šťastnější a budou sázet ve společnství je asi mimo vaš myšlení. Čísla hovoří za vše.
S pozdravem Petr Korn
Já bych chtěl vědět proč si nemůžu koupit sázku Mini nebo Start na neděli 19.8. Píšete, že skupin je více a tak když se naplní počet 100 lidí v jedné skupině, otevírate další, no ne? Proč si tedy nemůžu koupit sázky o dva dny dříve než je tah? Pro ostatní: Dva dny dříve píší proto, že jsem se už ptal na to v pátek a nebylo mi odpovězeno. Tudiž se ptám tady veřejně...
Dobrý den,
nabízíme seskupení 100 lidí na dvě slosování, to je vždy středa a neděle dohromady. Poslední koupě podílů na středu a neděli může být koupena nejpozději do středy do 18:00 pokud už skupina není zaplňěna. Vzhledem k tomu, že nám loterijní společnost nechce dát terminál, tak bychom to nestíhali ani podávat , částka na jedno slosování by musela být o 50% levnější a hlavně ty čísla ve skupinách už jsou podaný, takže bychom museli založit třeba skupinu C4, kde by bylo jenom jedno slosování.
Připravujeme ale skupiny kdy se bude kupovat podíl na sázce třeba na měsíc, zde bude výhoda, že se klienti udržejí na stejných číselných kombinacích po celou dobu. Pokud chtějí mít číselné kombinace stejné nyní, tak si musejí hlídat počet uživatelů ve skupině a změnu datumů. Příkladem pokud budu mít vsazeno ve skupině A5 a je tam už 98 uživatelů,tak počkám až jich bude 100 a potom si ihned zakoupím podíl opětovně za 100 kč a budu ve skupině A6.
S pozdravem a přáním slunečného dne Petr Korn
Myslím,že ta jejich hra pěkně ,,zavání,,.Vsadila jsem jednou a výhry do 10,-ti kč.Utla jsem to hned. Pokud by zveřejnili počet všech hrajících skupin a částky výher v těch skupinách,tak by to bylo v pořádku,nějaká kontrola by byla,ale takhle? To už raději on-line na různé zápasy s Chancí,tam aspoň vidíte hned,kolik vyhrajete.A co takhle se domluvit skupina lidí a založit podobné sázení? Dobrý nápad,jak naplnit hlavně vlastní kapsičku.Co není zakázáno,to je povoleno! )
Dobrý den,
pro upozornění,není to naše hra je to hra sazky a ta hra se jmenuje sportka. Neděláme nic víc než co nyní navrhujete vy.
Vy navrhujete: A co takhle se domluvit skupina lidí a založit podobné sázení?, Vždyť to je to samé co děláme my,takže Vás vůbec nechápu,nám to vyčítáte a sama si to navrhujete. Máte to vůbec v hlavě srovnané?
S pozdravem Petr Korn
Dobrý den, bohužel mám zkušenosti, že hodně lidí čemu nerozumí tak to označí jako podvod. A ani se na to nepodívají.
Pořádně si to pročtěte...a zkuste maxisazka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.