Nejste přihlášen/a.
Mám problém s močákem. Vždy, když jdu na veřejné záchody (jsem teda muž - jdu na "Pány"), mám pocit, jako by mě někdo pozoroval. Zacpe se mi ta močová trubice, a potom nemůžu. Prosím vás. Poraďte, co s tím. Díky - sup
Jmenuje se to Stydlivý měchýř. A nejste v tom sám. Myslím, že na těchle stránkách stydlivymechyr.cz/... najdete mnohem více rad a zkušeností.
Neboj, téměř všichni navštěvujeme toaletu za týmž účelem - ulevit si. Na nějaké pozorování není čas, důvod, chuť. Ledaže by tě sledoval ´velký bratr´...
Prostě se soustřeď, ať si nenačůráš do bot a na kalhoty, ať neuklouzneš na loužičce po někom jiným, ať dáš ´hajzlbábě´ správný drobný, ať neodejdeš s rozeplým zipem... Případně si vymysli vlastní ´ať´... To je celý...
Není to zdravotní problém s močovým měchýřem, ale problém psychický, jak bylo řečeno.
Paradoxně podobnými problémy trpí více jedinci, kteří jsou více či méně homosexuálně založeni. Pokud nejde o nějakou sexuální akci, před jinými muži se stydí více, nejen na WC, ale i při sprchování po sportu či převlékání před návštěvou plavečáku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.