Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám asi týden po operaci slepého střeva,zároven mám dietu kterou bych měla dodržet chtěla bych se zeptat jaký má učel a co se může stát když jí nedodržím děkuji předem za odpověd Truhlářka
Musím po operaci slepého střeva držet dietu?
Odstranění apendixu je zákrok na tlustém střevě. Než se pahýl apendixu zcela zhojí, tj. cca 4 týdny, je vhodné upravit svou stravu tak, aby ošetřenou část příliš nedráždila. Vyhýbejte se hlavně ořechům, dráždivým kořeněným jídlům a jídlům s vysokým podílem nestravitelných zbytků, jako jsou pomeranče a grepy. Ranka na střevu je při obvyklém operačním zákroku skutečně malá a složení stravy nemá na její hojení významný vliv.
Zdravím vás, jsem 3.týden po operaci žlučníku a taky musím teď asi 3 měsíce držet dietu.Radši se krotím, i když velmi ráda jím všechno možné.Mám strach, abych si to vnitřní šití po žlučníku nějak neporušila.Na netu najdete rady , co jíst a čemu se vyhýbat po operacích různým orgánů a součástí našeho těla.Vydržte, za nějaký čas si dáme do nosu, já se moc těším na bramborák...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.