Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tupá bolest v koleni

Od: martin2 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, dnes jsem cca 3 hodiny v kuse chodil a poté mě začalo bolet při pokrčení nohy uvnitř v koleni. Je to jako kdyby mě to tam tlačilo, když sedím bolí mě to méně i s pokrčenou nohou. Takovou to bolest jsem již měl asi 2x, a vždy to po 2-3 dnech přešlo. Nevíte čím to může být způsobeno a ještě lépe jak tomu případně předejít?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Doporučuju návštěvu ortopeda - možností je víc - od namožených vazů po třeba prasklé menisky. Od některých příčin bolesti pomůže rehabilitace či jen změna postoje nohy při chůzi, u některých je potřeba ´operace´...

Každopádně nemá cenu riskovat výrazné poškození kloubu (např. omezenou pohyblivost), toho doktora není vhodné odkládat...

cvach07
hodnocení

0x

Mohla by to být voda v koleni. Přírodní léčba - nahřát v troubě lehce naklepané zelné listy a na noc teplé přiložit, ovinout plátýnkem, potom igelitem /pytlíkem/ a plenou, zafixovat. Po týdnu zjistíte, jestli se Vám to lepší. Potom pokračujte, lepší se to pomalu, ale jistě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]