Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vesnice Jelence

Od: krizalka odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer, je zde někdo, kdo to zná ve vesničce Jelence, PSČ 262 63? Okres Příbram.

Potřebovala bych vědět, jestli jsou v této vesnici pojmenované ulice, mapy neukazují žádné názvy.

Není tam ulice Příčná, nebo nějaká podobná tomuto názvu?

Otázka je dosti specifická, ale náhoda je vůl, takže děkuji za případné odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Pěkný den, co zkusit zavolat na příslušný obecní úřad?

krizalka
hodnocení

Jasně, to bude až zítra, chtěla jsem to dnes večer.

hodnocení

0x

Řekl bych, že nejsou. Pokud je teda nepojmenovali v posledních měsících. Když si dáte Google mapy Street wiew (přiblížíte mapu na maximum) , tak si můžete prohlídnout baráky zblízka a na žádném není tabulka s názvem ulice.

hanher*
hodnocení

0x

Ne, pojmenované ulice tam nejsou.

V té vesnici by stejně byly podle rozlohy maximálně tak 4 ulice. . .

krizalka
hodnocení

Děkuji moc všem.

Kámoš z Višňový která je hned vedle mi řikal že s největší provděpodobností ne.

abbed
hodnocení

0x

jo jo ...je tady Příčná ulice...

labyri

a na co ti to je krizalko? ...budeš tady bydlet?

buss
hodnocení

0x

Ale ony ve vesničkách ulice nemusíí být..

martinhajek*
hodnocení

0x
Jelence? To je ta prdel nedaleko Dolních Hbit, ne? Znal jsem odtud jednoho mladýho elektikáře, co u sousedů po*ral elektroinstalaci tak, že jim málem vyhořel barák.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]