Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrážka na zádech

Od: itonda® odpovědí: 7 změna:
Zdravím, na zádech se mi přes víkend udělala pěkně ošklivá vyrážka (viz foto) 2i.cz/... Nevíte, co by to tak mohlo být? Četl jsem, že možná kopřivka, ale nevím. Zítra brzy ráno jdu k doktorce, ale chtěl bych vědět, co by to tak mohlo být. Díky za radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

3x

Dobrý den.

Může to být cokoliv - kopřivka, alergie na jídlo, infekce ... Radím nic na vyrážku nedávat, žádná samoléčba, nechodit na slunce, nenamáčet a opravdu ráno zajít k lékaři. Přeji, ať se vyrážky brzy zbavíte.

hodnocení

1x

pásový opar?

martinaa*

Vypadá to tak.

doplněno 13.08.12 15:29:

Pásový opar nemusí nutně být v pásu. Bolí Vás to? Svědí?

doplněno 13.08.12 15:30:

Omlouvám se, na všechno jste již odpověděl, nevím, kam jsem koukala:)

Raději za tím lékařem, nikdy nevíte:)

hodnocení

To bych řekl, že ne, nemám ty puchýřky v ''pásu'' ani na hrudi, ale normální kulatý flek na zádech. A navíc to nebolí, jen to dnes o něco více svědí, nic víc.

doplněno 13.08.12 15:32:

V pořádku, nic se neděje, já jsem rád, za každou reakci*palec*

Podle fotky těžko soudit, ale pokud je to jenom jedno lokalizované ložiško a fleky nejsou rozlezlé po celém těle, tak bych to klidně tipla na pásový opar. Pásový opar může bolet, může svědit, ale taky nemusí ani jedno.

Kdyby to byla kopřivka, pravděpodobně by se nejdnalo jenom o jedno ložiško, ale byla by rozlezlá po větší části těla.

hodnocení

Tak máte pravdu, pásový opar a ležím na infekčním, to je radosti…
martinaa*

Jé, to Vám nezávidím:( Ale nebojte, brzy se z toho dostanete a bude lépe:) Myslíme na Vás!:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]