Nejste přihlášen/a.
Vypadá to tak.
doplněno 13.08.12 15:29:Pásový opar nemusí nutně být v pásu. Bolí Vás to? Svědí?
doplněno 13.08.12 15:30: Omlouvám se, na všechno jste již odpověděl, nevím, kam jsem koukala
Raději za tím lékařem, nikdy nevíte
To bych řekl, že ne, nemám ty puchýřky v ''pásu'' ani na hrudi, ale normální kulatý flek na zádech. A navíc to nebolí, jen to dnes o něco více svědí, nic víc.
doplněno 13.08.12 15:32: V pořádku, nic se neděje, já jsem rád, za každou reakci
Podle fotky těžko soudit, ale pokud je to jenom jedno lokalizované ložiško a fleky nejsou rozlezlé po celém těle, tak bych to klidně tipla na pásový opar. Pásový opar může bolet, může svědit, ale taky nemusí ani jedno.
Kdyby to byla kopřivka, pravděpodobně by se nejdnalo jenom o jedno ložiško, ale byla by rozlezlá po větší části těla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.